- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
válasz
vadászcsiga #22596 üzenetére
Most 3G-ről mint a villám megy a fórum, wifi persze nincs a közelben.
-
Möhe
addikt
Mobilarena alól feljőve rendesen megy a wifim, de a többi PH-s oldalt alig hozza be nekem! Másnál is ez van vagy én szaladtam bele egy ficsőrbe? Vagy a PH-szerver van bekekszelve?
-
Möhe
addikt
válasz
Kicsirics77 #22409 üzenetére
a store nekem mindig 50MB-ra hivatkozva dob ki,mert használjak wifit a nagy file méret miatt
de wifin még a store sem jön be sok esetben
(10 gigás netem van) nem lehet kilőni ezt az 50 MB-s határt? -
Möhe
addikt
Most épp rádiózok 3G-ről, megy flottul minden és még az appstore is bejön letöltéssel együtt! Wifin folyton megszakad arádió az appstore meg be sem jön! Egyre inkább az van bennem hogy megy vissza gariba de csak karácsony után. A múltkor pedig osztottam is meg netet 2 kollégámnak gond nélkül. Nagyon bosszant a wifi téma, nem is az adatforgalom miatt hanem hogy szívja az akksit.
-
Möhe
addikt
Miért van az hogy wifin alig tudom elérni az FMA-t ,vagy más appos honlapot,de 3G-n gond nélkül bejön. Lemértem a wifit,megy gond nélkül,de akkor mégis miért viselkedik így? Vigyem vissza?
-
Möhe
addikt
Az mitől van hogy wifin döcög a net (sokszor az app store sem kapcsol) de ha átváltok 3G-re minden hasít! Le tudom tesztelni a wifit valamivel hogy megfelelően működik? Itthon 25/10-es Trés net van.
-
Möhe
addikt
Hogyan tudom leszedni a fényképeket a telóról,feltenni okés de az avval készült képeket?
szerk: szinkronizáltam,de a már eleve használt mappába nem rakott semmit
szerk2: köszi Tibi ,erre nem is gondoltam,csak simán 2x rákkatantam,de ott meg errort dobott
tenkjú -
Möhe
addikt
válasz
turbobusa #21971 üzenetére
Akkor mit fognak innoválni fél évente? A készülékház színeit?
Nekem eszem ágában sincs fél évente váltani.2 évig marad az i5,kivéve ha valami baja nem lesz és gariban lesz megoldva a csere.Vagy ha annyira innovatívak lesznek az epölnél a fejlesztéséskutatáson mint most 4S és i5 között, akkor megvárom amíg kirohad a kezemből. -
Möhe
addikt
válasz
PredatorNo1 #21641 üzenetére
1.- ezzel nekem is bajon van,azt hiszem még az email is becseng a fülembe,miért nem tudja ezt a beszélgetés utánig tartani?
-
Möhe
addikt
válasz
Tibee86 #21606 üzenetére
Azt hiszem nem,bár nem nyúlkáltam bele.Elég egyszerű maga a progi (az már más hogy nekem jutúbból nem olvassa be a linket, lehet valami kodek hiányzik nekem) ,de állítsd be ébresztőnek a Nothing else matters-t ,nekem az van belőve és kellemesen kezd.
-
Möhe
addikt
válasz
DonThomasino #21524 üzenetére
Én pont ezzel szívtam (mármint hogy a vezeték és keresztneveket hogyan mutassa) mert volt olyan ember akinek a vezetékneve a foglalkozása volt
. A régi telefonba pedig 10 karaktert tudtam beírni vezeték és kersztnév helyére. Itt meg egysorba belefért mindenki (kersztnévhez mondjuk) és szép rendezetten mutatja azt. Nekem legalábbis rendezett.
szerk: Roland93
prohardver alól gyere fel,mobilaréna nem éppen jó ( nekem is ez volt a bajom, az "öregek"mondták nekem is )
-
Möhe
addikt
Megvan,sikerült. iTunesban belekezdtem a google kontaktok szinkronjához (ez nem sikerült úgy ahogyan én akartam) majd ezt abbahagytam. Így viszont feldobta a lehetőséget arra ,hogy megtartom a meglévőket vagy törlöm azt.Töröltem,és eltünt mindegyik,íCloud aktíválva,minden olyan ahogyan szerettem volna.
heppi end,ha más friss tulaj is belefutna hasonlóba, ezért leírtam
jócakát,takarodó -
Möhe
addikt
iCloudba fent vannak a kontakjaim,amiket szeretnék használni.De az imént éppen ott akartam legörgetni a menüt ahol a sim-kontaktok importálása van,amit szerettem volna elkerülni. A régi telefonomból megmaradt (de törölni nem szeretném) telefonszámokkal csak éppen nem olyan név elrendezésben ahogyan most szeretném azt látni. Szóval összekeveredtek szépen, hogy tudom ezt a műveletet visszájára fordítani,vagy hogy ne vegye figyelembe a simet csak az iCloudot?
-
Möhe
addikt
válasz
DonThomasino #21438 üzenetére
Ez multi task os dolog hogy működik, honnan tudom mi fut a háttérben?
na eeeeezt akartam megkérdezni én is
,mert reggel 8 óta aktív a telefonom,kis net (nem 3G) és sok telefon,de 20% leugrott
szerk: Parasite
tehát ha megy a játék vagy honlap betöltése,de közben megszakítom a home gombbal akkor az úgy abban a formában megszakad dolgozni? és csak akkor indul el ha újra rákattintok?
-
-
Möhe
addikt
válasz
Ragnar95 #21371 üzenetére
kénytelen leszel várni sajna kicsit... api...ba
addig marad ebben a helyzetben vagy kikapcsolhatom,levehetem gépről vagy egyéb más?
iTuneshoz hogy csatlakozzam,ha már eleve gépre van dugva csak nem ismeri fel? (a kisokos ezt monnya a telón az error végén)
SIM-et ki lehet venni belőle?
ha ma este ez nem jön helyre akkor ki kell cserélnem a másik telefonomra,mert ezzel dolgozom -
Möhe
addikt
Kerülget az agyf@sz. Csináltam restore-t,és az aktiválás nem sikerül az aktiválási szolgáltató nem érhető el ..... Már vagy 5-ik alkalommal indulok neki (wifi-n) ,mert nem tud kapcsolódni a telefon. iTunes is kapcsolódási gondot ír.
Mit tudok tenni hogy újra használható legyen a készülék? -
Möhe
addikt
válasz
vadászcsiga #21065 üzenetére
köszi,neked is Tibee
most nem telóról vagyok,így nem döcög
ha szeretnék zenét tenni a telóra akkor az mehet mp3-ban vagy m4r-be kell tenni mint a csengőhangot?
-
Möhe
addikt
nekem a gépet és a telót is ledobja a shop
szerk: csak a telót
szerk2: hogyan tudok a szkrínről képet csinálni?
-
Möhe
addikt
válasz
turbobusa #20900 üzenetére
Apropó mi az ötös bitorlók véleménye a mobillal kapcsolatosan?
Friss a telefon,első okos,és első szifonom is egyben. Tetszik, fizikálisan lehetne vastagabb hogy jobban meg tudjam markolni (így nagyobb akksi is férhetne bele,mert azért a 3G eszik rendesen),illetve lehetne érdes,vagy gumiszerű az oldala,mert ebben a hidegben könnyen csúszkál a kezemben,mert száraz a bőröm.10gigás netes csomaggal használom. Még ismerkedési fázisban vagyok vele,de eddig nagyon meg vagyok elégedve. Eszméletlen szép a kijelzője.
-
Möhe
addikt
válasz
::Trunks:: #20828 üzenetére
Céges gépen (XP,alapvas) ismeretlen eszköz volt, ha a kábeel összedugva volt a telefonnal.Viszont ha elsőnek USB majd utána a telót dutam össze úgy ment egyből.Itthon mindegy volt W7-es gépen.
LickyLabs-tól a csomag kb mennyi idő után jön meg?Sima levélként tartják a 7-15 napot? -
Möhe
addikt
youtubedl-er sem akarja leszedni a vidijókat,mert hibát ír ki,nem hiszem el,mi akar össze a programoknál?
ma reggel airplane módból némára (amíg összecihelődtem otthon) majd normál módra váltottam a telót,nem csengett amikor hívtak,és visszahívásnál nem is halottam hogy kicsöngene a túloldalt (csak hirtelen beleszóltak)
restart megoldotta,mi volt ez? -
Möhe
addikt
Köszi!!!
amúgy mercury ,elírtam
a gépelésnél a T9-hez hsonló szótárat hogy a csába lehet kilőni?
percekig tart megírnom mindent mert kicseréli a szavakat -
Möhe
addikt
Tegnap éjjel nagy nehezen rendberaktam a kontaktokat iCloudban,és át is mentettem. Ma viszont megint szanaszéjjel vannak (ahogyan a régi telefonomba tudtam belefirkálni) ,a sim-ről nem tudom letörölni a számokat hogy ne keveredjenek össze? Meg ki is tudtam választani hogy icloud fész vagy email-ből nézze azokat,most meg nem találom sehol.
u.i.:
fészen ismerősnek iOS-t ír ki a kommentjeihez,nekem meg via-t,ez hogy? -
Möhe
addikt
Kezdek belejönni az i5 használatába.
Honnan látom hogy US vagy magyar az ID-m? -
Möhe
addikt
Végre megvan az i5.
Az appokat amiket leszedtem iTunesba hogyan rakhatom rá a telefonra?Vizuális vagyok nagyon,lehet ez a baj,de még a gmail-os névjegyzéket sem tudtam rámenteni
helpet kérek -
Möhe
addikt
válasz
icecave #20213 üzenetére
Ehh, köszi szépen,megpróbálom úgy. De csak a kíváncsiság miatt és hogy valami hírlevélre való feliratkozás miatt (el sem hiszem hogy egyszer a reklám miatt regelek) szerettem volna.
De a zagg még mindig halott. Egyszerűen nem találok szép,minőségi övcsatos tokot, pölö . Zagg-on ha van valami hasonló akkor még érdekelne is. De így ....
szerk: tegnap berendeltem védőgarnitúrából Luckylabs-on,de csak a fólia most nem rendelek innen. Madár voltam hogy elhittem a 30 dodó fölötti ingyen szállítás az Eu-ba is érvényes ( maaarha
) .
Esetleg ha valaki rendel egy UltraTough® Clear Skins Full Body-t akkor boltolhatunk.
-
Möhe
addikt
Regisztrálnék a Bodyguardz-ra de az alsó szektorban lévő kérdéseknél elhasalok (nem megy az angol
) és a gugli fordító meg.... csak pislogok a végeredményt látva.
What device did you purchase BodyGuardz for?
*******You MUST click "Search" and select what you purchased from the drop-down list before continuing.
Please attach a copy of your receipt. *
****** Tallóz
Where did you purchase BodyGuardz? *
*********kérek szépen helpet
-
Möhe
addikt
válasz
icecave #20053 üzenetére
Nahbazz,most feladtad nagyon a leckét. Variálhatok rendesen (rühellem ha ennyi között kell turkálnom) .A paypal-t is csak most csináltam meg.
Lehet hogy onnan fogok rendelni. Szálcsiszolt szürke hátlaphoz melyik illene legjobban az aljára és tetejére (a 2 tónusos verzióból)? Oldalára mindenképp szálcsiszoltat néztem ki.
A Teksure és a Spectra között mi a különbség? Egyik 2 másik 3 darabos csomagot kínál.(élvédőből)
Rendel még valaki innen ? Én most bevásárolok pár garnitúrát,úgysem pár hónapra lesz a telefon. De az elejére a fóliát nem találtam még meg. Itt apróban vannak frankó fóliák?
A védelem meg kell,sajnos. Munkás szerkóban van apró,kulcs,meg kis izék is a zsebben,de odafigyeltem a butafonomra is.
-
Möhe
addikt
Szeretnék rendelni iCarbons-ról vagy máshonnan védőfóliát.Rendelne még valaki a napokban?
Illetve ezeknek a matricáknak van a kijelző felől is fólia vagy csak a képernyő körüli keretet védi?Végignéztem a felhelyezési kis videóját is,de csak a hátlapi és oldallapit mutatták,lehet hogy tök egyértelmű,de inkább megkérdezem itt is,mert nem találkoztam még ilyen "védelemmel" saját kézből.
-
Möhe
addikt
Nekem Tré-s boltban 1 hetes várakozást mondtak a fekete 16-ra (fehéret azonnal kaphattam volna) ,szeretném ha meg is jönne. (más is panaszkodott, hogy a voda nem tud hetek óta szállítani)
szerk: vidék,nagyváros
Nem rendel valaki kiegészítőt, tokot vagy bármit mostanában külföldről? Szeretnék egy hasonlót de itthon nem találtam (biztos én vagyok a rutintalan) vagy egy egyszerű sima f@sz@ fóliát,ami az éleket is védi.
-
Möhe
addikt
válasz
manchester85 #19852 üzenetére
Tehát amíg nincs meg az i5 addig most nem is tudom kézzel bepötyögni a telefonkönyvet sehová?Hogy majd később csak átmenti magának a telefon?
-
Möhe
addikt
válasz
Ragnar95 #19845 üzenetére
Inkább hotmail-t használok privátban.
Butafonról váltok,még azt sem tudom rátenni gépre,tehát mindent manuálisan fogok csinálni. A minden más az pár üzenetre vonatkozik,meg e-mail fiókkal kell összehangolnom. 1 fiókot használok a főnökkel (ez gmail-es) ,ezen megy a cég rendelése, levelezése ide-oda,ő BB-n keresztül látja ha jön valami.Én is tudok erre a fiókra ugyan így ránézni ,vagy egy fiókot egy telefonnal lehet követni?
Utólag is türelmet kérek és megértést,hirtelen ugrok nagyot a telefon témában....és ha hüjeségeket kérdeznék,elnézést kérek
-
Möhe
addikt
Sziasztok.
Friss (apple szűz) leendőbeli tulajként (1 hét és megjön az i5-ös ) kérdezem:
mielőtt átrakom a sim-et le kell mentenem itunesba kézzel az összes telefonszámot és egyebet (ha igen hogyan? ), majd szinkronizálni az i5-el vagy megoldja maga a telefon ezt az első alkalommal?köszönöm
-
Möhe
addikt
Sziasztok.Olvastam hogy Vodánál csúszik valakinek a telefonja, T-ré szolgáltatónál is készlethiányos az i5 16GB fekete? Alig van időm bemenni egy üzletbe sajnos. Weben meg kacifántos flottás dolgot intéznem.
-
Möhe
addikt
Sziasztok.
Szeretnék én is belépni a klubba i5-el ,de ez a kopásos mizéria (már ami az elején kialakult) eléggé bennem maradt. Úgy tudom hogy csak valamely konkrét heti szériának volt a hibája,igaz?
Védőfóliát persze nézek rá,de akkor is,nem 2 filléres telefon.
szerk: T-s előfizuval,nem tudom számít-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest