- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bozsana #134002 üzenetére
16GB-ból ~11,9GB a használható, legújabb 9.1.3-as iOS-nél is.
HA nem akarsz majd 4K-ban videózni, illetve nem kell sok nagyobb program a telefonra (pl nagyobb játékok), akkor bőven elég lesz a 16-os is. Nekem jelenleg 27 alkalmazás van rajta, ebből 2 nagyobb, ~300 kép, 3 db kisebb videó, és 11,9-ből 7GB szabad. Azaz még ~3 ezer kép ráférne.
"SE-ből ugye nincs is csak 16 vagy 64. Ha mégis 5s-t választanék, az frissíthető 9-es verzióra? vagy nem bírja már?"
Igen SE-ből 16-os és 64-es van belőle. 5S meg támogatja a legújabb szoftvert, és még minimum 2 évig támogatott is lesz.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #133903 üzenetére
Passz, szerintem ezt eleve a szerviz csinálja (ahová leadják), így a voda utólag nem hiszem hogy foglalkozik ezzel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
galaxys80 #133898 üzenetére
Annyit hozzátennék hogy a szolgáltató ahol leadják szervizbe a telefont., és ott elfelejtik felvinni az apple rendszerbe a cserét, és lejár az eredeti gari ami volt rá előtte, akkor ha az almához viszed legközelebb, csak úgy fogja elfogadni a garanciapapíros garit ha van számla is, ha nincs akkor csak a szolgáltatónál tudod majd leadni megint. Én egyszer már jártam így.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #133890 üzenetére
Gondolom a garancia levélben szerepel a csere, így arra lehet hivatkozni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WhiteAngel89 #133888 üzenetére
Az ilyeneket inkább a topikjába lenne érdemes, illetve azt írja volt töltőn azóta a készülék, szóval így semmi értelme bármit is mutogatni.
-
B-L-A-C-K
titán
Azt tapasztalom huzamosabb iOS 9.3.1-es használat alatt hogy jobban merül a telefon (jelenleg 5S).
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #133846 üzenetére
Lehet így van, de megint csak az Apple hivatalos oldalára tudok hivatkozni, azaz elvileg itthoni hivatalos viszonteladókat keres:
Szóval attól hogy nem itthoni, de tudnak úgy számlát adni mint az eMag lehet elfogadják. Ha viszont nem így lenne akkor ilyen alapon a GSM üzleteket is kidobhatná.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Ti tudtátok hogy az eMag hivatalos viszonteladó
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
hunited88 #133815 üzenetére
Fogásra nem, viszont a váza masszívabb.
Kisebb méretnél sincs mellé érzékelés, az már más téma ha vastag ujjaid vannak és nem tudsz vele normálisan gépelni.
pana0017: Volt mostanában tisztítva a csati?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
hunited88 #133813 üzenetére
Ha hosszútávon tervezel, és az ÁFA-t is vissza tudod igényelni, én már 6S-t vennék. i6-hoz képest masszívabb, használatban minimálisan gyorsabb, az ujjlenyomat olvasója sokkal jobban reagál (bár ez néha hátrány mert az órát se tudod megnézni olyan gyorsan beenged), a 3D Touch jó dolog ha megszokod, illetve ott a +1GB ram (oldalak/alkalmazok nem fognak újra töltődni)...kb ennyivel jobb. Kamerában ott a 4K lehetőség, ez engem nem nagyon érdekelt, illetve nem tapasztaltam nagy erőlelépést megapixelnövekedésen kívül kameránál, és másban sem az említett dolgokon kívül, de hosszútávon jobban jársz vele mint egy i6-tal. SE-t is ajánlanám (nekem a napokban jön meg), de ha a gépelés neked az elsődleges az elmondottak alapján akkor inkább a nagyobb kijelzős.
-
B-L-A-C-K
titán
Lehetséges, viszont annyi ha garanciáztatod, és cserélik, akkor nem indul újra majd a garid, marad rajta amennyi volt, vagy ha 3 hónapnál kevesebb van már rá akkor meg kitolják 3 hónappal. Ha viszont itthon veszed hivatalos helyen magánszemélyként, akkor mindig újra indul csere esetén.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
banana_joe #133784 üzenetére
Annyiért hozhatsz nekem is...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tomcsi23 #133648 üzenetére
Ezt tapasztalni kellene, mert pl 6S-ben tényleg hihetetlen mi gyors, éppen hogy hozzá érinted már bent is van, 5S-nél azért nem egy pillanat ez az egész. Illetve függ a hardver sebességétől is, nem csak az érzékelőtől. Pl elvileg SE-ben is ugyan az az érzékelő van mint 5S-ben, még is gyorsabb, viszont nem annyira mint a 6S-sé. Illetve ez van hogy előny, illetve hátrány, mert ha gyors, akkor kényelmes ha hamar bent vagy, viszont ha pl csak egy órát akarsz megnézni, nem tudod 6S-nél, mert ahogy rányomsz már bent is vagy, 5S-nél még van annyi idő hogy egy pillanat alatt nem enged be míg rányomsz gyorsan.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #133556 üzenetére
Már megint kezded?
Amúgy szerintem is bemegy 100 alá használt vonalon nemsokára, annyiért meg akinek kell a nagyobb kijelző méret hidd el jó vétel.
Amúgy bírom ilyenkor az érveket, ellenérveket. Mint írták előttem nem mindenki egyforma, mindenki betudja határolni számára mi a legoptimálisabb, és mennyiért. Attól mert nekem vagy neked XY készüléked van nem kell senkit se meggyőzni afelől hogy márpedig az a legjobb amit használunk, hiszen tényleg nem vagyunk egyformák, és mindenki tud dönteni némi utánjárással neki mi a jó.
-
B-L-A-C-K
titán
Jövőheti Glamur napi akcióban iPhone SE független 16GB 119 990FT!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SpongyaBob #133495 üzenetére
Nekem szemmel láthatóan egyértelmű a különbség, nem kell bele képzelnem semmi, na de nem magyarázom, ott van a videóban, aki látja látja aki nem nem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SpongyaBob #133492 üzenetére
Nekem egyértelműn látszik hogy a fekete gyorsabb (az az SE). Elvileg ugyan azt a Touch ID-t kapta, de mivel gyorsabb alatt az egész hardver ezért látható (amit te nem látsz), a különbség.
De ez ebből a kis magyar összefoglalóból is kiderül, amit írtam.
Maradt a régi ujjlenyomat-olvasó, amit már megszokhattunk az iPhone 5s és iPhone 6 szériában. Emlékszem, mikor két és fél éve először beolvastam az ujjamat, akkor csak emiatt érdemes volt megvenni az iPhone 5s-t, mára már viszont teljesen hozzászoktunk. Mivel a készülék gyorsabb, így azt mondanám, hogy egy picit javult az ujjlenyomat-olvasás is – bár azért nem olyan gyors, mint amilyen az iPhone 6s esetén.
-
B-L-A-C-K
titán
5S vs SE Touch ID sebesség teszt: link
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #133450 üzenetére
Úgyse engedi meg telepíteni ha tudja nem lesz elég az aksi...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #133442 üzenetére
5S-sen csak 25,9MB.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
petertoth10 #133423 üzenetére
Nem azért, de egy google-t gondolom te is tudsz használni, 1 db Almárium szerviz van az egész országban.....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #133349 üzenetére
Link megnyitásokkal vannak gondok, van akinek a régi 9.3-mal nem volt baja, felrakta és előjött, volt fordított eset is, illetve mint pl nekem az előzővel, és a javítottal sincs gond. De így mivel még mindig gond van vele, ezért szerintem várd meg az újabb javítást, szerintem a héten ki is adják.
-
B-L-A-C-K
titán
Képzelem most mennyien beszartak tiltották a telefonjukat...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
szekfizsolt #133161 üzenetére
Battery life elhasználódásra azért ponttalan, mert nekem ma egyszer 9% mutatott, majd 7%, most 11%. Amúgy az új aksiknál pár % lehet alapból, ez notebook aksira is jellemző.
-
B-L-A-C-K
titán
És most az lesz hogy az eddigi szuper 9.3-at, a javított változattal elkurták, és lagolni fog, és fagyogatni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
turika86 #133068 üzenetére
Igen tényleg nem trollkodni jöttél, most is 30 évesen (gondolom a 86 nem véletlenül van a neved mellett) "rajfonozol" mint egy ovodás. Most komolyan kérdezem, szerinted ennyi idősen ez itt menő
De megsúgom mert lehet a választ se tudod rá, 8-10 évesen esetleg az lenne, 30 évesen már inkább ciki kategória.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #133000 üzenetére
Gondolom ha Telemax-ról van szó, és azt írja hozzánk akkor ott dolgozik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
gretzky77 #132979 üzenetére
Nekem 1x volt ilyen saját telefonra, nem érdekelte őket de mivel megvolt már a telefonra a vevőm,mondtam neki ez van nem érdekelte így leszartam. Ismerősöknek vittem be még 2-3 telefont, ott is ugyan ez volt, őket se érdekelte. Mióta ezek voltak azóta csak iStyleba viszem, egyből szó nélkül megadják a plusz 1 évet. Nem olyan nagyon régen egy magyarországi céges vásárlásos telefont vittem be, arra elvileg nem is kellene újrainduljon, mégis megkapta a +1 évet.
kali: Leszarták, tovább vinni meg a fentebb írottak miatt nem vittem a dolgot.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
gretzky77 #132963 üzenetére
Hivatalosan úgy van hogy minden szolgáltatós, és minden magyarországi hivatalos helyen vásárolt (APR-ek, Media Markt, Edigitál...stb) iPhone készülékre újra kellene indulnia a garanciának. Kivéve ha céges vásárlás volt. Viszont különböző szervizek ezt előszeretettel elfelejtik, pl Almáriumnál hol megkapod hol nem az 1 évet. Van hogy Telekom-nál gariztatod és ott se indul újra mindig. iStyle-nél meg a cégesnél is újra indul pedig jogszabály szerint nem is kellene. Szóval én mindenkinek már azt ajánlom, aki itthon vette szolgáltatónál, vagy hivatalos helyen, és nem akar szívni azzal hogy újraindítják vagy sem, vigye iStyle-ba, ott újra megadják.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
motoflug #132951 üzenetére
Kinti/itthoni árak:
iPhone 6S 64GB 263e (849€) / 270e Ft
iPhone SE 64GB 183e (589€) / 199e (iStyle)Szóval ha azt nézzük itthon újraindulós garit kapsz azt a minimális felárat megéri, 6S esetén 7 ezer forint, SE esetén 16 ezer nem vészes.
Viszont ha 6S-t választasz akkor már apróról néznék, gariból cserélt 64-es új már 190-ért is van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atomanti19 #132862 üzenetére
Nekem egy kicsi szokott benne lenni, de nem akadályozza a bekattanást, ennyitől már egyértelmű...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atomanti19 #132850 üzenetére
Szösz volt a baj? Akkor tényleg nem kevés lehetett benne mert én nem gondoltam volna attól nem kattan be.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atomanti19 #132843 üzenetére
Akkor egyértelmű a csati a ludas, de nyugi ez se egy nagy összeg ebayon ~1500Ft, mondjuk szépen szét kell kapni hozzá a telefont.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atomanti19 #132840 üzenetére
Én fejhallgatót használok, de van itthon 2 gyári, meg egy kóbor noname füles is, az összes bepattan, lehet a csatid rossz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
atomanti19 #132837 üzenetére
Bele kellene pattannia, szóval olyan nincs hogy kiesik belőle...Amúgy olyannal használod amilyennel akarod, nekem a gyári pl kiesik a fülemből mindig, ezért nem is szeretem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anderledani #132831 üzenetére
TP-LINK WDR3600, de egy AC-s routeren többet látna a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest