- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zoona #125228 üzenetére
Ugyan olyan színű mint a telefon, szóval abszolút nem zavaró, ugye ezt a képet már mutattam, na ezen is fent van a fólia, és mint látod ugyan olyan tokkal mintha nem is lenne rajta fólia.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bazunga #125225 üzenetére
A bolti garancia az 2 év nem 1+1. Mivel amit tavaly vettem, lecsekkolva standard garancia rá: "Lejár
2016-11-28" (most ellenőrizve az oldalról). Az hogy ha idő közbe kicserélteted apple szervizben és utána él e az emagos, erre utána kell kérdezni. De szerintem ha igazolni tudod a cserét akkor igen. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #125183 üzenetére
Hol lehet még a buktató?
Pl hazudott az eladó, nem független, talán nem is ez a széria száma, és még sorolhatnám...
Az eladót nem tudom ki, de érdemes olyantól venni akiről jó a vélemény, így valószínű nem lesz semmilyen buktató.
(#125176) tajati: Nem nagyon értelek, ha szerinted nem te vagy a hibás a készülék hibája miatt akkor b@szakodni nem akarsz vele, de szervizbe elvinnéd saját költségre, viszont pl az almáriumba már nem, ahol lehet ingyen cserélnék...Itt nekem valami sántít.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vans? #125168 üzenetére
Nekem is jobb lenne nélküle, de mindig elmondom ha kellene választani hogy egy esetleges karcot nézzek, vagy vegyek rá egy kijelzőt 80 ezrekért (6S) + ugorjon a garim, akkor inkább egy szolid üvegfólia + vékony tok kombót bevállalok (most így tolom). De tudom, itt sok szuper ember van, és még véletlenül sem ejti le/karcolta meg a telefonját soha, és előre tudja nem is fogja, ezért velük ilyen nem fordulhat elő. Velem előszokott.
Üvegfólia módszer:
Megtisztítod a felületét a telefonnak (ahová éppen kerül a fólia), pl ablaktisztító + szemüvegtörlő (vagy bármi más törlő), előveszel egy szöszleszedőt, végig mész párszor a felhelyezendő felületen, és mehet rá a fólia.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
mézespálinka #125071 üzenetére
Az hogy németbe hogy van azt nem tudom. Itthon ha hivatalos helyen, vagy viszonteladótól vetted (pl Media Markt, Edigital...stb), vagy szolgáltatónál akkor csere után az 1 évet megkapod újra. Ha más forrásból lett véve akkor csere után a régi gari tovàbb megy, ha 3 hónapnál meg kevesebb van, akkor kiégészítik 3 hónapra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bull84ghia #124993 üzenetére
Csak a dropbox appot kell felraknod és megnyitja, regelned se kell bele, csak tedd fel, és az általad adott linken próbáld megint megnyitni utána (megfogja).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tajati #124967 üzenetére
Elhoztad már vagy email-t kaptál csak? Ha csak email-t, írd meg nekik, hogy garantáltan állítod nálad sohasem került bele semmi folyadék, és ha nem hajlandóak orvosolni a problémát, kénytelen vagy fogyasztóvédelemhez fordulni.
mr.tamasbiro: Ezt a felhőbe csinálja (iCloud-ba), és mindig felülírja (szinkronizálja) a régebbi mentést.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop #124947 üzenetére
Te tudod, nekem annyit nem érne biztos. Mondom úgy hogy nekem is 6S-sem van most.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop #124945 üzenetére
Szerintem jelenleg iPhone vonalon használtan egy i6-ot éri meg legjobban venni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #124896 üzenetére
Ennyire androidos már nem lehetsz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #124888 üzenetére
iPhone vonalon, és azon belül a használt részlegen szerintem azt éri meg legjobban venni jelenleg.
Funkciókba a 6S-sel szemben az előlapi kamera vakuztatása (felvillan ilyenkor a kijelző), illetve a 3D touch kivételével minden funkció elérhető ugyan úgy.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
r3dsnake #124780 üzenetére
5S az almáriumba volt. -secret- is nemrég adta le a telefonját (i6), neki is 1 évet adtak azt hitte mert annyit látott, csak pár nap után már 3 hónapot írt a rendszer. Bár nem tudom miért magyarázom neked, életedbe 1-2 telefont gariztattál max, szerencséd volt megkaptad rá (vagy eleve magyar volt a telefonod csak nem tudtál róla), de hivatalosan jogszabály szerint nem kellene. Szóval nem tudom mit kell ezen magyarázni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
r3dsnake #124773 üzenetére
Hivatalosan nem, nekem eddig akárhány telefont bevittem nem indult újra ami nem magyar volt, és jogszabály szerint se kellene senkinek. Az hogy neked, vagy másoknak esetleg így volt lehetséges, de hivatalosan nem lenne szabad, és ugye erre alapozni így nem lehet hogy újra fog.
-
B-L-A-C-K
titán
Én mikor megjelent sokszor leírtam hogy nem éri meg váltani, úgy hogy nekem is 6S van most, de csak azért mert jól tudtam megvenni előfizetés hosszabbításban. Viszont régen 100 volt a difi közte, most ha használt és használt közötti árkülönbséget nézzük alapmodelleknél, akkor olyan ~50 ezer már, nem 100. Ennyit meg ha azt vesszük stabilabb karosszéria, 3D touch, 2Gb-ram...stb akkor lehet már megéri hosszabb távon.
Emagon meg lehet nem is lesz i6 itthon, ma a románon volt, ilyen 140 ezerbe jött ki, itthon még az ÁFA többlet miatt rá le számolni egy ~10%-ot, szóval 155 körül lehet lesz (persze ezek csak feltételezések). Független sok garis, hibátlan i6-ot meg már 140-ért is láttam aprón...
Azt viszont nem értem hogyha kell neked a hely miért nem 64-es nézegetsz, inkább veszel ~30 ezerért egy kábelt mellé, mikor ilyen feláron már tudsz 64-est is venni?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Adorjanksz #124755 üzenetére
Szerintem lényegtelen, a lényeg 70-ért is jó vétel ha máshol 95, nem?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
default. #124698 üzenetére
Ha előre nem mondják be valahol akkor csak aznap tudod meg. Tavaly emagon volt, ott bereklámozták a TV-be. De az is olyan volt hogy neten lehetett rendelni, 8kor vagy mikor nyitott a netes felület, és kb 5 másodperc múlva már elfogyott az összes. Én pont tudtam venni, meg még itt pár ember, de nem lehetett olyan sok belőle.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
danilla #124692 üzenetére
Szabály szerint ugyan úgy kell visszaküldened ahogy megkaptad, azaz minden kis csomagolásának is meg kell lennie. Ha sérült, úgy hogy nálad sérült meg, akkor nem kötelesek visszavenni.
Mauzes: Várd meg a fekete pénteki akciókat, lehet lesz jó áron. Pl tavaly 110-ért volt 5S pár darab, ami kb akkor olyan árakon volt mint most az i6.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-secret- #124651 üzenetére
Ez így elég kaki, ez is Nillkin? Mint mondtam nekem is szart küldtek ma vissza is kértem az árát, de eddig sose volt vele Nillkin fóliával gond, lehet nem eredetit kaptunk akkor, pedig a doboza full eredeti volt.
Igen az a tok, még te mutattad nekem, én meg itt mindenkinek...
Nescafé: link
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Barcode_Rec #124625 üzenetére
Én most kértem vissza, elsőnek mondta a pali rosszul raktam fel, mondom kizárt. Jó küld újat, mondom sok idő míg megjön, így kérem vissza az árát, visszautalja.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Barcode_Rec #124619 üzenetére
Most jött meg nekem is 2 fólia, egyik a Nillkin, felraktam és nekem felül nem jó, illetve tok egyből felszedi. Pedig eredeti meg minden, de nem jó, kérd vissza az árát nyugodtan, mert hibás, vagy kérj újat.
Kipróbálás ként meg rendeltem egy ilyet, ez is most jött meg. és ez teljesen jó, viszont jobban maszatolódik mint a nillkin.
-
B-L-A-C-K
titán
Külsőre i6 és 6S között ugye elvileg nincs különbség a hátulján levő felirat kivételével, de most észrevettem hogy a sim tálca se egyezik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sholom #124553 üzenetére
"El kell felejteni a Nilkint (úgy csinálnak néhányan mintha valami nagy márka lenne) meg a többi kínai cuccot."
Konkrétan mi bajod van a Nillkin szilikon tokkal? Gondolom életedben nem volt még csak tudod 1500 Ft és biztos sz@r...
Imádom az ilyet mikor valaki 0 tapasztalattal mond okosat...De mondok jobbat, csak lehet elájulsz, ez is teljesen rendben van és 286 Ft, ha az lenne ráírva 8990Ft és az Apple árulná mindjárt tetszene neked is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TigerCat #124534 üzenetére
Erről már ezerszer volt szó, és mindig van aki elmondja hogy ő sose ejti le, és sose fogja mert tudja, mert ügyes, vigyáz rá...tralalal. Én is vigyázok rá még is ejtettem már le többször is, bármikor adódhat olyan helyzet hogy leejtheted, és tegyük fel ha 6S-sen betörik vagy megkarcolódik a kijelző nem 2 Ft a csere. Szóval mindenki eltudja dönteni magának neki kell e rá vagy nem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Jorus #124435 üzenetére
Ritka eset, de előfordulhat. Vodánál ha tudnak adni cserekészüléket adnak, de valami androidos csoda lesz szóval erre ne alapozz, és kb 1.5 hét míg megcsinálják/kicserélik. Viszont ha egy hivatalos alma szervizbe viszed ott 3-4 nap alatt kész, viszont csere készüléket nem biztosítanak.
-
B-L-A-C-K
titán
Hello Camera-t (Camera360 concept) használja valaki?
Most jött le hozzá új frissítés, és ha saját fotódat akarod szerkeszteni vele, meg se nyitja, befagy az egész. Másnál is frissítés után?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mela Kehes #124308 üzenetére
Ha volt már iTunes-ra dugva akkor tudod resetelni a telefont jelszó nélkül is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szijartg #124302 üzenetére
Meg, viszont nem ajánlom, mert ha egy frissítés jön le egy olyan alkalmazáshoz amit még a régi ID-del telepítettél akkor annak az email/jelszavát kéri majd, ha egy újhoz jön le, akkor az újnak. Ha csinálsz egy visszaállítást majd mentésből, szintén mind2t fogja kérni. Így javaslom vagy hagyd meg ezt, vagy törölj le mindent és az új ID-del csinálj egy szűz rendszert.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daffchy #124201 üzenetére
Szia!
Az hogy milyet kapsz az teljesen véletlenszerű, nekem már 2 vodás 6S-sem volt, és mind a jobb szériából. Viszont ezzel abszolút nem kell foglalkozni, tesztprogramokba észreveszed a különbséget, de a valós használat során nem nagyon. Illetve vannak olyan tesztek ahol a Samsung memóriás volt jobb, szóval tényleg nem kell vele foglalkozni.
Üzemidő teljesen felhasználó függő, mikor nekem 6+-om volt az elment nálam 2 napokat, üzemidő tekintetében meg hasonló mint a 6S+.
Az hogy a 16GB-t elég e, ezt neked kell eldöntened. Aki kifogja használni a 4K-s felvételeket, szereti agyon rakni zenével, nagyobb játékokkal annak kevés lesz már. Viszont akiket ezek nem vonzanak annak meg elég. Nekem is jelenleg 16GB-os van, amiből a használható terület 11.8GB. Nekem van rajta vagy 500 kép, pár kisebb játék, IGO navigáció, 2 nagyobb, sok kisebb program, és még így is 7GB szabad helyem van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TechN7ne #124168 üzenetére
Én is rendmániás vagyok, de hogy a telefonon bezárogassak mindent azt egyrészt feleslegesnek tartom mert minek? Nem lesz gyorsabb tőle a telefon. Az hogy a netet meg mindent kikapcsoljak és akkor használjam ha kell szintén butaságnak tartom mert azért is van egy ilyen telefonom hogy időben jelezzen ha kapok valamit, és net nélkül ez elég nehéz lenne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest