- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Visszatérve az ilyen kamu megbízhatatlan telefonokra, most hogy így böngészem az aprót, ez is elég letiltás gyanús készülék...135 ezer -> 5S -> 2 napos reg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mr.Grincs #69315 üzenetére
Engem volt hogy 1 héten 3x átakartak verni iPhone-nal...Szerencsére még egynek sem sikerült, általában a legmenőbb csalás az hogy utalj előre XY összeget, elküldöm a telefont, megnézed, és utalod a többit...De persze elküldöd a pénzt, de nem kapod meg a telefont. A másik hogy klón készüléket árulnak, illetve a telefonnal minden rendben de nem fogják fizetni az előfizetést, és tiltani fogják a készüléket.
Nekem 16-os volt eddig az összes, nekem pont elég, de ugye van akinek a 64-es sem, szóval ez teljesen ember függő ki hogy használja ki...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mr.Grincs #69310 üzenetére
Első kérdésre nem tudok válaszolni viszont a többire igen...
Reális ára függ attól milyet veszel, azaz használt szolgáltatósat, vagy függetlent, illetve ugye milyen állapotban van...Jelenlegi a reális piaci áruk 150-190 ezer között mozog. Viszont egyre több a 140 ezres darab is ami számomra kicsit necces...Bár ez is korrektnek tűnik...
Az a 77 ezres meg átb@szás, az ilyen oldalakon irreális áron hirdetett készülékeket kerülni kell mert megszívod vele. Itt aprón is bele lehet szaladni átverésekbe, de ha körültekintően vásárolsz, azaz kicsit az illető után nézel nem lehet nagy gond...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #69299 üzenetére
Én eleve nem vennék ilyen fóliát aminek kivágott a logo részénél, ugyan úgy azon a területen is karcolódhat...Home gomb szélénél a legkönnyebb a buborékukat kitolni, szerintem sz@r a fóliád amúgy.
A szám meg nem látható, vagyis nem tudod kiolvasni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #69296 üzenetére
A hirdetésben szereplő képeken, nem volt fólia (aznap cseréltem le rajta, és előtte készültek a fotók), de ha már ráéreztél hogy kell felrakni 2 perc művelet az egész. Itt is mutattam pl nekem 2 perc alatt hogy sikerült.
(#69297) nederlanden: Semmi gáz nincs azzal a felrakással, a széle lett csak rossz, gondolom ott megfogtad a fóliát, vagy nem volt áttörölve ott a telefon...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Krisz79 #69294 üzenetére
Honnan veszed hogy gyári független volt? Nem volt az...Illetve az előző hozzászólásomba céloztam rá: ötödikes = 5S
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #69288 üzenetére
Na mindig tanul valami újat az ember, ezt se tudtam így van...
-
B-L-A-C-K
titán
Sose volt fehér i5 nálam hosszabb időre, most ismerősömnek vettem egyet, és még nem adtam oda, az én fekete i5-öm ugye meg nemrég eladtam, de ha jól rémlik mikor bekapcsoltam fekete háttérnél fehér alma logó volt, fehérnél meg ez fordítva van?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zolikaDB #69185 üzenetére
Sajnos erről nem tudok információt adni hogy melyik a jobb választás, mivel beszámítás óta a dobozában van, azaz nem használom, annyit láttam nagyon szép a kijelzője az ACE 3nak, többet tényleg nem tudok róla...
Viszont nekem i4 már lassú, lehet az i5 után tűnik annak, de hosszabb távon biztos nem kellene...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
manchester85 #69077 üzenetére
Én az olyan részletesektől vagyok elképedve akiknek 70-80 ezer a fizetése és részletre kihozzák...
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem ebbe így nem lehet beleszólni, minden ember más, mások az igények is. Persze 17 évesen nekem se ez lenne a célom hogy kuporgassak egy 200 ezres forintos telefonra, viszont többen vannak így. Biztos neked is volt amire nagyon vágytál, Ő most erre vágyik, nincs ebben semmi rossz amúgy, sőt többe nézem azt hogyha valaki összegyűjti rá a pénzt minthogy otthon kisírja a szüleitől.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szabopali #68977 üzenetére
Ha nem akartok szolgáltatónál kártyát cserélni ti is megvághatjátok, itt egy jó leírás...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #68831 üzenetére
Akkor lehet iPad3-on más, nekem így néz ki...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #68820 üzenetére
Nekem csak iPad2 van, ott ha kinagyítom (a youtube appon belül), és egyszer rábökök a kijelzőre eltűnik...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
overclockerr #68773 üzenetére
Minőségbe mekkora a különbség?
5S nem kopik, a fekete i5 meg ha nem vigyázol rá igen. Én amondó vagyok hogyha újként veszed a telefont akkor 5S-t vegyél mert i5 és 5S között nem sok a differencia újnál árban. Viszont használ fronton már nagy, annyit meg nem ér az 5S, legalább is nekem nem. Én most adtam el az i5-öm, de nem azért mert ne lett volna elég bármire, hanem mert 17 ezer ráfizetéssel veszek majd új 5S-t, annyit meg megér nekem is. Viszont ilyen +50 ezret már nem adnák ki érte.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
overclockerr #68773 üzenetére
Igen.
Chereiose: Valószínű elég lesz, de az i5 ne hasonítsd az 5S-hez abban már 64-bites proci van, és egyre több dolog fogja támogatni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atirag #68706 üzenetére
Az aksi elég fixen áll benne pedig, nem tudom az hogy mozoghat...
Helyedben vissza vinném...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hunt3r22 #68632 üzenetére
S4gondolom 4S-re gondolsz...- ios 7 alatt mennyire stabil a telefon? elég még ez a vas ~1-2 évig?
4S-en teljesen jó, az hogy 1-2 évig elég lesz e, ezt így nem lehet előre elmondani, de mivel 512mb memória van benne nem elképzelhetetlen hogy kevés lesz majd...
- lagot tapasztaltok? (jelenleg sgs:a-t használok és amit ez néha csinál, hajam kihullik tőle)
Sokan mondják nem, én már viszont párszor tapasztaltam, igaz az még régebbi IOS7 verzió alatt volt...
- billentyűzetnél ha szöveget gépeltek be, akkor nem késik / laggol a bevitel?
Nem tapasztaltam.
- aksi mennyit bír? ( saját felhasználásotok alapján)
1 nap
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mela Kehes #68532 üzenetére
Töltsd fel csontra, és nyomj egy home+power gombot hosszan majd vedd le a töltőről....
-
B-L-A-C-K
titán
Törlés... ezt nem szakmaiba akartam...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #68438 üzenetére
Még jó hogy nem versz meg ezért kb...
Nem tudtam ez nem tudja...
-
B-L-A-C-K
titán
iPad 2-n mi a túrónak nem lehet megosztani a 3G-t?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #68163 üzenetére
Persze hogy nem az ára befolyásolja, sőt belerakhatnának egyből 16GB-ot is, de direkt nem kivitelezik...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#51177472 #68014 üzenetére
Igen, megértem. Függ attól is mire használod, ha nagyrészt netezel/játszol értelemszerűen jobban merül. Nekem vegyes használat mellett voltak napok mint mutattam is már hogy 7-8 órát mint az i5. Mikor sokat neteztem nekem sem bírta olyan sokáig, sajnos ez benne van. Vegyél egy aksis tokot hozzá, mást nem nagyon tudsz kezdeni vele...
vmiki4: Nekem sose volt vele bajom.
Esetleg home+power gombbal indítsd újra, vagy hálózatválasztásnál ne automatikust adj meg hanem kézit. De lehet az is mint írtad a szolgáltatód szarakodik.
-
B-L-A-C-K
titán
Lefogadom amin gondolkodsz még 5S-en kívül G2, Nexus 5?
--> válasz ide
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
theiron320 #67974 üzenetére
Ha most azt nézed 15 kisebb hívással akkor menne 5 napot, ez reális. Csak az a baj ezek a netet kikapcsolom meg alig használom teljesen felesleges tesztelések. Mivel nem azért vetted hogy így használd, így a valós üzemidőt közel sem adja vissza, arra viszont jó hogy a barátaidnak meg itt eltud mondani hogy ú nekem 4-5 napot bírt....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
theiron320 #67972 üzenetére
Nem rossz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bendikeee11 #67923 üzenetére
Ha oda viszed, jelezd majd neki hogy "a harvderaproról jöttem" mert csak akkor érvényesek az ott kiírt árak, amúgy jóval drágább.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bendikeee11 #67921 üzenetére
Elromlott, ha van rá garancia cseréltesd ki, ha nincs vidd ide, ahogy nézem jelenleg 3000 Ft-ért megcsinálja.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FrankMonzano #67147 üzenetére
Igen, újra indul vodánál is. Mondjuk most ez megfog változni lehet, mert elvileg már lesz szerviz, de nem tudjuk még hogy a szolgáltatós készülékekre is fog e vonatkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest