- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
misiizsai #141269 üzenetére
Ha hivatalos forrásból vetted, és nem cégre akkor újra kell indulnia, viszont ezt az Almárium sokszor elfelejti, és csak 3 hónapot ad rá, vagy marad az eredeti garancia ha 3 hónapnál több volt még rá. Ha megvan a cseréről a papír, akkor menj be iStyle-ba, és ott próbáld elintézni.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem kell ezt OFF-ba rakni, nem csak dicsérni kell a telefont, ha van negatív tapasztalat attól nem OFF téma.
Igaz hogy i6+-om nem volt mostanában, jelenleg i6-ot használok pár hónapja, ezen ilyen szép lagolások nincsenek, vagyis nem tapasztalok. Konkrétan ez hol jön elő? Illetve ezt a magas FPS érzetet hol nem látod? Vagyis 5S-től 6S-ig elég hasonlóan pörög az IOS, persze 6S-sen a legjobb, de olyan nagy FPS visszaesést nem tapasztaltam 5S-sen se hogy említésre méltó legyen. Vagy játékok alatt érted?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Initom #141234 üzenetére
Ha szeretsz hosszútávra tervezni, és sok évre tervezel akkor eleve nem egy majdnem 3 éves szériát kellene venned. De mint említettem az 5S is 1-2 évig még telefon lesz, de utána már nem lehet tudni hogy alakul, ezért ha biztosra akarsz menni vegyél akkor egy SE-t vagy 6S-t, illetve szeptember végén jön az i7, azt is érdemes megvárni akkor.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
matyi19 #141051 üzenetére
Mivel kapnák többet, ha marad az i6S, és nem megyek Androidra?
Amennyivel többet tud a telefon 5S-hez képest:
- Nagyobb kijelző (ez felhasználó függő lehet előny és hátrány is)
- Jobb kamera
- Valamivel gyorsabb iOS használat
- 3D Touch
- 2GB ram (előnye hogy nem töltődnek újra a programok, oldalak)
- Jobb üzemidő
....ésstöbbi -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Peterzon94 #141046 üzenetére
Megbízható eladótól kell venned, pl itt apróról, akinek rengeteg pozitív értékelése van, nulla negatívval, és régi tag. Ezek a személyek valószínű nem fognak átverni, vagyis a nevük többet ér, minthogy behúzzanak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Franky2Ster #140943 üzenetére
Mondja ezt egy Troll aki még életében nem használt ájjfónt....:/
-
B-L-A-C-K
titán
Mint előttem írják az előlapi kamera elcsúszás az típus hiba, de ha nem befolyásolj a kamera képet akkor nem kell vele foglalkozni (amúgy nem kell hozzá alkatrész, csak szét kell szedni ha idegesít).
Illetve megnézni amiket írtál, valamint iCloud keresés legyen kikapcsolva, mert újraaktiválásnál kérni fogja az előző tulaj Apple ID-jét + jelszavát.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Aaron14 #140930 üzenetére
Ez az enyhén sárgásos kijelző majdnem az összes iPhone-nál jelen van nem csak az 5S-nél, csak van ahol kevésbé látszik, és van ahol jobban. Viszont ez a pixelesedés amit írsz az egyedi hiba, vagy 10db 5S-sem tuti volt már és egyiknél se tapasztaltam, feleségemnek meg most is az van, ott sincs ilyen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
antutu #140908 üzenetére
Nm.
(#140871) ujjobbagya: Dehogy lesz lassabb, aki felrakta a béta verziót, pont azt mondja gyorsabb lett. Azért mert nehogy már ne rakd majd fel egy jelenlegi csúcskategóriás telefonra az új szoftvert mert a régivel majd szerinted jobban veszik...
Ez nem iPhone 4 elavúlt hardverrel.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WhiteAngel89 #140819 üzenetére
Ebay-en hasonló ~1300 Ft.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-Ben- #140507 üzenetére
Oké, ez akkor is ilyen (volt is már nekem, illetve rengeteg SE-t nyomkodtam már), vagy lenyeled vagy nem (ha utóbbi akkor el kell adni), de a ferde némító gomb az kitaláció, vagy valós? Mert ha valóban ferde némító gomb, az cserés, mivel ez hiba, és ezt ők se dobhatják vissza, ha nem akarják cserélni (már ezt is írtam...) panaszkönyv, ha utána se megy fogyasztóvédelem.
Illetve most látom akkor neten rendelted, 14 napig elállhatsz tőle indok nélkül, szóval ha nem tetszik vidd vissza, viszont ha veszel még1et ne lepődj meg ha az is ilyen lesz. Illetve még azt is érdemes tudni hogy az összes iPhone-ba "zörög" a kamera is, de ez se hiba, hanem ez ilyen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-Ben- #140499 üzenetére
Az hogy van holtjátéka a gomboknak az ilyen (van ahol jobban előjön, van ahol kevésbé, de akkor is jelen van), ez nem gyári hiba, így lett megcsinálva, engem is idegesített néha de ilyen az SE-nél. Az viszont hogy a némító gomb ferde az már hibás, és nem is láttam még ilyet, fotózd már le...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
factory2010 #140441 üzenetére
Mi az hogy nem egy korrekt dolog? Kezdjük ott egyből segítettem mi lenne az őtletem, a másik azon nem gondolkodtál el hogy azért nem válaszol rá senki mert nincs 4S-se és nem tudja így megnézni? 4 éves szériát szinte már senki nem használ, így reális nem is tudnak segíteni azonnal, illetve hidd el miattad nem is fog venni senki...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
factory2010 #140439 üzenetére
De ember ha a szervíz se tudta megcsinálni, mi főleg látatlanban mit csináljunk. Ha újként beállítod egy szűz rendszert kellene kapnod, nálad ez ugye elvileg megvolt és nem javult, innentől kezdve passz. Az ha esetleg user error van arról meg nem tehetünk.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
agabe #140428 üzenetére
És szerinted az eladó megfogja engedni hogy szétszedd a telefont hogy leccsekkold az indikátort?
Ne viccelj már, én se engedném meg.
Függetlenek még sok esetben tilthatnak mint említettem részlet, akkor a telenor tudtommal egyből is tud függetleníteni, és ugye abból is utána mondanom se kell hogy tiltható (így szívta már be valaki itt is), akkor ha tegyük fel lopottan adják el...stb. Persze ezekre nem sok az esély de nem lehetetlen, én nem egy ilyenről tudok.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TechN7ne #140381 üzenetére
Az a baj te kijelentetted hogy már nem forgalmazzák az SE-t, úgy hogy a T-nél vagy eladó....:/ Ezek után meg azzal terelsz hogy már család Apa vagy és nem akarsz velem vitatkozni. Az a baj ez akkora orbitális hülyeség volt, hogy ezen veszekedni se lehet, terelésnek meg az Apukás szöveg harmat gyenge volt. Amúgy nem is "szívatnálak" ezzel folyamatosan, ha legalább beismernéd hogy elég sokszor valótlan dolgokat írsz, ezzel félre vezetve az embereket, mindezt egy szakmai topikban. Lehet T-nél ez az üzletpolitika, de itt nagyon nem.
sz.atesz89: Bárhol veszed aktiválatlan bontatlan új ként, 1 év garancia lesz rá, amit szervizben is elfogadnak mivel világgarancia van rá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TechN7ne #140363 üzenetére
Hát ez nagyon komoly...
tepenzed: Az aksija a 6S+-nak is nagyon jó, a 7+ szériáról csak megjelenéskor lehet konkrétumokat mondani, addig csak találgatások vannak milyen lesz (pl az aksija). Az ára meg annyi lesz megjelenéskor kb mint az elődöknek volt. Szerintem 160 ezerért jól járnál a 6S+-szal, annyival nem fog többet tudni a 7 hogy megérje a nagy felárat. Viszont a 16GB tárhelyen gondolkozz el elég lesz e, nekem pl elég, de van akinek már nagyon kevés.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sz.atesz89 #140347 üzenetére
Minden új iPhone-ra 1 év világ garancia van, viszont ha nem hivatalos helyen veszed, és meghibásodik, majd kicserélik akkor nem fog újra indulni, hanem a jelenlegi gari idő folytatódik, vagy ha már 3 hónapnál kevesebb van rá akkor kitolják 3 hónapig. Ha hivatalos helyen veszed, nem cégre (Szolgáltatóknál, iStyle, iCenter, MM, Edigital, Auchan) akkor csere esetén újra indul az 1 év, valamint az 1 éven felül van még rá 1 év szavatosság, ami majdnem egyenlő a garanciával.
factory2010: Értem, akkor nem tudom mi baja lehet.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
factory2010 #140344 üzenetére
De vissza került a mentésed, vagy nulláról indult az egész iOS.
sz.atesz89: Ugyan azt nem tudta, hiszen hogy férne bele...Az alaplapja majdnem ugyan azt tudja mint a 6S, de sok más alkatrész a régi szériától van (pl kijelző, előlapi kamera, hangszórók....stb). Amúgy nem értem miért foglalkozol eleve az alkatrész kérdéssel, hiszen ha veszel egyet úgyis garanciális lesz még bőven.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sz.atesz89 #140340 üzenetére
Ki a túró mondta ezt neked
Elég butuska lehetett. Eleve ugyan azt a külsőt kapta mint a több éves i5/5S széria, azaz annyi kiegészítő van hozzá mint a tenger, alkatrészekben is majdnem megegyeznek.
Jó képeket csinál, de már van tőle jobb is, szóval ez az állítás akár lehet igaz is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
factory2010 #140337 üzenetére
Megcsináltad már azt amit mondtam hogy egy nem a mentésedet rakod vissza hanem egy szűz rendszert használsz?
vasi89: iStyle-ba nekem is indították már újra cégest, de hivatalosan nem kellene pedig.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
superecneB #140295 üzenetére
+1 az 5S-re, 65-ért már kapsz normálisat is, és időtállóbb mint az i5/5C.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Viktor0610 #140257 üzenetére
Ha megvan a telefon számlája vigyétek azt is, és majd megoldják, de ha nem kapcsol be amúgy is kérni fogják.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
California1 #140226 üzenetére
Vedd fel a hangerőt...
Nekem volt amúgy mindig is mikor használtam.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bjergerking #140222 üzenetére
Van aki 1 év alatt ~8x cserélteti a telefonját, van hogy valakinek 3 éve megvan és semmi baja nem volt, ez ilyen.
r3dsnake: Ezt nem tudom.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bjergerking #140215 üzenetére
Ha probléma van vele akkor egyértelmű hogy igen, nem?
California1: M4 app is van, azzal EB-t lehetett nézni élőben, iylen alapon szerintem az F1-et is lehet rajta.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tomics #140188 üzenetére
A kijelző minősége romlott az iphone 5-höz mérten?
Mondjuk az érdekes lenne hogy egy több generációval újabb készüléknek gyengébb lenne a kijelzője nem?
Akinek SE-je van mennyire van megelégedve a készülék melegedésével, teljesítménnyel, akkuidővel, kamerával illetve a kijelző minőségével?
Melegedés jelen van ha dolgozik, de nem vészes, teljesítménnyel nincs baj, hiszem majdnem komplett 6S hardvert kapta, ami ugye iPhone vonalon jelenleg a legjobb. Üzemidő nagyon jó, ~2x jobban bírja mint egy i5/5S. Kamerája is rendben van, bár olyan sokat nem fejlődött pl 5S-hez képet.
Szóval az érdekelne hogy ha minimum 2-3 évre tervezek vele jó lesz ez a váltás?
Addig biztos nem lesz gond vele.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Urban Terror #140112 üzenetére
1. Ha van helyed nem kellene figyelmeztetni, ott valami más gond lehet.
Egy ID 5GB tárhely, miért duplázná meg ha 2 eszközön használod? Ez így reális, nem szeretet szolgálat, ha kell több pár száz forintért tudsz venni/hó.
2. Bringást konkrétan nem tudok, de a Here, az Igo, a Waze teljesen jó működik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TechN7ne #140106 üzenetére
Igen képzeld hozzá mérem mert legutóbb gariban cserélt "új" 5S-sem volt. Szóval attól hogy te oda képzeled a 2 éves sz@r aksissal hasonlítanám, arról nem tehetek... A másik meg igen tudjuk utálod az SE-t azért beszélsz hülyeségeket végig, annyiszor beégetted már itt magad hogy a helyedben kerülném a szakmai topikokat, de úgy látom ez neked még nem jött át. Azon is csodálkozom hogy dolgozhatsz T-nél eladóként.
lugosi: Ha olcsó megoldás kell, jó üzemidő, akkor egy használt 5S + valami aksis tok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest