Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- A MediaTek maradt a mobilchipek ura
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
gretzky77 #328929 üzenetére
Hát én kb 4 évvel ezelőttig csak apple termékeket használtam teljes megelégedettséggel de a munkám miatt váltanom kellett androidra (olyan appokkal kellett dolgoznom amik nem voltak elérhetőek ios-re, a két telefont hurcibálok megoldást meg egy hónapig bírtam kb ) így repült a teló is meg a watch is, de mac-et nem adtam fel azóta se XD. Nade most kiléptem, gondoltam itt az idő iOS-e visszatérni, de ugye az összes androidos telóm felsőbb kategóriás 120hz-es modell volt, ezért is gondoltam ha visszatérek ide csakis a pro modellel a 120hz miatt. Gondoltam ugyanaz a fluid élmény lesz, mint androidon mert ott ezt imádom! Amúgy a rendszer miatt is húzom kicsit a számat, vannak amik nem tetszenek, pl a widgetek is butábbak itt mint droidon, kriptózok elég keményen és van a TradingView nevű app aminek van widgetje, hogy kirakom a figyelt árfolyamlistákat főképernyőre, androidon ezen a vidgeten is belül lehet görgetni a listát itt meg nem annyit mutat amennyi éppen kifér. Youtube premiumom is hiába van, ha háttérben szeretnék videót nézni csak feldobja a dinamikus szigetbe nem rakja ki a videót kis ablakba mint droidon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 96% 2025.04.22. Apple jótállás
- Iphone 15 Pro 256GB Black Titanium, független, 2026. szeptemberig garanciális, eredeti Apple tokkal
- iPhone 11 Pro 64GB Gold, Független
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1040 G6 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest