Hirdetés
Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz
Dexar007 #2851 üzenetére
"Nem úgy értem hogy a telót-.- hanem hogy majd ha letiltja a tmobile akkor semmilyen más hálózattal nem lehet majd használni vagyis lesz egy ipod touch -od 106k-ért?"
Egyik szolgáltató sem tilt ki a hálózatáról mobilt, hisz nem ellensége saját magának.
A lopott, vagy eladott és nem fizetett mobilon is beszélnek, így hasznot hoz neki az előfizetésen keresztül."Mert akkor nem értem hogy miért írják oda független telóknál hogy ,, nem tiltják le mint a tmobilosokat" "
Mert jól hangzik és sokan nem gondolva bele elhiszik
"de akkor ennyi erővel 990Ft-ért bemegyek nem fizetem a havidíjat turbosim be és vodás leszek és kész? "
Igen, kész.
Csak ne lepődj meg, mikor 1-2 év múlva egy behajtó cég a tartozásod kamatokkal és egyéb költségekkel megterhelt összegét fogja rajtad követelni, vagy nemes egyszerűséggel lefoglalják a kocsidat, vagy ráterhelik az ingatlanodra -
Zoty4
őstag
válasz
Dexar007 #2851 üzenetére
nem ilyen egyszerű hogy nem fizeted a havidijat sztem, benne van a szerződésben hogy mennyit kell kifizetned ha teloért ill a szerződésből való menekülsért és ugye 1. hónapot is ki kell fizetned. Elmondom neked hogy kb ugyanott vagy mintha egy évig fizeted a havidíjat.
Amúgy meg nem biztos hogy jó, ha végrehajtót küldenek az emberre nem fizetés miatt.
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Nyomtató topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...