- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
És milyen függőt akarsz venni? Mert T-Mobile függő van a hardveraprón Markoo fórumtárstól, aki VIP tag, már régóta prohardveres. Most is látom hirtet 4 darab T-Mobile függőt, 160 a legolcsóbb 16 GB-os változat. Most nézem, hogy független is van neki, de az 185.
Amúgy ennek a kínainak a töltő csatlakozója és fülhallgató nyílás fehér, nálam fém színű. -
rayoliviero
veterán
Megjönnek a push üzenetek úgyis, ha csak a wifi van bekapcsolva, mobilnet nincs. Nálam volt valami hiba, ezért nem jöttek meg az üzenetek, de csináltam egy hálózati visszaállítást és már nincs hiba, minden üzenet megjön rendesen. Az elég gáz lenne, ha úgy találnák ki, hogy ne lenne elég wifis kapcsolat ahhoz, hogy push üzenetet tudjon fogadni a teló és ehhez még mobilnet is szükséges legyen.
-
-
rayoliviero
veterán
Az mitől lehet, hogy iPhone 5 lezárt képenyőnél eldobja a wifit? Ha feloldom a képernyőt, akkor pár másodperc múlva visszajön a wifi és akkor jönnek meg a Viberes üzenetek csak.
-
rayoliviero
veterán
válasz
vadászcsiga #31731 üzenetére
Az van.
-
rayoliviero
veterán
Majdnem restore-t kellett csinalnom az NCSettings miatt. 1.7.2-ben van LTE kapcsolo, be lehet ugy allitani, hogy edge-re lehessen kapcsolni. Csak miutan edge-re valtottam, alig tudtam visszakapcsolni az LTE-t. Nagy nehezen, a sok kapcsolgatastol visszaallt.
-
rayoliviero
veterán
Frissult az NCSettings, tettek bele edge, 3G es LTE kapcsolot, lehet valtogatni. Ez jo lenne, mert edge-re kapcsolassal lehet javitani az akkun. Csak nem mukodik rendesen ez a kapcsolgatas. Nektek igen?
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #30920 üzenetére
Erre valaki?
-
rayoliviero
veterán
A diagnosztikai és használati adatokat ki lehet valahogy törölni a telóban? A sok bejegyzett crash bántja a szemem.
-
rayoliviero
veterán
Kijött egy frissítés az Evasi0n-hoz a Cydiában.
Az mitől lehet, hogy a Safariban le akarok tölteni valami dokumentumot, a böngésző meg akarná nyitni egy új ablakban, de nem tudja megnyitni és abban a pillanatban kilép? Be is jegyzi a diagnosztika és használati adatokba a hibát. Több weboldalon is próbáltam dokumentumot megnyitni, de sajnos mindenhol ezt csinálja. Jailbreak előtt nem volt ilyen hiba.
-
-
rayoliviero
veterán
Batterryinfo for notification center ezt írja a 3 hónapos i5-ömre:
1347/1430
64 ciklus
94,20%Normális ez, hogy 3 hónap alatt ennyit használódott?
bandigno: Aha, akkor ne vegyem komolyan.
-
rayoliviero
veterán
Zeppelin kompatibilis iPhone 5-el? LTE-t sem zavarja meg?
-
rayoliviero
veterán
Tudtok ajánlani olyan programot, amivel az összes bejövő e-mailt törölni tudom egyszerre? Csak egyenként lehet...
Ha már megnéztem a gépemen, akkor a telón nem akarom újra elolvasni és azért akarom őket törölni egyszerre. -
rayoliviero
veterán
Aki sms kézbesítési jelentést szeretne:
Cydiából letölti az Sms prefixet. Miután feltelepítette, beállításokban az Sms prefixet elindítja. Majd attól függően, hogy milyen szolgáltatónál van, ezt kell beírni:
Telenor: -
T-mobile: *A#
Vodafone: -6.1 alatt teszteltem és tökéletesen működik.
-
-
rayoliviero
veterán
Springtomize 2-t használok és a telefon gyakran safe mode-ba lép. Nem tudja valaki, hogy ez mitől lehet? Van egy olyan érzésem, hogy az ikonok átméretezése beállítás nem tetszik neki, de pont emiatt szeretném használni. A telefon iPhone 5 amúgy.
-
rayoliviero
veterán
válasz
turbobusa #29721 üzenetére
Nekem mukodik az LTE rendesen, barhol vagyok a varosban (Debrecen), nem volt vele idaig semmi baj.
Eldontottem, hogy felteszem az IntelliscreenX-et a Cydiabol egy probara i5-re. De a felinstallalast kovetoen a telo nem birt bebootolni csak alma logoig jutott, utana ujraindult es megint csak alma logoig jutott, ezt csinalta egy jo ideig, igy kenytelen voltam dfu-ba rakni es restore-t nyomni.
Haverom is feltette egy probara az i5-jere es neki mukodott rendesen.
-
rayoliviero
veterán
Auxot játék idejére ki lehet valahogy kapcsolni?
-
rayoliviero
veterán
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #29339 üzenetére
Találtam egy ilyet a neten, ezt most megcsinálom:
A root password megváltoztatása.
SSH használat esetén érdemes a jelszót megváltoztatni, más ne turkáljon az iPhone-ban (JB szükséges hozzá):
1. Telepítsd a MobileTerminal-t
2. Indítsd el
3. Írjuk be a su parancsot, majd nyomjuk meg a RETURN gombot
4. Írjuk be a jelenlegi jelszót: alpine + RETURN
5. Írjuk be: passwd + RETURN
6. Most írjuk be az új jelszót + RETURN
7. Új jelszó újra + RETURN -
rayoliviero
veterán
Azt írják, hogy az open ssh felinstallálása után érdems megváltoztatni az alap alpine root jelszót.
Ahhoz tudniuk kell a telóm ip címét, hogy beleléphessenek, nem? És azt honnan tudnák. És az ssh-t is kikapcsoltam az ncsettings-ben. Így is érdemes megváltoztatnom a jelszót?
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #29287 üzenetére
Erre valaki?
-
rayoliviero
veterán
Ha egy programot fel akarok installálni a telóra WinSCP-n keresztül a gépemről, akkor a feltelepítendő deb file-t hova érdems tenni? Utána iFile installáltatom fel a programot.
/private/var/mobile: Ide jó lesz tenni? Mondjuk itt létrehozok egy Cydia nevű mappát... Ha pedig felinstallálta, akkor a deb file gondolom eltávolítható.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #29240 üzenetére
Így kellene kiírnia az sms mellé, de nekem nem ír ki semmit.
-
rayoliviero
veterán
Bite sms-ben valaki meg tudná mondani, hogy lehet beálítani a delivery reportot? Elvileg tudnia kell a programnak, csak éppen sehogy nem működik...
-
rayoliviero
veterán
Az NCSettingset be lehet úgy állítani, hogy több sorban legyenek a kis kapcsolók, ne egy sorban az összes?
-
rayoliviero
veterán
Jó lenne már 6.1-en működő iphonedelivery program is.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #28712 üzenetére
Ezt valaki tudja?
-
rayoliviero
veterán
Valaki mindja mar meg, hogy a nagyon sok hard reset arthat a telonak? Tegnap jo sokat csinaltam, mert a boot problemat teszteltem.
Haverom valahol azt olvasta regebben, hogy art. De nem igazan ertem, hogy miert arthat... -
rayoliviero
veterán
Tudtok valami tweaket, hogy legyen sms kézbesítési jelentésem? Idáig egyik sem működik...
-
rayoliviero
veterán
Sms kézbesítési jelentéshez szeretnék egy működő programot a cydiából ios 6.1-hez. Tudtok ajánlani valamit?
-
rayoliviero
veterán
Kommy ebben tudnál segíteni légy szíves?
Sms kézbesítési jelentés: iphonedelivery.advinux.com/cydia
Ez csak ios 5-höz van. Vajon feltehetem 6-ra esetleg?
-
rayoliviero
veterán
Sms kézbesítési jelentés: iphonedelivery.advinux.com/cydia
Ez csak ios 5-höz van. Vajon feltehetem 6-ra esetleg?
-
rayoliviero
veterán
válasz
Brumi˘ #27462 üzenetére
Nekem is volt már hasonló a T-vel, szabadságra ment a nő, aki intézte az ügyemet (de állítólag átadta egy másik ügyintézőnek), más pedig nem foglalkozott vele (akik felvették később a telefont), viszont akinek átadta, az sem. És a visszahívást hányszor megígérték nekem is, de semmi nem lett belőle.
Haverom Ikon 400-at akarta Ikon Lte 400-ra átváltatni. Erre az mondta neki az ügyintéző nincs is olyan, hogy Ikon Lte 400, de aztán hosszas keresgélés után megtalálta. Nekem ugyanezt 2 perc alatt megcsinálták. Van amelyik ügyintézőjük képben van, de sajnos nem mindegyik.
-
rayoliviero
veterán
válasz
madgie #27445 üzenetére
Koszi.
Jobban szeretem hasznalni a nemito kapcsolot, de minden ejszaka nemitani es meg sokszor nappal is, azt nem akarom, nehogy elromljon kesobb (a gari lejarta utan) a sok kapcsolgatastol. Sajnos az elozo i4-emben is tonkrement, persze akkor mar gari nem volt a telora. A kicsereltetese pedig tiszta macera volt, mert mindegyik szalagkabellel volt valami hiba, amit beszereltek. A harmadikra, amit beletettek, ramondhatom, hogy majdnem jo volt. Azon nem a nemito kapcsolo volt rossz, hanem az egyik hangero gombot kicsit erosebben kellett nyomni es nem is kattant.Es 10 ropimba kerult a csere, ezzel jol lehuztak. De en nem Pesten lakok, itt neha kicsit el vannak szallva az arak...
-
rayoliviero
veterán
Ejszakara bekapcsoltam a ne zavarj modot. Majd reggel miutan kikapcsoltam, nem volt net a telomon. Repulo uzemmodba kellett tennem, majd vissza normalba es csak ugy javult meg.
Ennek mi lehet az oka? -
rayoliviero
veterán
Az akkum merülhet amiatt i5-ben, hogy restore-al feltettem a 6.1-et, de visszaállítottam a korábbi mentésemet?
#27400: A túlzottan szót kifelejtettem.
-
rayoliviero
veterán
Aki jailbreakelni akar, az hogy tette fel a 6.1-et? Shift+restore és betallózta az ipsw-t vagy csak simán restore iTunes-ban? Mert elvileg sima restore-al a baseband is frissül és akkor azt hallottam, hogy nem biztos, hogy lehet jailbreakelni.
-
rayoliviero
veterán
Pod2g azt írja, hogy aki jailbreakelni akar, az iTunes-ban full restore-al tegye fel a 6.1-et. Most úgy fogom feltenni, de előtte készítek biztonsági mentést. Ezt a biztonsági mentést visszatölthetem ugye, nem kell új iPhone-ként beállítani, nem? Mert a számokat nincs kedvem visszaírogatni kézzel.
zzeN: Kép nem jön be, én is debreceni vagyok.
-
rayoliviero
veterán
T-Mobile-nál ugye lehet Ikon 400-ról Ikon LTE 400-ra díjmentesen váltani, ha hűségem van? Mert bemondja az automata, hogy hűségem van és ha díjcsomagot akarok váltani száz valahányezer Ft-ot kell kifizetnem...
-
rayoliviero
veterán
Ahogy nézem van már 6.1 hivatalosan.
-
rayoliviero
veterán
válasz
bobooo #26898 üzenetére
Sajna nem segített. Megint feltöltöttem a telót teljesen és egy óra készenlét mellett 7 perc használati időt írt, de úgy, hogy én még egy percet sem használtam. Feltöltés után rögtön lezártam a képernyőt és egy óra múlva megnéztem mit ír ki használati időre és sajnos 7 perc.
Mit lehet ezzel csinálni? -
rayoliviero
veterán
Az iPhone 5-öm használati ideje úgy is nő, ha nem használom. Ennek mi lehet az oka?
Minden ki van kapcsolva (push, fetch, wifi, 3G stb), de így is nő. Programból is csak négyet hagytam rajta: az ingyenes Navigont és Igo ingyenest, Facebookot és Vibert. Kilőttem mindent, ami futhat a háttérben, kivéve a Vibert. De így is nő a használati idő a telóban.
Ha pedig a wifit és 3G-t bekapcsolva hagyom éjszakára, úgy 20%-ot legalább merül az akku. Amiatt gondolom, hogy a használati idő nő használat nélkül.
#26898: Köszi, kipróbálom.
-
rayoliviero
veterán
válasz
szekfizsolt #26803 üzenetére
Ahhoz képest jó sokat kell rá várni.
-
rayoliviero
veterán
Itt nem ertem miert irtak, hogy a beta 3-ban van LTE Valojaban pedig meg a beta 4-ben sincs...
-
rayoliviero
veterán
Jöhetne már a 6.1, LTE-ről már nem is merek álmodni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest