- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
-
Csapi007
veterán
Hy
Ha nem értesz a dolgokhoz ne ess neki ész nélkül.
Sokkal egyszerűbb lett volna ha először kérdezel és aztán cselekszel.
Ha elindul a teló akkor Cydia, keresdki ki az Intelliscreent és a remove-ra kattints.
Ha be se kapcsol akkor DFU módban (keresd meg mi az) restore-olj.Bling95: Leveszi a kesztyűt amíg nyomkodja.
Hihetelen mi?
-
cilo9
aktív tag
Én is úgy tudom, hogy iTunes-ban is lehet. Én egyszer próbáltam, az iTunes-ba szinkronizált zenéimből, kiválasztottam (iTunes-ban - Music menüben) az adott számot, jobb gomb majd Create Ringtones. De ekkor valami olyan hibát kaptam, hogy csak az iTunes Store-on keresztül vásárolt zenékből tudok csinálni. Hagytam is a fenébe, annyira nem izgatott a dolog.
Más: korábban írtam, hogy gondom volt a régi autóstöltőmmel, mert lötyögött a mostani autó szivargyújtójában és emiatt használhatatlan volt. Végül találtam egyett, ami jó, nem lötyög. Belinkelem, hátha másnak is van/volt hasonló gondja. Kábel nincs hozzá, de a szifon USB kábele tökéletes hozzá. Majd tesztelgetem, hogy navi közben is tölti-e, nemcsak szinten tartásra jó. A cuccos!
-
cilo9
aktív tag
Tudtom szerint a jelszót Te magad adtad meg a regisztrációnál, azt kell használni. A felhasználó név meg az email cím, amire regisztráltál. "Account" aktiváló emailt fogsz kapni. Ha levonták a pénzt (és ezt látod a banki egyenlegeden is, akkor hamarosan. A banki tranzakcióknak szokott lenni 1-2 nap átfutási ideje, ezért lehet, hogy csúszik az email is.
-
tomcsi23
veterán
Üdv!
Az sms részeként kell beírni, tehát *a# ezzel kezded, majd a szöveg. Természetesen, ha "él" a dolog, akkor csak az utána beírt szöveget kapja meg a címzett. Arra figyelni kell, hogy ha ékezetes karakterek vannak benne, akkor nem működik (kivéve a visszafele "vesszős" pl: à, ì, ò).
-
Atlantis
veterán
Honnan tudod, hogy én hány éves vagyok?
Nem letorkollás volt a célom, inkább csak arra szeretném felhívni (nem csak a te) figyelmet, hogy rengeteg minden le van már írva a topicban. Nem szeretném, ha chat jelleget venne egy erősen szakmainak szánt topic, ámbár sajnálatos tény, hogy korábban erre is volt már példa.
-
HPEx20i16v
tag
-
Andreas
tag
10-15 ezernél nagyobb különbség kell, hogy legyen! Aki kiad ennyit érte a GSM boltban, az nem fog amiatt a "rongyos" párezer miatt gyengébbet venni -> a nyakukon maradna az összes.
Tehát szerintem vagy nem lehet majd kapni így egyáltalán, vagy ha lehet, akkor jóval kevesebbért.
-
Amott is leírtam. PC Suite-tal szinkronizáld az E66-od tartalmát az Outlook Express-szel, majd amikor megvan az iPhone, az iTunes-ban is pipáld be az Outlook Express-szel szinkronizálást.
A baj akkor van csak, amikor egy embernek több azonos kategóriájú száma van (tehát pl. 2 mobilszám). Szóval a biztonság kedvéért ments memóriakártyára egyet az E66-on.
Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EAFC 25
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automata kávégépek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest