- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szijartg #111493 üzenetére
Ha esetleg nem kapcsol be a telefon akkor talán megértem kérhetik, de más esetben nem kellene mivel világ garancia van rá amit tudnak ellenőrizni a rendszerben.
vasi89: Kérdeztem ott, azt mondták azt is látják az rendszerükben. Bár én mindig elkérem utána a papírt, maguktól nem adják ide soha, kérni kell mindig.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
jani_gy_22 #111468 üzenetére
Használt piaci árak:
4S: ~35-50 ezer.
i5: ~50-70 -
B-L-A-C-K
titán
válasz
h1ght3chzor #111430 üzenetére
Nekem is, most kezdtem én is rendelgetni, de még semmi nem jött meg. Ebay-hoz képest olcsóbb kicsit (vagyis amiket nézegettem), illetve itt nem eladó emberektől rendelgetsz, hanem a cégtől. Így nincs az mint az ebayen hogy valamit megtudsz rendelni 1000 fajta eladótól és kitudja jó lesz e amit küldenek. Itt minden terméknél van egy halom vélemény így zsákbamacskát veszel, mert ugyan azt kapod amit mindenki.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lockdown90 #111408 üzenetére
Utána olvasgattam, és ebay-en elvileg rengeteg a gagyi, banggood-on meg csak eredetit árulnak (elvileg).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lockdown90 #111405 üzenetére
Más gyári XIAOMI értékeléseket nézegetve szerintem nem lesz gond ezzel sem, ezeket nem nagyon lehet elb@szni. Ha hamisítványról van szó akkor ott már más a szitu azért.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
h1ght3chzor #111400 üzenetére
Nem, rendeltem még egy jó pár dolgot, már mindent elpostáztak csak azt nem, gondolom beszerzés alatt van náluk, mert nincs raktáron.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bihariszabi #111348 üzenetére
Szerintem csak magadat égeted a butaságaiddal, menj vissza ahonnan jöttél, mindenkinek jobb lesz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bihariszabi #111333 üzenetére
Nem akarlak megbántani de az a kép tényleg pocsék, neked lehet 100%-ig megfelel, de fotózás szempontjából a minőségben elég sok kivetni való van, a részletek nagyon elvesztek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
default. #111232 üzenetére
Ha ebay-en szerzet be a keretet + kijelzőt olyan 15-20 ezer kb + ha nem te csinálod meg a szervizköltség. Ha gsm szervizbe csináltatod szerintem alkatésszel vagy 30-35 ezer. Szóval szerintem egyik esetben se éri meg főleg hogy nem gyári alkatrészeket kapsz hozzá. Jobban jársz ha elcserélni vagy eladod és veszel egy használtat másik színben.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
default. #111133 üzenetére
Ilyennel tele van a net felejtsd el. Vedd úgy ha új lenne bevinné egy akármilyen gsm boltba egyből adnának érte annyi kp-t neki amennyiért hirdeti, és már itt bukott a dolog. Használt szolgáltatósan 85-100 körül kilehet fogni, függetlenbe 95-110, új garanciában cserélt függetlent 120 körül. Boltba meg 150 legolcsóbb helyeken. Szóval ezekre az összegekre alapozz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Frozzy #111109 üzenetére
Legelső iPhoneom éppen ezért kérdeznélek titeket, hogy milyen praktikàk vannak az akksi idő növelésére ?
Grat hozzá...
Aksit leginkább úgy növelheted hogy a fényerőt leveszed, de szerintem ne foglalkozz ezzel használd az elején normálisan, majd kitapasztalod. 1 napot ha kibír nálad akkor este úgyis töltőre rakod...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Handball94 #111011 üzenetére
November óta használtam már i6-okat, meguntam, i6+-om is volt az meg túl nagy volt, androidot nem akartam, így most nem volt más lehetőség.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
metju #110978 üzenetére
Biztos van némi eltérés, én 3 fajtát használok (viber/fb/gyári), de sose figyelgettem.
Kopaaasz: Hátránya hogy tudtommal csak két Apple termék között megy.[/
Igen Apple termék között lehetséges, viszont mehet egyszerre többen is nem csak kettőn, azaz beszélgethetsz csoportosan is több emberrel egyszerre.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #110960 üzenetére
Iszonyatos haszon a kiegészítőkön van, míg veszel nagykeráron egy 160 ezres telefont lesz belőle 180 ezer azaz + 20 ezer, de veszel 160 ezerért kiegészítőket lesz belőle ~500 ezer....Én így értelmezem.
De nem veszekedés keltésként írtam, hanem ezt így kell nézni egy üzlet szempontjából.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #110957 üzenetére
Nekem több telefonos ismerősöm van, pl egy új 180 ezres iPhone vagy ~20 ezer haszon van, azaz olyan oltári sok nincs, kiegészítőkön viszont beszerzési árának a többszöröse a haszon.
frozzyZTE: Ha jó helyen van megélnek így is nagyon jól, sokan nem foglalkoznak a netes vásárlással, főleg az idősebb korosztály.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
jani_gy_22 #110949 üzenetére
Ahogy Gsx-rr is írta saját magadnak add el, és magadnak vegyél is magánszemélytől. A GSM boltnak hasznot kell rárakni, hiszen ebből élnek, ezért olcsón számítanak be, illetve drágábban adnak el készülékeket mint a netes piaci árak.
br4adam: Köszi az infót.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
swoody #110934 üzenetére
Üvegfólia vagy sima?
Ha sima: 2 db ~4cm-es celluxot vágsz, az egyikkel felszeded a fóliát, a másikkal alányúlsz, és leszedegeted a szöszöket.
Ha üvegfólia: Leszeded az egész fóliát, megtakarítod a kijelzőt, és "szöszleszedő henger"-rel végigmész a fólia alján, majd a kijelzőn is, és visszarakod.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha már ilyen kínai napot tartunk akkor én is kérdeznék...Nyaralásra akarok venni egy power bank-ot, láttom most ez egész jó árban van, ez vajon gagyi?
galaxys80: Ozaki kellene ingyen mi?
Természetesen az ebay-es, viszont most értem haza és már újba nincs, csak használtba, de ha jól rémlik nem volt sokat a telefonon, erről van szó. Ha gondolod viheted.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sholom #110899 üzenetére
Asszonynak 5S-re volt ilyen (leejtette és ki is lehetett dobni), cég vette még neki... Én i6ra rendeltem régebben ebay-ról vagy 3 darabot, minőségben szinte észrevehetetlen a különbség a kettő között, annyi viszont van hogy nincs rá írva hogy ozaki... Árban meg a töredéke, szóval az ilyen 4-6 ezret elég felesleges pénzkidobásnak tartom az ilyen vékony tokokért.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mijos #110865 üzenetére
Onnan nagyobb értékű dolgot nem vennék, hallani ott is lehúzásokról. Bár akinek rengeteg pozitív értékelése van és nagyon kevés negatív annál talán lehetne próbálkozni. Manchester85-t mondanám vedd fel vele a kapcsolatot mert egész sok időt tölt kint Amerikában és szokott is használtan vásárolni, viszont már ~3 hónapja be sem jelentkezett ide.
Ragnar95: Igen, mindenki neked az igazat, az egész PH, én akkor sem fogom azt állítani hogy nem igaz, amit a szememmel tapasztalok azt tudom alapul venni. Az meg hogyha nem hiszik el abszolút nem érdekel, ha tévedek beismerném, de tisztán emlékszem arra a napra, erre a képre így nem fogom magamat meghazudtolni. Az igazolásod meg a háttértevékenység, ami sok esetben jogos is, viszont ha tegyük fel netezek, és közbe jön egy fészes üzenet ugyan úgy háttértevékenységnek veszi.
Részemről téma vége, mert ebből az állításomból úgyse engedek, így napokig lovagolhatnánk rajta feleslegesen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #110861 üzenetére
Ja hogy én vezetem az embereket félre!
Meg ez 2 szám kivonását nem nagyon értem, de tudom te tényleg jobban tudod hiszen te ott voltál velem...
Ez így akkor lenne igaz amiről most beszélsz ha mellettem ültél volna, de mi van, hasadra ütsz ez nem úgy volt, és ezt állítod, én vagyok a hülye...
Ez már nekem kínos amúgy, én érzem magam kellemetlenül miattad egy szakmai topikban. Így ha kérhetem fejezd be, és ne hozd magad még kellemetlenebb helyzetbe. Az meg hogy 100%-os ezt így senki se kérdezte és írta, lehet 95%, itt arról van szó hogy hozzávetőlegesen reális az adott képen lévő érték. Szóval ha az megnyugtat legyen ~95%...
Az a baj már sokszor voltál látnok, mindent tudó, mindent átélt, mindenhez értő, csak mikor felvilágosítottak még se úgy van ahogy gondolod hallgattál. Jobb lenne most is így tennél, de ha valóban látnoki képességeid vannak, és megcáfolod az én használati időmet akkor foglalkozz jóslással. Ha hiteles vagy ebben a szakterületben jól lehet vele keresni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #110859 üzenetére
Nem Stopperrel mértem, de tudom hozzávetőlegesen mennyit utaztam, és nem raktam le a telefont, és a használati időmmel ez elég megegyező volt. Tudom hihetetlen, meg felfoghatatlan, és úgyis megmagyarázod, hiszen te ~18 évesen mindig mindenkinél mindent jobban tudsz. Ha meg beégsz level 3223 akkor annyit mondasz hogy jaj inkább nem is beszélek veled...
Viszont nyugi tisztában vagyok hogy nem mindig reális amit mutat, mert volt már nekem is beragadt valami és abszolút nem volt valós, viszont amiről most szó van (a linken lévő kép ha nem tudnád), az nagyon is reális!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
jacis #110844 üzenetére
Nézegetni kell folyamatosan. Jóval olcsóbban megúszod mint boltban, csak idő kérdése ha most nincs. Az meg hogy nincs annyi mint pl i6-ból az aprón az azért van mert nem is annyira veszik őket. Amúgy ha a méret megfelelő neked akkor jó telefon, nekem is volt de túl nagy volt nem tudtam megszokni, így eladtam.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
kchris78 #110613 üzenetére
"Az almától ilyet elvárni szerintem egy kicsit irreális, a gyári kábel elsősorban dizájn cucc, ennek megfelelően is kell bánni vele."
Dizájn cucc? Nem tudom miért lenne az, vagyis egy sima fehér kábelben nem tudom mi lehet dizájnos. A Samsungnak is kb ugyan ilyen, és azok jóval jobban bírják.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
radi8tor #110601 üzenetére
Persze, ezt tudom, és még tudnék erre 1000 példát mondani. De vannak termékek ahol ilyen nincs, és az Apple-nek is beleférne szerintem, hogy egy kábel ne menjen szét hamar.
Ragnar95: Azért ezt nézd majd meg...
A LED meg tényleg jól bírja, egész lakásba lassan 2 éve az van, egyikkel se volt még baj.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #110594 üzenetére
Nekem az 1000 Ft-os ebay-os kábel gyorsasággal sincs bajom, csak ugye hamar elfelejtenek tölteni. A gyári meg hamar szétmegy. Ha ilyen anyagból lenne a gyári egy szavam nem lenne.
Haverom több hónapja ilyet használ i5-nél, pár napja megrendeltem én is. Olyan elvileg hogy ha tölt a vége pirosan világít, és ha kész töltés megváltozik a világítás színe kékre. Hátha nálam nem 2 hétig bírja...
szmayer1: Nm., ezt máskor is alkalmazhatod ha valami nem jó. A beragadt dolgokat kiszedi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zsambek #110587 üzenetére
Ebay-ről ilyet még nem rendeltem, de nem kizárt hogy ott gagyi lesz, viszont ha gyári honlapról rendeled az tuti jó.
szmayer1:
Jelenleg szintén 5s ios 8.3, és napi szinten használva semmi baja. Javaslom töröld le, és rakd fel újra a youtube-ot, illetve nyomj a telónak egy home + power gombos újraindítást.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
jani_gy_22 #110382 üzenetére
Ha van baja általában cserélik. Az ár meg relatív, mert egy halom van 35 ezer körül de van amit már hónapok óta hirdetnek. Egy újért lehet kaphatsz 50 ezret is akár, csak meg kell rá találni a vevőt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
jani_gy_22 #110352 üzenetére
A tiéd 35 ezer körül ér, egy i5 meg 50-70 ezer között mozog jelenleg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
#86322688 #110267 üzenetére
Persze használtan jobban megéri venni, én is ennek a híve vagyok. Nem tudom neked mennyi telefonra az anyagi kereted, de egy i5-öt azt mondom tényleg próbálj ki, ha a 3-as bejött akkor azt nagyon fogod szeretni. Használtan meg mint említettem 55-ért hozzá lehet jutni, és ezek már jól tartják az árukat ilyen szinten, egy év múlva is el lehet majd adni szerintem 40-45 körül.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TechN7ne #110252 üzenetére
Látszólag rendszerben nincs, viszont komolyabb játékoknál már nagyon is előjön. Illetve ugye teszt programoknál egyből látható. Plusz még ott a mozgásérzékelős proci, az ujjlenyomat olvasó...stb. Viszont aki csak a rendszert nézi az vehet használtan ~30 ezerért már 4S-t azzal is el lehet lenni.
Ezt a videót ajánlom figyelmedbe: link
Szóval nem én esek hatalmas túlzásokba, hanem te vagy hatalmas tévedésbe. Ha sima i5-tel hasonlítanád össze az 5C-t akkor lenne helytálló a dolog, mert ott tényleg alig van különbség.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TechN7ne #110239 üzenetére
Hardveres tesztek alapján ~2x gyorsabb az 5S mint az i5/5C...
mazsidrazsé: Ez így tényleg nagyon nincs rendben, főleg egy i6 esetén. iBackupBot szerint az aksi nincs meghalva, így tényleg zabálja valami. Én is azt javaslom hogy teljesen újként állítsd be, töltsd le a szokásos programjaidat és használd, ha újra előjön akkor mehet gariztatásra. Ha viszont újként beállítva megjavul, akkor ki kell nyomozni mi zabálja az aksit.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Víz Elek #110023 üzenetére
99%-ban új készülék, anyagi vonzata nincs. "Új" készüléket kapsz, vagyis előzőleg leadott jó alkatrészekből új házban összerakott készüléket, ami azonos egy újjal.
Viszont ha szolgáltatós a készülék szolgáltatóhoz vidd, mert ott újra fog indulni az 1 év garancia, hivatalos apple szervizekben meg ezt nem adják meg (vagyis csak ritkán).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
macintosh78 #110018 üzenetére
Miért nem frissíted telefonról simán?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #110008 üzenetére
Felmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest