- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
KonzolKartel #38681 üzenetére
Rat-tel vagy mivel megoldható, kenny123-nak sikerült. Vissza állt alapertekre es meg a jb is megmaradt. Én még nem mertem kipróbálni, nálam még nem olyan vészes a helyzet.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
KonzolKartel #38681 üzenetére
Tudtommal még nem jelent meg, de szerintem távolítsd el a MobileSubstrate-et, az leviszi az összes tweak-et, és egyesével rakd vissza a fontosabbakat, hátha jó lesz.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
KonzolKartel #38678 üzenetére
Nem mondanám normális jelenségnek. Updateld 6.1.3-ra hátha segít valamit.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
KonzolKartel #38678 üzenetére
Nem igazán, elvileg 7 óra a beszélgetési idő papíron, ez a valóságban úgy 3 és fél, de még mindig távol vagy tőle. Semmi helymeghatározás nem fut, vagy valami energiazabáló beállítás? Meg ahogy látom, 6.1.2-n vagy, talán azért nem .3-on, mert jailbreakeltél, ebben az esetben egy tweak eszi az akkut.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
KonzolKartel #37542 üzenetére
Flashen torrent? Nagyon okos dontes...
-
DanielK
addikt
válasz
KonzolKartel #37542 üzenetére
telefonon torrent?
-
nord_
veterán
válasz
KonzolKartel #37540 üzenetére
Home+power és az alkalmazás újratelepítése nem segít?
-
Ragnar95
félisten
válasz
KonzolKartel #32585 üzenetére
Természetesen érezné a különbséget, a 3 képe sokkal szebb a retina felbontás miatt, de sebességben ugyanazt tudja mindkettő, de a kijelző miatt szerintem már jobban megéri a 3-mas
-
_Fefe_
tag
válasz
KonzolKartel #30317 üzenetére
Felrakod a "Crash Reporter"-t, az időrendben, dátum szerint listázza az összeomlásokat. Kilistázza hogy melyik tweak, vagy program felelős az adott időben az összeomlásért. Nagyon hasznos lehet, így nem kell külön-külön eltávolítani a programokat, hogy megtaláld mi is okozza a zavart.
-
agabe
addikt
válasz
KonzolKartel #30317 üzenetére
valoszinu...volt backup jb utan? ha igen, akkor kovetkezore ne legyen, mert valoszinleg valami abban nem kompatiblis a JB-vel, igy jobb ha mindent ujratelepitesz az alap szuz jb-s rendszerre, meg ha van olyan ami veletlenul felkerult a telora es bar fizetos, de anlekul sikerlut ratenni, akkor azt is hanyagold (nem feltetelezem, hogy ilyen lenne, csak minden hibalehetosget probalok leirni)
-
Aftereffect
tag
válasz
KonzolKartel #28703 üzenetére
Nekem a 3G csinálta ezt jó darabig, amikor fürdés közben többször neteztem vele, Egy hónap után jött rendbe csak..
-
Aftereffect
tag
válasz
KonzolKartel #28700 üzenetére
Beázott, várd meg amíg kiszárad, akkor újra fog működni. Ha nem ázott be nagyon, teljesen rendbe jön pár hét alatt..
-
Kommy
veterán
válasz
KonzolKartel #26675 üzenetére
Tisztítsd ki a jack (fülhallgató) csatlakozót, ugye a programoknak sincs hangja. Sőt ha már tisztogatsz akkor a dock csatit is tisztítsd meg.
-
turbobusa
senior tag
válasz
KonzolKartel #21962 üzenetére
Igen, mivel 2 évre veszik az emberek általában előfizetéssel. Mindenféleképp járj utána, mit lehet tudni a mobil előéletéről, mielőtt megvennéd.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
KonzolKartel #21962 üzenetére
Ha 2 éves hűségnyilatkozattal vették, akkor igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest