- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz
rayoliviero #34088 üzenetére
nekem még mindig ugyanaz..
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #33848 üzenetére
ez is igaz..
a camera+-ban még mindig nem találom hol lehet állitani..
-
snooze
veterán
hali!
tud valaki olyan progit vagy tweaket,ami kirakja a fotozott képre a fotozás idöpontját,mint a digitális gépeken?vagy esetleg egy olyan appot?köszi! -
snooze
veterán
válasz
feketemark92 #33688 üzenetére
vatera vagy a hardverapron..
-
snooze
veterán
válasz
TheMarci #33322 üzenetére
ez nemcsak az exchange-ra vonatkozik???de..amugy itt a válasz is,hogy más miért nem müködik:
"Ha az adott fiókunkat nem Exchange módban állítottuk be, hanem a fiók típusánál a felkínált Gmail-t választottuk, akkor nincs semmi teendőnk, mert ez a változás kizárólag az Exchange módot érinti, és azt is csak január 30. után. Ha a Gmail opciót használtuk, akkor viszont nincs valós idejű push, hanem csak (a beállítástól függő, de alapértelmezetten) 15 percenkénti fetch (begyűjtés)." -
snooze
veterán
milyen modszerrel lehet a naptárhoz adni a névnapokat?ha jol emlékszem eddig az exchange fiok szinkronizálásával..ez még müködik,vagy már ez sem?
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #33263 üzenetére
marad a kézi..csak nem tudom miért lehet ez..jb-s..
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #33261 üzenetére
ez is megtörtént már,de ugyanaz..azért kérdeztem..csak a kézi beállitással jo az idö..
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #33259 üzenetére
igen,és akkor fent a statusnál egy órával kevesebbet mutat..
-
snooze
veterán
hali!
a világóránál miért van egy órával elöbbre a budapesti idö? -
snooze
veterán
másik kérdésem,hogy ifile-ben a gmail app hangját meg lehet változtatni?sajna nem találom sehol ezt az appot,a többi megvan..
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #32685 üzenetére
azt még nem is használtam..
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #32682 üzenetére
azért alapbol berakhatták volna a hiváshoz meg az emailhez is az ismétlést,hamár az smsre be tudták..
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #32674 üzenetére
köszi!elég uj nekem a 6.1.2,mert nekem még az elsö sw volt fent,és ott müködött a noti+..az sms oké az meg van,de elegánsabb lenne,ha hivásra is lenne hang,mert a led fény az nem észrevehetö ha sik felületen van a telo..
ez nemcsak nekem van,de ha nem tetszik kitörlöm..
kb egy éve igy van..
-
snooze
veterán
üdv!
létezik-e a notifier+-on kivül (ami sajna 6.1.2-vel nem müködik) olyan progi vagy tweak,ami hanggal jelzi,ha van nem fogadott hivás,sms vagy email..köszi! -
snooze
veterán
nahh,ez a callcounter se ugy müködik ahogy kellene..
elég sok progi nem kompatibilis még ios 6.1.2-vel..
de egyszer hátha az lesz..
-
snooze
veterán
üdv!
6.1.2 jb-vel ha az oldalso gombbal némitok,akkor a statusbaron nem jelzi a némitást..sbsettings belepiszkálhat?vagy valami más progi? -
snooze
veterán
üdv!valaki tudna egy jol müködö multicleanert 6.1.2-re!köszi!
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #32223 üzenetére
legyenek vele boldogok..
és ne csodálkozzanal,ha törik a progikat..
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #32213 üzenetére
sajna nem tudok angolul..
-
snooze
veterán
hali!
használ itt valaki 6.1.2-ön multicleanert?köszi! -
snooze
veterán
hali!
adott egy gyári független i5 6.1.2-vel..némitogommbal némitva a telo,de ha hivják nem rezeg,ha sms és email jön,akkor viszont igen..be van állitva a rezgési feltételek is..mi lehet a gond?köszi! -
snooze
veterán
válasz
sunahunter #31979 üzenetére
nekem csak az oldalán van ilyen védömatrica,hogy a tok ne koptassa..
már van is ajánlat ha jol látom.. -
snooze
veterán
válasz
sunahunter #31972 üzenetére
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #31969 üzenetére
ha röviden nyomod,akkor fögomb,ha hosszan,akkor a hangeröt változtatja..én igy használom..és a hangerö gomb jobban birja mint a homegomb..
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #31958 üzenetére
activatorral a le hangerögombra beállitva..
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
sziasztok!
tuti volt már,nem találom,de milyen programmal lehet az iphone-ra felvett videot elforditani pc-n?köszi.. -
snooze
veterán
sziasztok!
még nem aktiváltam uj telot..i5-röl lenne szó..egyenlöre nincs nano sim..be lehet inditani a telot,hogy más minden fusson rajta?köszi! -
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #29480 üzenetére
nekem 404 ciklus,és 1364mAh a max kapacitás..
-
snooze
veterán
megoldva..
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest