- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #103654 üzenetére
Igen kinek mi, lehet másnak ez az enyém gusztustalan, de szerintem ez még simán vállalható kategória.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Emtra #103388 üzenetére
"Szevasz!"
iphonenál előfordulnak kijelző hibák pl: oldalról beszűrödik a fény, pixelhiba, sárgulás
minőségi gondok?Pixelhiba lehet, de nem jellemző, illesztési problémák lehetnek...Pl nyomod a tetejét és kattog, vagy előlapi kamera elcsúszik...stb.
van aki droidról jött ?
Pl én több mint két éve
elmondaná milyen volt váltani?
Arra a napra nem emlékszek, de szerintem ugyan olyan mint a többi.
van itt olyan aki visszaváltott mert nem jött be neki az ios?
Biztos, de az nem én vagyok
iphone 6+ 64,128GB-ot használtan legolcsobban milyen áron szerezhetek be?
Pl itt apróra felmész, és következtetsz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #103204 üzenetére
Így van, azt mondtam mert akkor 80-100 ezret kellett volna rápótolnom és annyit nem ért nekem... Viszont 3 hónapja megúsztam 35 ezerből a cserét, ennyi meg belefért. Azóta meg eszembe sem jutott visszamenni 5S-re, eddig ezt a telefont szeretem a legjobban. Pedig tudásra tényleg nagyon azonos, de ez a kijelző méret akármennyire is tartottam tőle sokkal kényelmesebb.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
torreador22 #103143 üzenetére
Van, többször vittem már oda enyémet/ismerősökét. Leadod ~3 munkanap és kapod az újat (persze ha olyan baja van hogy cserélniük kell, illetve átmegy a garanciáztatáson, azaz nincs rajta nagyobb külsérelmi nyom, és már nem lett benne valahol garanciáztatáson kívül alkatrész cserélve...)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
adamssss #103118 üzenetére
Nem lehet már kapni új i5-öt, vagyis nem tudom hol tudnál találni, főleg olyan amin iOS6 van...Talán használtan...
joccadoki: Ma említette már hogy iOS6-os i5-öt keres, csak most lemaradt a szövegéből...
Szerk:
adamssss: Szerintem iOS7, de ha találsz is utána kell kérdezni az adott üzletben...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #102973 üzenetére
Lehet nyerni elég sok helyen telefonokat, szerintem ebben semmi meglepő nincs...
dennistar: Én is megerősíthetem ha nem fogadja el a kártyádat akkor nem független. Ha Amerikából vagy bárhonnan veszel független i6-ot az összes kártyával kell mennie. Amúgy grat hozzá...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #102835 üzenetére
Jó de most ha logikusan gondolkodsz melyik a több idő...Míg kikapcsolod (3 másodperc), vagy ha keresel valamit hozzá hogy kiszedd sim-et? Én akárhogy gondolkodok az utóbbit tartom időigényesebbnek. Így meg ki tudja, lehet pont ennyi idő számítana csak...
Illetve ha már a Nyugatit hozod fel tudom fokozni én is a történetet...Mi van ha ott a mekiből leemelik az asztalról mellőled mert bamba vagy, zsebre rakja, bemegy a budiba, és kiszedi a simet. Wifi még akkor is fog élni bent...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #102833 üzenetére
Te most komolyan ezen lovagolsz?
Most nem jobb ha ez az opció benne lenne alapból? Ezt kell leírnom 5 hsz.-ba miért előnyösebb ha benne lenne? Ennyire nem látod át?
Amúgy kérek valakitől egy okos telefont, és lekövetem, vagy felhívok bárkit kövesse le nekem (csak meg kell adni az ID-m, meg a jelszóm és kész).
Következő kérdésed meg ha az lenne hogy hívok fel valakit ha ellopták a telefonom...
Pl elkérem valakitől...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
JamesHun #102828 üzenetére
Most nézem nekem is csak Exchange fiók alatt van ilyen opció. Így akkor nem tudom miért nem látod, mert ha nincs ilyen opció automatikusan látnod kellene, nekem még 1 gmail fiók van hozzárendelve, és ott látom az 1 hétnél régebbieket is.
Noxy: Ja de ez csak JB alatt érhető el nem? Mert ha igen nálam, és sokaknál ez nem opció...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SpongyaBob #102822 üzenetére
Szerintem ez így hülyeség, mert ha ellopják általában 99%-ban nem lesz meg, ha meg nem lehetne kikapcsolni még lenne némi esélye utánanézni neten...
-
B-L-A-C-K
titán
Csak jelzem ha ilyen hirdetéssel találkoztok kerüljétek....
Képek alapján egyből leszúrtam klón telefonokról van szó...
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Laca1212 #102707 üzenetére
Szerintem nem jól értelmezted:
A jelkódot be lehet pötyögni gyorsan is, de soha nem gyorsabb, mivel a kódot a kijelző felébresztése után tudod csak elkezdeni beütni, a Touch ID pedig már akkor aktiválódik.
Vagyis jelkód: Home gombot lenyomod feléled a kijelző, majd beütött.
Touch ID: Home gombot lenyomod úgy hogy rajta marad az ujjad, és már bent is vagy. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
kanyez #102562 üzenetére
Pontosan már nem tudom mikortól van ez hogy hivatalos forrásból vásárolt függetleneknél is újra indul az 1 év, de nem mindig volt így, így lehet azért volt arra még +3 hónap mert még akkor úgy vette nem volt ilyen.
De majd aki jobban képben van ezzel kapcsolatban mindjárt megmondja neked.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kicsikatona7 #102495 üzenetére
Én sose tapasztaltam egyik apple készülékemnél se ilyet...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
HUTCHDB #102414 üzenetére
Mivel állítási lehetőség ebbe nincs, így gondolom bizonyos tétel után törli automatice, van aki kevesebb bejövő/kimenő hívást kezdeményez annak evidens hogy akár több hónaposak is meglesznek, aki sokat telefonál annak meg nem. Szóval ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni ez ilyen...Viszont megoldást neked írtak rá hogy lehet visszahozni (én sose próbáltam).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
HUTCHDB #102410 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy ebben mi az a nagy segítség részedről?
Semmit nem segítettem, de nem is neked válaszolatlan hanem a kolléga hozzászólásával tökéletesen egyetértettem. Már régebben is írtam sok a hiszti, vegyél androidot (vagy bármi mást).
Az iPhone meg senki se mondta hibátlan, sok hibája van, neked pl van egy halom dolog ami nem elvárt, ezért nem kell ezen a vonalon maradnod.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #102070 üzenetére
Nem fogok itt magyarázni semmit, akkor gondoljuk azt ha nem lett volna üveg fólia akkor fülmagasságból csak leporolta volna a kijelzőt, és teljesen butaság hogy rajta van....Komolyan mondom ezt miért kell magyaráznom? Most azon veszekedjünk hogy betört volna vagy nem?
joccadoki: Nekem a levágás az ha erőt fejt ki pluszba rá, de egyszerűen kivette alóla a dobozt/tartót (vagy mit), nem vágta le...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #102049 üzenetére
Ja azt kihagytam hogy természetesen úgy volt elrakva hogy a védőrétegét amit lehúztam anno azt visszaraktam rá...Ha szabadon hagyod, azaz nem ragasztod rá semmire addig akkor lehet nem lesz olyan jó...
Gsx-rr: Vastagabb jóval azért, de már vannak elég vékony kivitelben is, az ami betört nekem az 0.15mm-es volt, ami már elég vékony...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #102046 üzenetére
De el lehet, volt egy itt 1 hónapos ami már volt a telefonomon, haveromnak felraktam, ugyan olyan volt mintha most vettem volna...
gyuromoj: Így van, pont ezt magyarázom mindig, és most nekem is jól szolgált. De ezek után is lesz majd olyan hidd el aki megmagyarázza erre a sztorira is hogy nem kell az...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #102042 üzenetére
Estet inkább hagyjuk....
A fóliát persze eltudod rakni, többször is felrakható, csak újbóli felrakásnál végigmész a felületén pl egy celux darabbal hogy leszedd a szöszöket ami ráment esetleg, és ugyan úgy felrakható...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#05304832 #101630 üzenetére
Tényleg lehet úgy jön ki most találom ki, de kollégám 1 órája hozta az i6-ját megmutatni megvette (mert én mondtam neki hol vegye), csak mondta olyan szokatlan volt neki tegnap kiesett a kezéből sarka megsérült...
Kb 2 órája volt nála...Na most mi van? Megcsináltatni ezért nem fogja, viszont nézheti ott míg megvan a telója...Gariba még éppen beveszik, de ezért inkorrekt lenne legariztatni, és nem is fogja....Na nálam lenne egy ilyen jobban idegesítene minthogy rajta van egy szolid tok...
De tényleg ezt lehetne ragozni reggelig, mint már írtam többször mindenki használja úgy ahogy megfelel számára!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#05304832 #101615 üzenetére
Tegyük fel veszel egy i6-ot, behorpad a sarka, kijelző betörik, vehetsz egy másikat...Én pl ennyire tele nem vagyok hogy 1-2 ilyen bakit bevállaljak (tudom itt akik nem használnak rá semmit soha nem ejtenek le semmit, és még véletlenül se fordulhat elő velük mert mágneses a kezük), de elég ha csak megkarcolod, esetleg behorpad, nézed majd végig ezeket a hibákat? Vagy veszel egy újat ezért is? Lehet te igen mert annyira tele vagy, de én inkább rakok rá tokot, meg veszek rá egy üvegfóliát és tudom le is ejthetem valószínű semmi baja nem lesz. Nekem ennyit megér.
galaxys80: Nem tudom ebben mi a meglepő mindig volt téma és lesz is a tok meg ilyen sz@rok... Szakmai kérdések mind 150x le volt zongorázva úgyis megkérdezik megint, nem ettől a 10 hsz miatt nem fogják tudni megkeresni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
totalpatec #101610 üzenetére
Én nem az eladás miatt védem, hanem zavarna ha megkarcolodna, illetve ha összetörne ha esetleg leejteném...
Új hozzászólás Aktív témák
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest