- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
r3dsnake #101842 üzenetére
Ha a beállításokban a "fotók és kamera beállítás-ra" gondolsz én azt nem nevezném menünek. Az én értelmezésemben a "fénykepező menüje" a kamera alkalmazásban megnyitható menüt takarja (ami más platformokon ugye van, itt nincsen).
radi8tor1: A lakathang a telefon lezáró hangja, a billentyűhangok meg értelemszerűen a billentyűzet hangja. Nálam mindkettő ki van kapcsolva, mégis a némítópöcökkel tudom változtatni.
-
Tibee86
nagyúr
Valaki próbálta már? Az LTE blokkolása, és a 2G/3G kapcsoló visszaszerzése Telenor és iPhone esetén
-
Tibee86
nagyúr
Annyira hatalmas, hogy hogyan próbáljátok megmagyarázni már egy napja, hogy mennyire kell az a tok.
aki nem tud vigyázni a telefonjára tegye abba, de ne magyarázzuk már meg, hogy tok nélkül garantáltan karcos/sérült egy telefon...
Én mondjuk jobban tartanék attól, hogy bemegy a tok alá éd az karcolja össze. -
Tibee86
nagyúr
válasz
totalpatec #100468 üzenetére
Amíg nem forgalmazták hivatalosan addig független telefont árultak(elvileg), de az i6/6+ már tuti, hogy függő.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Tressy #100365 üzenetére
Elképzelhető, elég sok 5/5S kijelzővel van gond. De az is lehet, hogy utángyártott volt már benne, haverom most járt épp úgy, hogy vett egy 5S-t, elvitte garanciáztatni és kiderült, hogy már cseréltek benne korábban kijelzőt.
2csi: Legegyszerűbb, ha letöltesz egy lejátszó programot és abba másolod a filmeket. Nem kell konvertálással szenvedni.
-
Tibee86
nagyúr
Ennek utána kell érdeklődni, hogy mi a menete.(ha tippelnem kéne, akkor inkább az apr-be kell lepecsételteni a garanciajegyet, de csak tipp)
Pont azért próbálnak mindnekit az apr-be irányítani, hogy ne kelljen újraindítani a garanciát. (Ezt pl voda üzletbe mondták, de gondolom a T-nél is ez az oka) -
Tibee86
nagyúr
válasz
antosgyula #100190 üzenetére
[link] Hátlapra szerintem felejtős az üveg.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
MmDorian #100004 üzenetére
Touch ID-re fólia?
Lehet, hogy volt rajta valami "dzsuva", de azt mi nem tudhatjuk, ha volt, akkor azt gondolom láttad, mi nem láthattuk.Tok témában egyetértek, az összes gáz és gagyi hatású, vettem már egy csomót, de mind a fiókban landolt max 1 hét után, még a gyári is. Egyedül talán a gyári amire azt mondom, hogy nem rossz.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
CharlieDrop #99928 üzenetére
Nem ilyen néven, de használtam már. Speedshopban lehet kapni, de nem bíztam meg benne, maradtam az üvegfóliánál.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
SpongyaBob #99923 üzenetére
Nekem se volt még ilyen soha. Mondjuk nem ártana hozzá gondolom, hogy hideg is legyen.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
brumi1024 #99846 üzenetére
Ez lehetséges, de azért megkérdezhetett volna, hogyan akarok fizetni nem pedig kapásból a drágábbat kiválasztani.
Viszont most már egy ideje keresem, hogy hol tudom ez az iTunes-os verziót lemondani, de nem nagyon találom.
Ha a fiókomba rámegyek az 'fizetési beállításokba', vagy az 'előfizetések kezelésére' nincs semmi, csak írja, hogy automatikusan levonja...Korábban tuti, hogy itt mondtam le amikor még bankkártyával fizettem. -
Tibee86
nagyúr
válasz
nederlanden #99814 üzenetére
" és cipelni sem nyűgösebb "
Szeretem mikor az emberek saját magukat akarják meggyőzni, hogy nem is nagy a 6+, sőt, majdnem kicsi. -
Tibee86
nagyúr
válasz
anytime #99732 üzenetére
Igaz saját nincs(nem is lesz), de a családban van, így telsztelgettem már eleget.
-egykezes használat esélytelen.
-osztott képernyő nincs
-mint mindig jók, bár a konkurencia lemosta most sajnos. (pl. : N6)
-egy biztos, a 6+-nál nem kell attól tartani, hogy elfordul keresztbe a zsebedben.Most még nem gond, de nyáron kíváncsi leszek hova teszik az emberek.
-létező probléma, vigyázni kell rá.
Ami pozitív az az üzemidő, illetve játszani jó rajta, már már tablet feeling. -
Tibee86
nagyúr
válasz
szekfizsolt #99416 üzenetére
Van, de minden navinál az az első, hogy elnémítom, így passz.
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
hdanit610 #99224 üzenetére
Ez elég gáz, mert ha még 6+ lenne, de hogy a simát is így kell óvni... Nem értem minek csinálták ilyen vékonyra, hülyét kapnék, ha állandóan arra kéne figyelnem, hogy most leguggolhatok-e vagy beszállhatok-e a kocsiba úgy, hogy közben a zsebembe van, ezért nem is cserélem le az 5S-t, megvárjuk a 6S-t, abban tuti megoldják ezt az elhajlás dolgot.
mandju: APR szervizbe, az a leggyorsabb: iStyle az Andrássy-n, iCentre a Bécsi úton, vagy Almárium pro, amit passzolok, de ha jól rémlik a Westendnél van valahol. Futárszolgálattal is megoldható, mert 100%, hogy azonnal nem fogsz kapni egy másikat, 2-3 munkanap általában.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest