Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
hitchins #260936 üzenetére
Már többször kipróbáltam saját iPhone és az iCloud jegyzetekkel is, de a régi jegyzeteket csak a régi jelszóval érem el.
Annyi zavar van a dologban, hogy a linken említett jelszó alaphelyzetbe állítás helyett a telefonon “Jelszó módosítás” (kell a régi jelszó), illetve “Új jelszó beállítása” (nem kell a régi jelszó, de csak az új jegyzetekre lesz érvényes) lehetőségek vannak.
Az egyértelmű, hogy, ha Touch vagy Face ID be van kapcsolva, akkor bármilyen jelszóval védett jegyzet elérhető.
Akkor van gáz és jelszó kérés, ha nem stimmel vagy ki van kapcsolva a Touch vagy Face ID.
Most próbából az iCloud jegyzeteknél beállítottam új jelszót és amikor szándékosan a régit adtam meg (ez a saját iPhone jelszava is), az áruló kiírta, hogy a “saját iPhone jelszavát adtam meg”.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Beszámítás! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest