- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
Csak akkor kapom meg az MMS-t, ha a 3G be van kapcsolva. Ez normalis? (Telenor)
-
vans?
őstag
válasz
DonThomasino #30221 üzenetére
AVPlayer peldaul.
@Vasinger! : igen, nalam meg az van, es az is marad, igy mokolnom nem kellett a billentyuzet fix-szel, de azert szerintem meg fogod oldani
-
vans?
őstag
Meg lehet azt valamilyen email appban csinalni, hogy egy bizonyos szemelytol erkezo levelek eseten csipogjon, mintha sms jonne, de csak akkor?
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #29582 üzenetére
-
vans?
őstag
válasz
bigdady #28631 üzenetére
Ugy latom meg nem valaszoltak. Nekem az Activator a kedvencem az egesz JB-ben. Nem fugg ossze az SBSettings-sel. Nalam annyi van beallitva, hogy a fomenuben a statusbaron az orara nyomva lezarja a kijelzot, teljes kepernyos programokat otujjas pinch-csel zarom be, fomenuben alulrol felfele huzva a kijelzot bejon a multitasking, plusz a nem teljes kepernyos appoknal ketszer az orara koppintok, es ott vagyok a fokepernyon. Egyedul a telefon feloldasahoz hasznalom a home/power gombokat.
-
vans?
őstag
válasz
sirszevenap #28522 üzenetére
Megerte a ket dollart?
-
-
vans?
őstag
[link] Itt van mar par tweak osszeszedve, videoval, rovid leirassal.
-
vans?
őstag
[link] Ezt ismeri valaki? Egy kommentelo irta handras blogjan a lopasos posztnal, hogy tokeletes a program lopas eseten. Mint tudjuk, a Find my iPhone kozel sem az.
-
vans?
őstag
válasz
skidrowkill #27289 üzenetére
Eleg sokszor leirtam mar ebben a topikban is, en egy (nem is olyan olcso) utangyartott toltofejet hasznaltam egeszen addig, amig egeszen egyszeruen ki nem robbant a konnektorbol. Lelotte a biztositekot, fustolt, stb. Akkor meg iPod Touch-om volt, semmi baja nem lett, meg az eredeti kabelnek sem, de azota meggondolom az ilyen utangyartott cuccok vasarlasat haromszor is.
-
vans?
őstag
válasz
skidrowkill #26634 üzenetére
Az Ertesiteseknel (Beallitasok) kiszeded a Tozsde widgetet.
mod: akkor felreertettelek.
-
vans?
őstag
válasz
Viktojka #26528 üzenetére
A kerdesedre nem tudok valaszolni, csak annyi, hogy nekem a Sync.ME nevu program nagyon bevalt erre a celra, nem ir at semmit maga, amit tud, magatol osszekapcsol, manualisan is tokeletesen ossze lehet kapcsolni a kontaktokat a fb-s kontaktokkal, kepet, munkahelyet es szuletesnapot tesz be.
-
vans?
őstag
válasz
atirag #26048 üzenetére
Ilyenkor nem kerdez ra amugy, hogy biztosan meg akarod-e venni? Nem tudom, hany eves a lanyod, de en ha odaadom a telefonomat az unokahugaimnak, es van valami eddig nem latott dolog, amit esetleg nem ertenek, akkor holtbiztos, hogy odahozzak, hogy "mostmicsinaljak". Tudom, hogy ez nem segit, de azert beszelj a lanyoddal.
Remelhetoleg visszakapod a penzt, bar tul sok eselyt en sem latok erre.
-
vans?
őstag
Nalatok is csinal olyat a Sync.ME, hogy van, aki nincs bent a fb listaban? Tehat nincs a kivalaszthatok kozott, pedig gepen siman meg tudom keresni a Friends listaban. Tudom, nem egy kardinalis problema, de eleg idegesito. Van megoldas?
-
vans?
őstag
Azt a ####... Mi okozhat olyat, hogy a telefon egyszer csak magatol kikapcsol..? Vagyis nem kikapcsolt, hanem az alma logot mutatta... Probalkoztam mindennel, de semmi, aztan magatol feleledt. Mocskosul zavaro.
-
vans?
őstag
válasz
skidrowkill #25498 üzenetére
En is hasznaltam egy utangyartott toltofejet meg anno iPod Touch-hoz, amig egyszer ki nem robbant a konnektorbol, es le nem vagta a biztositekot...
-
vans?
őstag
Csak azert jottem, hogy beirjam, mennyire szeretem az Activatort.
Akinek nincs mar garija, es tud JB-zni, ne hagyja ki, en mar csak feloldasnal hasznalom a Power gombot, azon kivul sem a Home, sem a Power nincs hasznalatban.
-
vans?
őstag
válasz
szentkuti11 #24975 üzenetére
Ok, akkor tevedtem, de a mondandom elso resze attol meg helytallo.
-
vans?
őstag
válasz
B-L-A-C-K #24968 üzenetére
De te nem ezt irtad, hanem direkt tonkretetelt, en erre reagaltam. Most mar szepited a dolgot, mintha az eredeti premissza nem az lett volna, hogy tonkreteszed, es ezutan mehet gariba.
Amugy meg ez a 'leejted, tonkremegy, de semmi kulso nyoma nincs' szerintem (ennel a telefonnal) teljesseggel lehetetlen.
-
vans?
őstag
válasz
Mathematics #23037 üzenetére
Nem emlekszem, hogy lett volna ilyen.
-
vans?
őstag
válasz
peugeotmate #22305 üzenetére
Nem voltak papirjaim.. Egyszeruen o valahogy mast latott a rendszerben, mint en, az Apple supportosa, plusz a technikus fomufti... Amit persze nem ertek, hogy hogy lehet, nala ugye a vasarlas datuma volt.
-
vans?
őstag
Na kozben beszeltem az Apple Supporttal, meg a supportos is a technikus fonokseggel, ok is dec. 23-at lattak... Aztan atirtak a vasarlas datumat is a rendszerben, hogy vegkepp ne lehessen belekotni, ugyhogy visszamentem, es most mar elvileg jonni fog az uj keszulek. Koszi a valaszokat!
-
vans?
őstag
udv,
bevittem a Starking-be a Touchot, ahol is elegge pofara estem.. kiderult, hogy az Apple a vasarlas utan 1 hettel maga beaktivalja..
november vegen vettem, es karacsony napjan lett aktivalva... na mar most, en azt hittem, hogy a kepen levo "repairs and service coverage" ezt fedi, ami ugye dec. 23... De a srac megnezte, es a vasarlasomtol szamitott 1 het utan elindult a gari, ugyhogy mar elvileg nincs...
Mit tudok ilyenkor tenni? Soha sehol nem hallottam ezt, hogy maguk beaktivaljak.
koszi!
-
vans?
őstag
Ugye hogyha van egy Amerikabol szarmazo Touch, aminek a garanciaja 23-an lejar (es garilevelem nincs hozza), serial alapjan tudom gariztatni a Starkingben?
-
vans?
őstag
válasz
::Trunks:: #22223 üzenetére
Kulso programmal a legegyszerubb. Mindenki masra eskuszik, pl. oplayer, cinexplayer, aceplayer.
-
vans?
őstag
2 nap, 19 ora keszenlet, 7 ora+ hasznalat zene nelkul, JB mellett
sokkal rosszabbra szamitottam, amikor megvettem anno az iPhone-t.
-
vans?
őstag
Lehet abban realitas, hogy hidegben sokkal jobban merul a telefon, vagy hulye vagyok?
Amiota ilyen mocsok ido van, mintha az eddiginel is hamarabb lemerulne...
-
vans?
őstag
Fent vannak az xms-en a Black Friday arai!
-
vans?
őstag
Az "ifon" iPhone nem szinkronizálható, mert a szinkronizálási munkamenet indítása meghiúsult.
Ez miert lehet?
-
vans?
őstag
-
vans?
őstag
válasz
Maddoxtomi #18960 üzenetére
AVPlayer nincs mar a Store-ban.
-
vans?
őstag
válasz
wrathchild #18828 üzenetére
Bar ezzel nem vagy elorebb, de aterzem a problemadat. En is nagyon sokat szivok ezzel, ket geppel nem lehet normalisan szinkronizalni, net nelkul sem, ez a feljogositasi problema meg a legidegesitobb nalam is, folyamatosan elojon, barmennyiszer is jogositottam mar fel addig... Ez meg, hogy eltunnek az appok kerdezes nelkul, a legszarabb az egeszben. Remeljuk, van backupod, mert akkor restore utan visszatolthetsz mindent. Bar ha 2 honapja nem dugtad gepre...
-
vans?
őstag
udv,
nemreg irtam ugye a 2,8 gigas Others-rol a telefonomon.. na mar most, 5.1.1.-gyel vettem a telefont, de amikor beleptem a Szoftverfrissites menupontba, lattam, hogy el volt inditva a frissites, csak kb. 20 %-nal le lett allitva. Az lehet, hogy ez helyet foglal, nem? Hogy tudnam ezt torolni?
-
vans?
őstag
Bluetooth headsetet nem aranyarban tudna valaki ajanlani?
-
vans?
őstag
szevasztok,
restore-on kivul lehet valami megoldasa annak, hogy ne legyen az Others 2,8 GB (!) egy 8 gigas telefonon..?
koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest