- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #33353 üzenetére
És ezt eddig nem tudták kijavítani, vagy ez így jónak kell hogy legyen
-
B-L-A-C-K
titán
Hali!
Sima i4-nél azt hogy tudom beállítani hogyha elsötétedik a képernyő Wifiről ne álljon át 3G-re?
Az oké hogy kikapcsolom a 3G-t és úgy jó, de ugye akkor meg ha más helyen vagyok ahol nem észlel wifit mindig kapcsolgatnom kell azaz nem áll át magától ezt meg nem akarom.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Na mind1 arra már nincs időm, mindjárt viszik, mondjuk lényegtelen már, az új tulaj úgyis alaplapot cserél benne elvileg...Szóval nem foglalkozok ezzel, gondolom az esetleges benne marad adatokhoz már úgysem tud hozzáférni ha én sem látom.
De szerintem lehet alapból pár száz magát így lát a rendszer reset után, csak senki se figyelte eddig....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
madgie #30771 üzenetére
Akkor ok, bár ha zavarna is ez van, ilyen vagyok, de szerintem még sokan vannak így. Amúgy még az eredeti válaszomra most sem kaptam választ miért lát ~280Mb-ot alapból...Valaki resetelje már le a telóját...
Szerk:
Én is csak 2 éve lakom itt, majdnem arra laktam mint te...
Bár nekem az se volt gond ilyen szempontból....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
madgie #30764 üzenetére
Látom nagyon zavar ez pár embert hogy keresek jó áron egyet...
Ilyen vagyok, utálok valamit venni árában, és nem azért mert nincs plusz 15-20 ezrem, hanem mert már erre állt be az agyam a sok üzletelés során. Az meg igen is meglepett hogy 4ből 3 átverés, nem gondolatom volna csalóknál ez az Iphone 4 ilyen menő.
Amúgy már lett volna 5 telefonom is jó áron normális, csak az egyiknek végül az "anyukája" nem engedte hogy eladja, a másikat lefoglalom elviszek utána előlem, és még sorolhatnám. De ilyen ez, bevállaltam hogy így kertesek vállalom is az ilyen dolgokat miatta.
-
B-L-A-C-K
titán
Értem és tegyük fel ha találsz valamit jó áron egy olyan illetőnél akinek van vagy 50 piros pontja viszont messze van, nem mész bele hogy egy futár elküldje? Inkább kihagyod az esetleges alkalmi vételt, vagy elkocsikázol 20-30 ezret miatta?
Mondjuk ez ember függő, én ha leinformálok valakit akkor utalok neki ha kell, kb fél ezer vagy több adás vételem volt már, és mondom eddig 2 esetben tudtak átverni de mind2 esetben meg is lett a pénzem, ezzel arra akarok célozni hogy azért én sem minden jött mentnek utalgatok.
madgie: Az a baj te (és itt még sokan), nem hiszitek el hogy lehet venni jót is jó áron. Ha valami drága akkor az biztos jó. Tudnék mesélni milyen dolgokat vettem már itt, és máshol hihetetlenül jó áron
-
B-L-A-C-K
titán
Sose utalok előre, csak olyannak esetleg akiről leinformáltam megbízható. Elég sok üzletem volt már 2 esetben vertek át de mind2 esetben visszakaptam a pénzem. De szerintem így vagy te is, látod ha pl én korrekt eladó vagyok, de távol lakom, így gondolom nekem is előre utalnál, vagyis én egy olyan embernek aki után leinformálódtam, és sok a pozitív tapasztalat előre utalok valamennyi összeget ha kell, mivel a személyes találka tudod te is nem mindig megoldható, mivel ha te az ország másik végén vagy elég nehéz összehozni
Amúgy meg egyik sem volt irreálisan olcsó, hogy elsőre azt gondoljam átverés, egyik i4-et 60 ezerért hirdették, a 4s-t meg 90-ért. De pont csalókba futottam, de nem jött nekik össze.
Amúgy még nem vettem telefont, ez már megvolt még régen írtam vettem egy hálózat hibás telót jó áron, hogy tanulmányozzam az iphone-t kell e nekem milyen, és úgy megszerettem hogy ezt eladom és veszek egy normálisat, és ezt reseteltettem le.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem, most annyi hogy aktiválás után ugye a wifit engedélyeztem, most azt is töröltem így lement 282-re, de még mindig kérdéses, hogy ennek ott kell lennie, vagy nem...
Zene volt rajta előtte, de az "összes tartalma, beállítás törlése" után mindennek el kell tűnnie nem?
-
B-L-A-C-K
titán
Adott egy i4 16 GB, teljes visszaállítást csináltam, azaz mindent törölt, majd újra aktiváltam a telefont, és miért azt írja hogy 13,4 GB szabad 305 foglalt? Az oké hogy 2gb levesz az opremdszernek, de mi az a 305MB valami adatom rajta maradhatott, vagy ennek így kell lennie alapból?
-
B-L-A-C-K
titán
Esküszöm lehidalok, akarok magamnak venni ismét egy i4/4iS-t normális áron eddig 4 emberből 3 csaló utólag jövök rá, most reggel ismételten beleakadtam egy illetőbe!
Hihetetlen mennyire népszerű ez a telefon a csalók között! Kezdem unni már nagyon!
-
B-L-A-C-K
titán
Ha valaki esetleg beleakadna ebbe a telóba, vigyázzon vele mert csaló az eladó!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
turbobusa #30283 üzenetére
A számot felesleges nézni, jobban utána néztem már ez az ember több mint 70 embert megkárosított, több mint 5 millió értékben, és rengeteg száma van, illetve számlaszáma...Persze gondolom a tiéd nem ez az ürge, csak arra írtam még is jobb körültekintőnek lenne, mivel a te esetedben se pár ezerforintos telefonról van szó...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Lehet én vagyok a hülye de sehol se találom azt hogy a gmail app-nak az értesítő hangját hol tudom megváltoztatni...Nem lehet
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kashim #29483 üzenetére
Jó ilyen alapon bármit be lehet szakítani, vagy mond még azt az adatkábelre ha oldalt irányba kirántom ne lepődjek meg ha szét megy, nem?
Amúgy nézegettem szerintem egyáltalán nem gagyi, azért is írtam ma nem pedig tegnap mondom azért kipróbálom őket mielőtt írok is valamit róla...
A lényeg a lényeg amennyibe került röhögve megéri, gyári semmivel se tud többet csak ~10x annyiba kerül...
-
B-L-A-C-K
titán
2 hete említettem hogy rendeltem ebay-en egy adaptaert + egy 2 méteres adatkábelt kőkemény 441 Ft + 350 Ft postáért azaz 791 Ft-ért...Tegnap meg is kaptam, teljesen hibátlan az adapter, és a kábel is, olyan mintha gyári lenne, ennyiért még a hülyének is megéri...
Ha valakit érdekel innen rendeltem: link (nekem 2 hét alatt meg is jött)
-
B-L-A-C-K
titán
Na mióta nem nyomogatom nonstop a telefont (i4) nem merül le fél/1 nap alatt...
Telefonálás/viberezés meg állandó 3G/Wifi szinkronizálás mellett (egy minimális netezés is volt) már 2.5 napja megy, és 33% az aksi jelenleg...
-
B-L-A-C-K
titán
Viberen az üzenetben kapott képeket hogy tudom lementeni egyből? Csak olyat találok hogy emailbe berakom, és onnan lementem, de egyből nem tudom?
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt a BatteryDoctor app-ot ajánlom mindenkinek, bár gondolom ismeritek, nekem nagyon bejön, mindent meglehet nézni az aksiról állapotáról, mi mennyit fogyaszt, mit érdemes beállítani, és hogy, mennyi ideig kell tölteni hogy 100% legyen...stb
Octopus21
"Nameg miért akarja eladni? 170e forintos telefont 105-ért?"
Talán azért mert 170 ezerért már kutya sem vesz 4S-t mivel annyiért már i5-öst vesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Octopus21 #27466 üzenetére
Nézegetni kell az aprót folyamatos, pl itt van ez is: 105 ezer, új, fehér, független, 1 év gari és 4S.. Igaz ez eladó most regisztrált, és ez az egy hirdetése van, de attól lehet rendben van, ha személyesen megnézed úgyis kiderül minden, plusz tényleg bogarászni kell az aprót, van egy csomó normális hirdetés. Ilyen szolgáltatóknál kp-ra ilyen drága telót tényleg nagyon hülyének nézem akik ott megveszik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Octopus21 #27463 üzenetére
Ezt nem tudom, de kp-re amennyiért ők adják eleve szerintem "hülye" aki megveszi, annyiért már itt i5-öst kapsz, de tényleg te pénzed azt csinálsz vele amit akarsz,...Viszont amennyit leírtál kinek, és mire kell arra egy sima i4 is megfelelő lenne véleményem szerint, és annak is ugyan úgy örülne. De tényleg te tudod.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Octopus21 #27456 üzenetére
"Most fizessek inkább még 20 ezret és menjek be a T-mobile-ba?"
De most nem független kell?
Amúgy nem értem miért nem veszel egy használt garanciás hibátlan állapotút, jóval olcsóbban...Sőt ugye a sima 4 is jó lenne neki, és ezt garanciából visszajött bontatlanokat már 90 körül itt kapsz...
-
B-L-A-C-K
titán
Pár hét iPhone használat után most vettem észre, hogy a gmail app sokkal jobb mintha beállítom a exchange-be az email-t...Az app-ba egyből megkapom az üzenetet ha küldenek, a beállított mail exchange módnál is ugye elvileg így kellene lennie, de ott van hogy néha késik nem is keveset, attól függetlenül hogy push módban van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Octopus21 #27203 üzenetére
Bármelyik telefonos boltba bemész 1000 Ft körül már kapsz usb-s adaptert, igaz nem eredeti de ugyan az egész.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Octopus21 #27195 üzenetére
Én amit régen tőluk rendeltem, minden megjött korrektül, de azért mondom hívd fel őket, és kérdezz meg mindent előtte, hazudni nem fognak biztos...
Na meg az oldalon is ott van feltüntetve a "megbízható bolt" titulus (bal oldalt), amit az árukereső olyan boltoknak add ami valóban megbízható.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Octopus21 #27186 üzenetére
Ha megbízható bolt kell akkor a GsmLine-t tudom ajánlani, régebben rendeltem onnan több ismerősnek is telefont, sose volt semmi gond velük, és már nagyon régóta üzemelnek. Viszont árban van több fajta iPhone 4S 16 gb náluk, illetve a garit se tudom hogy van, érdemes őket felhívni.
-
B-L-A-C-K
titán
A 6.1 i4-nél este 02:00-től 06:30-ig 8% merült wifivel, 6.0.1-nél ugyan ez 1% volt...:/
-
B-L-A-C-K
titán
Pár órája használom 6.1-et, talán tényleg nem merül annyira a teló, bár ezt pár órából 100% nem veszem még észre, talán még kicsit gördülékenyebben megy az a játék ami eddig bizonyos részeknél szaggatott...Mást nem nagyon vettem észre.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ittakary #26990 üzenetére
Jó de gondolj bele egy olyan hölgy fogja használni akinek mindig gagyi telefonjai voltak ahogy említette a kolléga, és most azért mert 2 másodperccel lassabban töltenek be az oldalak ezen kívül mit fog észrevenni? Amúgy nekem is sima 4-em van pár hete, előtte még sose volt iPhone telóm, 4S-t egy napig nyomogattam, jobb de nem tartom annyival jobbnak amennyibe többe kerül.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Octopus21 #26981 üzenetére
Én is sokat vásárlok ebayről (apróbb dolgokat), de ilyen jellegű dolgokat nem vennék, ki tudja mit kapok...
Én a helyedben amúgy vennék neki egy sima 4-t, szerintem amit ő észrevenne belőle a 4S-hez képest, hogy az internetes oldalak lassabban töltenek be, ettől függetlenül nem hiszem, hogy többre értékelné a 4S-t, és jóval olcsóbban megkapod már, illetve ugyan olyan örömet szereznél vele neki...Amit nem találtál meg itt van...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
madgie #26973 üzenetére
Most hogy így gyorsban apróra mentem egyből egy pár hetest találtam 165 ezerért..., gondolom ha nagyon keresgélnék 150 körül is lehetne találni már neten.
-
B-L-A-C-K
titán
(#26833) walakii: Ehhez elméletileg van ilyen alátét a kereten belül...
(#26835) szentkuti11: Nem is rossz ötlet...
Amúgy persze hogy elrontja a kinézetét, de magamat ismérve, és munkámból adódóan bármikor leejthetem véletlenül, és ennyit megér hogy ne sérüljön, vagy legalább ne annyira.
(#26836) Tibee86: Hát nem tudom, én régen mint mondtam foglalkoztam fóliákkal, azaz árultam itt PH-n őket, és nekem ez volt a tapasztalatom, persze ha vigyázol rá mindegyik lehet karcmentes. Én úgy voltam vele, hogy ha már fólia volt rajta nem figyeltem annyira rá pl mivel együtt rakom a zsebembe az adott telefont, és a drága is ugyan úgy karcolódott mint az olcsóbb fajta. Na meg a másik tegyük fel veszel egy 5 ezer forintos fóliát, első nap már úgy megkarcolod hogy nagyon idegesítő, lecseréled? Nem hiszem...Itt meg ha hetente lecseréled akkor se egy nagy összeg hiszen mint említettem 5 db 800 Ft előre hátra...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szentkuti11 #26830 üzenetére
BLADE fém BUMPER-rel van tapasztalatod?
Ragnar95: Jó de arra írtam mindennel így van szinte, pl nézd meg veszel egy Gas farmert 50 ezerért 500 Ft-ot az előállítása...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
gAnDzs #26827 üzenetére
Én régen foglalkoztam fóliákkal, mind1 milyet veszel vagyis akármilyen drága úgyis karcolódik, és 1-2 havonta érdemes lecserélni. Szóval én azt mondom felesleges kiadni értük több ezer forintot, én pl tegnap ezt rendeltem hozzá: 5 db előre/hátra ~800 Ft
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #26822 üzenetére
walakii, Ragnar95:
Szerintem az itteni árakkal nincs is gond, mert kb mindenhol ennyi EU-s szinten, és persze sok ember nem tudja ugyan azt meglehet venni olcsóbban, a cégek meg ebből élnek. Inkább az hihetetlen ha ők egy 2m-es kábelt, és egy adaptert 441 Ft-ért adnak el, mennyi lehet az előállítása, vagy ők mennyiért szerzik be ~40 Ft-ért?...
walakii: Nekem semmilyen tokkal nincs tapasztalatom, de most ezt megvettem, csak még várom megjöjjön, szerinted ez összekarcolja az oldalát?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
walakii #26819 üzenetére
Én 2M kábelt + töltőfejet 441 Ft + 350 Ft postáért vettem...
De ahogy utána olvasgattam kopp ugyan az amit itt árulgatnak egyben 3-4 ezer forintokért...
Szerintem az összes telefonboltosok innen rendelgetik...
-
B-L-A-C-K
titán
Hát ezt a hülye Motorblast játékot nem tudom abbahagyni...
(#26809) bbenec: Én pont tegnap rendeltem egy sima töltő fejet (nem szivargyújtósat) + 2M kábelt egyben, ha pár hét múlva megjön tudok részletest beszámolót adni...
Amúgy utánaolvastam kicsit, azt mondják jó. Mondjuk nem tudom konkrétan te honnan rendelnéd, én Kínából...
-
B-L-A-C-K
titán
Blade Tiger Design iPhone 4 aluminium bumper-ről van valakinek tapasztalata?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csacsi67 #26538 üzenetére
Ez a 5-6 ezer forint nekem sok ezért, végül is annyira kellene mert veszek rá fém keretet, és az alatt ne karcolja össze. Amúgy bírom ezt a fém keretet, jobb minőségű nem is egy olcsó, és elvileg azért van hogy védje a telót, erre rengeteg esetben olvastam már hogy alatta sz@rrá karcolta...
-
B-L-A-C-K
titán
Olyan fóliát hol lehet kapni amihez keret fólia is jár? Néztem elég sok helyen de csak elő/hátlapost találtam...
Esetleg ha valaki tud ilyet ebay-en egy linket megköszönnék...
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudjátok ha a vodánál elfogy a havi adatforgalmam, és belassítják, attól még Viberezni tudok, vagy felejtsem el?
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom volt e már ez a videó, ha nem, akkor csak erős idegzetűeknek ajánlanám...
-
B-L-A-C-K
titán
Hol lehet kapni minőségi dizájn matricákat iphone 4-re értelmes áron? Látom van egy halom neten, de nem tudom mi milyen minőségű, így aki már rendelt, vagy esetleg van tapasztalata írjon már honnan érdemes rendelni (amúgy konkrétan ilyesmire gondolok). Akár ebayről is jöhet link. Illetve olyan kérdésem lenne ha ugye lefóliázom a kijelzőt, arra megy rá utána a matrica, ez a két felület nominális illeszkedik egymásra? Mert ha a matricát közvetlenül a kijelzőre rakom az oké, de ha fóliára azt nem tudom, mert így még egyik telón se csináltam.
-
B-L-A-C-K
titán
Az email szinkronizálás milyen időközönként megy ha push módban van (wifiről)? Mert van mikor akkor kapom meg mikor jön, de van mikor később...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Kommy, bandigno, kali ,ESP: köszi! Akkor én nem csináltam valamit jól mert feszt kéri, persze az ingyenes, Kommy neked meg különösen köszi ezt a leírást, ezzel már nagyanyámnak is menne...
-
B-L-A-C-K
titán
Egy pár hülye kérdés:
Ha csinálok ilyen id nevet, hogy letöltsek ingyenes dolgokat appstorból mindenképpen a bánkártyámmal is be kell regisztrálni? Illetve honnan tudok letölteni olyan alkalmazásokat ami telepíthető gépről iTunaból? Ezzel értem azt hogy nem igényel ilyen jailbreakelést.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #25336 üzenetére
Úgysem jó, amúgy elmondom miről van szó vettem egy nagyon olcsó hálózat hibás/vagy letiltott telót, nem lopottat mert papírjai megvannak, meg doboza minden szarja. Azért vettem meg sose volt iphonom és basztatom kicsit úgy gondoltam, na meg amennyiért vettem ipadként is megéri... Mikor megvettem persze volt net meg minden, de ez alapján akartam jailbreak-elni, elvileg sikerült is, de azóta nem megy így a net..
-
B-L-A-C-K
titán
Az miért lehet hogy a Safari nem tölt be, de app store meg megy, azaz internetkapcsolat van....?
-
B-L-A-C-K
titán
Nővérem telóját most nézegetem, (iphone 4) alul mind2 kis hangszórónak kell szolni ugye? Mert nála csengőhangoknál, meg videóknál csak 1 szól...Vagy ez így normális?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zolikaDB #25098 üzenetére
Én régen foglalkoztam fóliákkal árultam is itt pár hónapig, én eddig minden telómra ilyen fajtát raktam, 6db 1-2K körül van postával (telefon függő mi mennyi pontosan) és teljesen jó, szépen fellehet rakni buborékmentesen egyből. Az a tapasztalatom a fóliákkal hogy mind1 milyet veszel 1-2 hónap után úgyis érdemes lecserélni mert mind1ik karcolódik még a több ezer forintosak is, így nem is éri meg drágákat venni.
Nem tudom ilyen esetben cserélik e neked, de egy próbát mindenképpen megér, hiszen már semmi vesztenivalód nem lesz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
rayoliviero #25081 üzenetére
Szerintem is evidens hogy hülyeség, szerintem nem akartak veled foglalkozni, és ennyivel elintézték a dolgot...
-
B-L-A-C-K
titán
Tibee86, TBMC: Haverom ennyit mondott, ez egy Vodás teló volt amúgy...
Na én már már egy hete olyan tanácstalan vagyok mint a sz@r mi legyen, azaz vegyem a kicsit kopott karcos de garis telót, vagy vegyek egy hibátlan karcmentest, de no garival...Végül is azt nézegetem alaplap hibán kívül mindent elég jó áron lehet már cseréltetni benne, érintő+lcd is már 13 ezerért van beszereléssel együtt...
-
B-L-A-C-K
titán
Most beszéltem az egyik haverommal, mondta neki azért dobták vissza a gariztatni való telóját, és még a garit is elvették (a maradékot) mert kosz volt a jackben, mivel zsebében hordta így sámán mehet bele ugye, azért az ilyen durva...
Amúgy ahogy olvasom más helyeken is ezeket a gariztatásokat, sok függ attól hová viszed azonos szolgáltatónál is, azaz mikor milyen kedvükben vannak. Sok esetben azonnal cserélik, de vannak érdekes történetek...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
rayoliviero #25059 üzenetére
Magyarul akkor ha valaki vesz újonnan egy ilyen telót, és nem fóliázza körbe agyig, és pár hónap elteltével a zsebében/táskájában hordva összekarcolja már ugrott a gari
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
rayoliviero #25012 üzenetére
Olyan személyek ezek hogy nem félek a tiltástól egyáltalán, női (gazdag) tulajok, amúgy mind2 vállal is rá ilyen garanciát, szóvel ezt a szempontot most ne is nézzük.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
rayoliviero #25012 üzenetére
Voda
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csacsi67 #24992 üzenetére
Amúgy azért agyalok itt mert van most pár kiszemelt lehetőség mondom őket:
Ugye vagy független vagy Vodás iphone 4-et keresek:
1. A legjobb vétel lenne egy állítólag karcmentes fóliás pár hónapos még sok garis Vodás 8 Gb-os 4-es 60-65 ezer körül, ma beszéltem meg az illetővel a találkát de nem válaszol, mondta előttem volt egy emberke aki lefoglalta, ma tudja megnézni lehet eladta.
2. A másik egy kissé kopott de nem vészes szintén pár hónapos még 8-9 hónap garis 8 Gb-os, ez 65 ezer lenne.
3. A harmadik egy 8 Gb-os Vodás szép állapotú hibátlan szintén 65 ezer de no gari.
Értelemszerűen az első lenne a legjobb, de ugye az úgy néz ki kilőve, na most vagy belenyugszok a 2. hogy nem hibátlan és kissé karcos, de 8-9 hónapig nyugodt leszek hogy van rá garancia (már ha akkor érvényesíthető rajtam keresztül), vagy megveszem a 3. számú jelöltet, és élvezem hibátlan, de no gari.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
csacsi67 #24982 üzenetére
Na ez volt az első kérdésem ezzel kapcsolatban, amire azt választ kaptam hogy megcsinálják/kicserélik nekem is, de most ha mégsem akkor felesleges hogy van rá gari papírom vagy nem...
Most akkor mi is az igaz? Vagy szolgáltató függő?
-
B-L-A-C-K
titán
Igen az én kérdésem erre irányult, és nem is szépítek hiszen miért tenném, kíváncsi vagyok rá szerintem egy ilyet nem bűn megkérdezni, viszont jött egyből a lehurrogás, és erre hoztam fel egy hasonló esetet hogyha saját hibádból leejted (attól eltekintve hogy szándékos volt vagy sem), és úgy megy tönkre...Amit szentkuti11 kolléga is állít hogy megeshet...Na szóval ebben az esetben nem gariztatnád le, mert te a szívedre hallgatsz, és tudod a te hibád és ezt nem szabad bevinni így...Szerintem 10 emberből 10 bevinné, és akkor ugyan ott vagyunk már elvileg amiből kiindultunk...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #24969 üzenetére
Nekem volt olyan Nokiám amit leejtetem szőnyegre, semmi baja nem volt külsőleg viszont teljesen kuka lett, és úgy hogy szétszedve semmi sem volt eltörve benne, illetve megrepedve...
szentkuti11: Azért ha egy sokkolót belenyomnék kíváncsi lennék hogy reagálna! Mielőtt megint megköveznétek nincs sokkolóm...
-
B-L-A-C-K
titán
Jó akkor úgy közelítsük meg a dolgot, hogy először is képzeljük el van 200 ezres telód, és azt leejted véletlenül, tönkre megy, de külsőleg nem észrevehető hogy ütés érte és ezáltal elromlott, akkor nem viszed be kicseréltetni mert azt mondod juj ezt én ejtettem le akkor az én hibám, és inkább megjavítottam vagy 50 - 70 ezerért....?
Mr. Teddy: Amúgy mint írtam nem akarok trükközni, csak elgondolkodtam ezen hogy feljött ez a téma, és kíváncsi voltam ilyen esetekben is az van hogy beviszem, és mondják tessék itt egy új 1 év garival vigyem....
Erre már lassan megköveztek hogy mi hülye vagyok, mikor még iphone-om sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest