- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
válasz
sentgyorgy #11203 üzenetére
Ja, egyébként a fólia kivágása is elég "göcsörtös" a kamera részen.
Nem egy lézerrel körbevágott dolog
Viszont ez már tényleg nagyon közelről látszik csak, erős fényben. -
válasz
Az egy lelógó hosszúkás gyösz
Most töröltem le, ha nem hiszed, csinálok még egy képet -
Spidee
senior tag
válasz
Az szerintem nem karcolás, hanem a fólia széle!
-
Ulkesh
őstag
válasz
sentgyorgy #10990 üzenetére
"A félreértés abból adódott, hogy valaki a frissjtés alatt a telefont használta modemként, ilyenkor olyan tüneteket produkál, mintha lezárt volna."
Az annyira félreértés, hogy azóta már járt nálam is olasz Vodafone-os iPhone 3GS, amivel UltraSn0w-al tudtunk csak életet lehelni, mert visszazárt az itthon elvégzett Restore-al.
A srác személyesen vásárolta és 2 hétig használta itthon mint független készülék, mikor felrakta a 3.01-et, a meglepetés akkor érte, mikor a készüléket nem tudta csak az eredeti SIM kártyával aktiválni és a Pannonos kártyáját nem fogadta el többet.
Fogalmam sincs mi alapján zárnak vissza, de mindenkinek aki ilyen készüléket használ javaslom, hogy ne az iTunes-al töltse le a firmware-t, hanem más forrásból és teljesen offline, netet nem látott iTunes-al töltse rá a készülékre, így kizárható, hogy az hazabeszéljen és esetleg egy frissítő szerverről érkező parancs után visszazárjon.
Jobb félni, mint megijedni... -
Tommmmka
senior tag
válasz
sentgyorgy #10667 üzenetére
Nem, a T-nél lett véve dominóban+20k a T-s függetlenítés így a gari megmaradt és gyári független a kicsike.
A Másik csak mobil netet tud megosztani wifin fogottat nem? Mert most próbáltam, h. wifi letiltva a laptopon ezzel felmentem rá, rádugtam a gépre fel is ismeri meg is van a hálózat csa épp internet nincs (szoft fennvan itunes fennvan.)
-
tgulyas
senior tag
válasz
sentgyorgy #10680 üzenetére
ok
-
sentgyorgy
tag
válasz
sentgyorgy #10677 üzenetére
Jó, látom csak 3G. Bocsi.
-
válasz
sentgyorgy #10670 üzenetére
Ironikus él van benne, mert Hangesz27 épp tudta nélkül húz be Téged a csőbe. Többen is írták már, hogy gáz van az olasz 3GS-ekkel.
-
Hangesz27
csendes tag
válasz
sentgyorgy #10667 üzenetére
üdv!
én most vettem olaszból származó gyárilag független 3g Iphone-t és eladás előtt restore-olva és újra is lett aktiválva itunes-ban a szemem előtt és amint beraktam a vodás kártyámat, tökéletesen működött és azóta is működik, igaz nincs egy hete, hogy megvettem, szóval ilyen értelemben az olaszból vett független telóktól nem kell félni.
Szép napot!
-
Tommmmka
senior tag
válasz
sentgyorgy #10661 üzenetére
Az enyém nem jailbreakelt. Direkt azért vettem függetlent h. ne kelljen bajlódni ilyesmikkel, gyárilag megosztható az internet avagy nem?
(1 gen. iphone nálam is tört volt tudom, h. sokkal tágabbak a korlátok, de mivel nem volt olcsó a független így nem szórakoznék vele)
-
macikos
addikt
válasz
sentgyorgy #10596 üzenetére
Fentebb idézte hanee az apple szövegét, tehát ők is ezt mondják. Komolyabb Notebook gyártók is, mint az IBM/Lenovo is ezt írja a Li-ion akkukhoz... csak tudják mit beszélnek.
A 230V-ról töltés meg azért jobb szerintem, mert ott biztosan megvan az 5V, viszont USB-nél meg lehetnek furcsaságok. Továbbá tapasztaltam, hogy mióta hálózatról töltöm, tovább bírja az akksi.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sentgyorgy #10590 üzenetére
ha új és garanciás akkor megveheted nyugodtan.
-
Ulkesh
őstag
válasz
sentgyorgy #10522 üzenetére
"Független iPhone létezhet, mivel egyedül az olaszoszági szürke impórtból származó iPhone-ok azok mivel ott törvény szabályozza ezt a területet. "
Ami törvény azt határozza meg, hogy adott készüléknek fogadnia kell az országban jelen lévő szolgáltatók kártyáit, vagyis nem szolgáltató függetlenséget ír elő.
3GS esetében több esetről hallottam én is már, hogy az olasz független készülék magyar SIM-el Restore után visszazárt. (Ez mondjuk talán kiküszöbölhető, ha offline frissítesz, az ipsw-t máshonnan letöltve, olyan iTunes-on keresztül ami soha nem látott netet.)
"Hogyan lehett biztosra kiszürni a hamisitványokat?"
Nyomsz egy Erase All-t, ha utána is független, akkor gyárilag az. (A gond az, hogy ez eléggé lassú folyamat.)
-
hanee
senior tag
válasz
sentgyorgy #10442 üzenetére
Szia!
Ez egész jópofa.. legalább is kinézetre.. de nem izzad alá nagyon az ember karja? Elég csúnya kiütéseket tud egy ilyen okozni ha nem jó anyagból készült
-
tgulyas
senior tag
válasz
sentgyorgy #10301 üzenetére
Kösz ,és mit tudok csinálni vele hogy lehet be állitani?
-
majom2
senior tag
válasz
sentgyorgy #10301 üzenetére
screenshot "program": home+jobb felső gomb
-
Ulkesh
őstag
válasz
sentgyorgy #9666 üzenetére
"Aki tud várni egy kicsit az jobban jár a következő generációs iPhone-val amibe már valszeg Tegra lesz, vagy OMAP4"
Inkább Hummingbird, az Apple eddig is Samsung procikat használt, eztán is azt fog valószínű.
-
joey04
titán
válasz
sentgyorgy #9776 üzenetére
-
majom2
senior tag
válasz
sentgyorgy #9665 üzenetére
nem tudom mennyire lehet ez pontos egy embernél. mert asszem a GPS maximális pontossága 10m körüli, az meg nem kevés. de persze lehet h jól működik, ki tudja
ennyi erővel a világ végéig lehetne várni, mert a következő úgyis mindig jobb leszegyébként valószínűleg soha nem lesz benne tegra vagy hasonlók. az apple saját mobilprocit fejleszt már egy ideje, valószínűleg a következő modellbe már az kerül.
-
válasz
sentgyorgy #9610 üzenetére
Nézegetni tud. A szerkesztéshez kell a QuickOffice.
-
sentgyorgy
tag
válasz
sentgyorgy #9609 üzenetére
Most eszembe jutott megint , mert egyszer már kérdeztem. Exelt tud szerkeszteni a OS3.0?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sentgyorgy #9606 üzenetére
amúgy nem neked írtam..
de rád is vonatkozhatott vna
jó drágák ezek a festések amúgy..
-
hanee
senior tag
válasz
sentgyorgy #9564 üzenetére
Szia!
Azért valahol érthető az Apple hozzáállása, hiszen ez nem egy filléres kütyü. Minden cég próbálja így vagy úgy, de a saját érdekeit érvényesíteni. A garanciális szakszerviz azon nem keres (értsd: nincs rajta igazi nyeresége), hogy garanciában javítja a készülékeket, ezért nyilván nem fűződik érdekük ahhoz, hogy minél több embernek garanciában javítsák. Tie is próbálod a jogaidat érvényesíteni, és ők is. Csak ők jobban csinálják mint te
Ezért (is) véd a jogszabály téged jobban, de azért nekik is vannak jogaik.
Ugyanakkor én elképzelhetőnek tartom, hogy idővel felgyűlnek emiatt panaszok és lépést tesznek az ügyben, pl. lecserélik az indikátorokat.
Ez a páratartalom dolog mondjuk Magyarországon ténylegesen nem merül fel szerintem, hacsak nem viszed a telefont a Széchenyi gőzfürdőjébe magaddal.Tovább megyek, nekem ez nem okoz problémát, mert nem szoktam telefonálni sem gőzfürdőben, sem a fürdőkádban vizes kézzel (lévén hogy egyetlen telefon sem tűri jól a vizet), és nem szoktam vizes fogkefével / ronggyal pucolni sem, más eszközt sem, szintén az előbbi indok miatt. Még kívül sem, mert bárhova befolyhat a víz. Aki tisztában van vele, hogy az iPhone indikátora ilyen érzékeny, kerülje ezeket szerintem és nem lesz gondja vele.
hanee
-
Ulkesh
őstag
válasz
sentgyorgy #9563 üzenetére
" Ha minden gyártó nedvesség indikátort alkalmazna, mindenkinek le kéne mondania a garanciáról. "
Minden gyártó használ ilyen indikátort.
A magyar Nokia szerviz hírhedt az ugyanilyen garanciamegvonások miatt. -
hanee
senior tag
válasz
sentgyorgy #9560 üzenetére
Szia!
A garancia feltételeit meghatározhatja a gyártó. Nyilván senki sem vállal garanciát azért, ha vízbe ejted a készüléket, a gyártónak joga van meghatározni, hogy mely esetekben nem vállalja a garanciát. Más kérdés az, hogy adott esetben az Apple bizonyítási módszere nem reális (mert már magas páratartalomtól is elszíneződik az indikátor pl). De erre megvannak a megfelelő jogi eszközök, amikkel egy felhasználó felléphet, ha valóban irreálisak a gyártó által támasztott feltételek.
Egyáltalán nem biztos, hogy ez visszaélés az Apple részéről, gondolom az indikátorokat nem ők gyártják, vagy igen? Ha úgy érzed visszaélt a garanciális szervizt végző cég, fordulj a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséghez, készséggel állnak rendelkezésedre.
hanee
-
hanee
senior tag
válasz
sentgyorgy #9553 üzenetére
Ez nem így van, ugyanis a cégeket törvény kötelezi arra, hogy jótállást vállaljanak az általuk forgalmazott készülékekre, ami jelen esetben egy év a kötelező előírás szerint. Ez nem szerződés, hanem törvényi kötelezettség. Azt persze meghatározhatják, hogy milyen feltételek mellett vállalják a garanciát, azonban ezek a feltételek nem lehetnek aránytalanul hátrányosak a fogyasztóra nézve, mert ez megint csak jogszabályba ütközik. A cégnek megfelelően tájékoztatnia kell a fogyasztót arról, hogy milyen feltételek mellett vállalja a garanciát, ezt a garanciajegyben találod, amit szintén törvényi kötelezettség kiállítani.
Ezen felül vállalhatnak szerződéses jótállást is, ami lehet hosszabb idejű és más feltételű is, de ne keverjük a kettőt!
hanee
-
joey04
titán
válasz
sentgyorgy #9556 üzenetére
mert senki nem mer/akar szembemenni.
-
C^^
őstag
válasz
sentgyorgy #9550 üzenetére
"Tervezi az Apple a 3GS utodját..? és mit fog tudni,..? hogy fog kinézni,..?"
Nyilván lesz utódja, de honnan tudna bárki is bármit egy évre előre? -
joey04
titán
válasz
sentgyorgy #9553 üzenetére
ezt a topikot átböngészve ez nem biztos, hogy így van...
-
válasz
sentgyorgy #9376 üzenetére
LOL, dehogy is az. A nyílt forráskódú rendszerre példa az Android, a teljes rendszer forráskódja elérhető gittel és böngészővel egyaránt. Ez jó akkor is, ha új telefont akarna egy gyártó építeni, meg akkor is, ha egy fejlesztő elakad, és puskázni akar.
Az iPhone egyszerűen nyílt, akárcsak az S60 és a WM, tehát van egy fejlesztőkörnyezet, és az annak a képességeit többé-kevésbé leíró dokumentáció együtt, meg egy pár példaprogram.
-
macikos
addikt
válasz
sentgyorgy #9376 üzenetére
Nem. Nem nyílt forráskódú. Az SDK az a fejlesztőkészlet. Ez olyan, mint hogy a Windows se nyílt forráskódú, de lehet rá fejleszteni.
Mindenki 3GS-t venne
De akinek van már iPhoneja, azon tulajok nagy része nem fog cserélni. Nem olcsó mulatság.
Természetesen lehet frissíteni a 3G-t, sőt, az első generációs iPhone-t is. De a 3.1 még csak béta.
-
válasz
sentgyorgy #8814 üzenetére
Szerintem rosszul írták meg a 3.0-át és emiatt lassabb.Csomó újdonság van ami új hibalehetőség.
Ha meg a 3GS OS-ét kapta meg,akkor meg elmehetnek jó messzire,mert a két telefon nem ua.Ez azt jelenti,hogy sz@rnak a 3G tulajokra
De ne legyen igazam -
válasz
sentgyorgy #8812 üzenetére
Azért azt ne
Csak külön OS-t csinálnak a 3G-nek és nem a 3GS butított verzióját kapja meg.
-
Endruboy007
tag
válasz
sentgyorgy #8783 üzenetére
Az a baj, ha mondjuk belekiabálok akkor vesz fel hangot...csak sercegő, torz...nem lehet érteni...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest