- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zo-lee
aktív tag
Nnno, igazán örülök, hogy a kérdésemmel ilyen csontot dobtam.
Csupán annyi az ok, hogy gondoltam, ha a satnya droid tud létezni folyamatos dzsípíessz kapcsolat nélkül, akkor a csutka sem igényli folyamatosan. Azt, hogy éppen ki kutatja az arckönyvemet, pont lesz@rom, a hóm videókat, és dikkpikkjeimet máshová szoktam mentegetni. Egy egyszerű kérdésbe nem tudom, miért kell többet látni, mint ami ...
-
zo-lee
aktív tag
Azt a csomó programot - amit említesz - lehet, hogy én nem használom. Rendszer még nem sipákolt, hogy baja lenne a gps hiánya miatt, így még ebbe nem futottam bele. A navi lenne az egyetlen alkalom, amikor a helymeghatározást használnám, ezen kívül nekem teljesen felesleges, hogy aktív legyen. Viszont amikor meg használnám, nem lenne baj, ha létezne valami gyors elérés hozzá.
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
A helymeghatározás ki-bekapcsolását a lehúzható képernyőre ki lehet rakni valahogy ? Vagy van valami egyszerűbb módja az elérésének, mint a beállítások menüben bogarászni ?
Válaszotokat előre is köszi!
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Párom ma bekapcsolhatatlanra zúzta szifon 7-es készülékét. Tekintve, hogy amúgy is már cserés volt, vett helyette egy 12 pro-t. Azt mondja, hogy a fényképeit sikerült visszanyernie, de a névjegyzéket nem találja. Ha nem csinált itools-al backup-ot, akkor a kontaktok innentől kezdve felejtősek, vagy valahogy elő lehet hozni a telefonszámokat ? Ha elő lehet ásni a kontaktokat, kérlek, írjátok le, hogyan! Előre is köszi! -
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Ma reggel nem volt net kapcsolat a készüléken ... (Yettel, i14 +, 16.3.1) Aztán észrevettem, hogy a mobilnet mellett a wifi is be van kapcsolva ... Kikapcsoltam mindkettőt, adatforgalom visszakapcsol és máris pittyegnek az értesítések, lőn net.
A kérdésem, hogy ha a lehúzható állapotsorban kilövöm a wifit, lehetséges, hogy az magától visszakapcsol ? Illetve ha vissza is kapcsol, de wifi hálózatot nem érzékel, akkor a mobilnet miért nem aktiválódik, ha az is be van kapcsolva ?Első csutkám, de ezt most nem igazán tudom neki elnézni többi kis gyökér kompromisszum mellett ...
Válaszotokat előre is köszi!
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
14 +nál megyeszékhely közepén 4g-ből néha edge lesz, és megszűnik a net létezni. Ez szolgáltatós (Yettel) szuttyogás, vagy tudok a készüléken állítani valamit, hogy ne dobja el a hálózatot ?! Köszi a válaszokat előre is! Fizikai sim kártya 3-4 hónapja cserélve ...
-
zo-lee
aktív tag
válasz
#86564352 #283727 üzenetére
Nem is félórás dj mixre gondoltam, de ha már droidon használtam egy 1 percre vágott mp3-at, nem gondoltam volna, hogy pont ezen a csodán fog elvérezni. Egyébként meg ha úgy szeretném, miért is ne állíthatnék be fél órás mixet, ha úgy tartaná kedvem ?! A telefon belső tárhelye csak elbírja azt a 40-50 vagy akár 100 megát is.
Az ébresztő kikapcsolására küldött válaszodra: miui-n volt rá lehetőség, hogy amikor az ébresztő listában ráböktem egy időpontra, hogy kikapcsolom, feldobta lehetőségként, hogy csak aznapra, vagy következő visszakapcsolásig szeretném kiiktatni ... Itt is ezt hiányolom.
Mindenesetre köszönöm kedves válaszod!
-
zo-lee
aktív tag
válasz
Hunreal #283684 üzenetére
Szia!
Világ életemben androidos voltam (jelenleg a 40-et taposom) de egy hónapja vettem egy mély levegőt, és belevetettem magam a sötét oldal bugyraiba.
Már az utolsó droidos készülékemet is csak kivettem a dobozából, és használtam, nem vonzott már a romolgatás, a rendszerben való turkálás. A dolgát szépen tette az is, de mostanra azért érezhetően eljárt felette az idő, megérett a cserére.
Üzemidő volt számomra a legfontosabb kritérium, persze az ár mellett így a 14 plus-ra esett a választásom.
Nos, a helyzet az, hogy jópár - droidon alap dolognak számító - funkció nincs az almában (30 mp-nél hosszabb csengőhang beállítása csak fizetős appal lehetséges pl., app store-ban találatok különböző szempontok alapján történő rendezése, néma üzemmód kijelzőn való jelölése, ébresztő egyszeri alkalomra való kikapcsolásának lehetősége) Ezek azok, amik így 1 hónap használat után feltűntek. Egyik sem olyan, ami nagyobb problémát jelentene, csak furcsa, hogy egy prémium márka rendszere ilyenekre nem képes. (Illetve lehet, hogy képes, csak még nem jöttem rá, hogy miként ... )
Mindezeket kompenzálja a rendszer folyamatos, akadás-mentes működése, zavartalan használatának lehetősége. A fényképek alapbeállításokkal is nagyon tetszetősek, az akksi idő - az én használati szokásaimmal - pazar. (hétköznaponként 2-3 óra net megosztás, Viber, Messenger, weboldalak böngészése, edzések idejére kijelző lezárása nélkül stopper működtetése fél órán keresztül) Így az előbb említett tevékenységekkel 4 napig biztos kibírja újabb etetés nélkül.
Egy szó, mint száz; eddig tetszik. Vannak furcsaságai amiket szokni kell, de átlag használatra szerintem tökéletesen megfelel.
-
zo-lee
aktív tag
@lugosi és @Gixxer88 nagyon köszönöm a válaszotokat.
A syncios a program amiről beszéltem, csak a neve nem ugrott be. Az ingyenes / próba verziója nem támogatja a csengőhang szerkesztést, de a 3tools-ra akkor otthon mindenképp rákukkantok.
Köszönöm még egyszer mindkettőtöknek!
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Sok-sok év droidozás után agg koromra húztam egy merészet, és váltottam almára.
Eddig nagyon tetszik, de tekintve, hogy zöldfülű vagyok, akad számomra pár újdonság, ezekkel kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni:
1) Az oldalsó gombbal, ha némítom a telefont, azt a képernyőn sehol nem látom. Ez normális, vagy valahol be lehet állítani ? A hétvégén hívásokat mulasztottam el amiatt, mert nem vettem észre, hogy nem vettem ki néma üzemmódból.
2) Az App store-ban van e lehetőség a találatokat valamilyen szempont szerint rendezni? Random dobál be találatokat a "fájlkezelőre" pl. Egyszer 5 véleménnyel, utána 300 véleménnyel stb .. Ezek rendezésére gondolok.3) Nem életbevágó, de tényleg 30 mp a maximális hosszúsága a csengőhangnak ? Találtam ugyan valami csutkás programot, amire előfizetve lehetne ezen módosítani, de ezért ugyan nem fogok fizetni.
Egyelőre ennyi, köszi, ha valaki megszán, és válaszol!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest