- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
A telefon letöltötte a 8-asat. 3,6GB!!! Miért? A gépen 1.9GB
-
oszy
veterán
Érdemes az iOS 7-ről shsh-t menteni szerintetek?
---
(#88350) ChereioseNem hinném, hogy bántja. Legalábbis remélem.
Nem olyan erős mágnes azért. De nálam okosabbak majd megmondják.
-
oszy
veterán
mindenképp érdemes 8-ra frissíteni egy iPhone 5S-t ugye? :
-
oszy
veterán
válasz
pszichiater #88070 üzenetére
Köszönöm szépen, de nekem a Silver/fehér kell!
Csak sok üzletben olvasom, hogy nem független (persze ezt nem írják ki azonnal!!!), van aki úgy hirdeti: csak a készüléke tartalmazza az ár: 153.000.-
-
oszy
veterán
Srácok! Hol lehet 160.000-ért megbízható helyen venni 5S-t? Mert sokaktól azt hallom, hogy ennyiért már van. De gondolom valami nincs rendben vagy a bolttal vagy a telefonnal.
-
oszy
veterán
Kiderült, hogy nem DFU-ban van a telefon. Állítólag frissítéskor a laptopon magára lett hagyva, és mikor a tulaj visszatért, már ez a kép fogadta.
Viszont most a 8-as fog rámenni. Erre a 7-es mentést vissza lehet rakni? Mert a frissítés előtt csinált egy biztonsági mentést.
-
oszy
veterán
Srácok! Hogyan lehet DFU-ból föléleszteni egy i5-öt?
-
oszy
veterán
válasz
szekfizsolt #87310 üzenetére
Közben megvan
Időintervallumtól függ, hogy mennyiért csinálják meg.
A hálózati zár feloldásának díja:
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 0-1 év között: bruttó 20.000 Ft
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 1-2 év között: bruttó 10.000 Ft
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 2 év után: bruttó 2.500 Ft -
oszy
veterán
Tudja valaki, hogy a mennyiért oldja fel a Vodafone a hálózati korlátozást? Teljesen olyan lesz utána, mint a független? A menü miatt kérdezem.
-
oszy
veterán
Hogyan deríthető ki távolról(!), hogy független-e egy iPhone 5S?
-
oszy
veterán
Szerintetek az ikereskedo.com mennyire megbízható? Vásárolt már valaki tőlük? Jó áron adják az 5S-t.
-
oszy
veterán
ha most felteszem az iOS 8-at, akkor hogyan tudom a képeimet a Camera Rollba visszarakni? Oda lenne jó ha visszakerülnének.
-
oszy
veterán
válasz
#51177472 #85833 üzenetére
Haver?15-öt akar keresni nem?
(#85835): Nincs vám az EU-n belül.
______________Ha vásárolt egy ismerősöm MediaMarkt-ban i5-öt. Egyszer már kicseréltette az Almáriumban hibával. Szóval kapott egy újat. Ezzel már nem mehet a MM-be cserére? Vagy ilyenkor ez hogyan működik? Mert ismét cserés lenne neki ugyanazzal a hibával.
-
oszy
veterán
válasz
bull84ghia #85821 üzenetére
most Neked sem jött be a 8? mi lesz akkor a végleges verziónál?
-
oszy
veterán
hogyan kerülhetnek a mostani helyükre a képek az iOS8-ban amik most az iOS7-esben a Camera Roll-ban vannak?
-
oszy
veterán
az iOS8 GM-et is csak fejlesztők tölthetik le ugye?
-
oszy
veterán
Lehet láttátok már reklámban a GripGo "mindenkütyütartót". Találtam egy képet amint egy iPhone 4 látható:
http://i.imgur.com/AqJHkOc.jpgItt a leírás is: http://www.ripoffreport.com/r/GripGo/Wallingford-Connecticut-06494/GripGo-GripGo-Mount-Destroyed-Back-of-My-Phone-on-First-Try-Wallingford-Connecticut-1014365
Hihető?
-
oszy
veterán
válasz
DataTraveler #84226 üzenetére
Egyszerűen csak dugd rá.
-
oszy
veterán
Windowsnál "mindig" megkérdezi a telefon, hogy "megbízik ebben a számítógépben"?
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
péntek reggel küldtek egy iMessage-t. Ma 12 óra után meg is kaptam! Ez miért lehet?
-
oszy
veterán
Ezt érdemes megvenni? Három hónapja cserélték ki iStyle-ban.
-
oszy
veterán
válasz
viperabácsi #83545 üzenetére
ez azért maradt ki eddig nekem, mert bekapcsoltam, hogy ne fordítsa el a kijelzőt
-
oszy
veterán
válasz
viperabácsi #83540 üzenetére
Aha... Én azt hittem a gyáriban
-
oszy
veterán
válasz
viperabácsi #83538 üzenetére
iPhone-on?
-
oszy
veterán
válasz
univerzita #83519 üzenetére
Nekem is csak akkor látszódnak, ha megnyitom a napi nézetet. Gondolom a kijelzőméret miatt van így.
SSL-re azt írja, hogy nem lehet SSL-el kapcsolódni!
-
oszy
veterán
válasz
univerzita #83462 üzenetére
-
oszy
veterán
válasz
univerzita #83378 üzenetére
Be lehet állítani, hogy milyen időpontban jelezzen? Vagy mindig 9-kor jelez?
-
oszy
veterán
válasz
PumpkinSeed #82946 üzenetére
Töltő kell vagy adatkábel?
Mert van egy megmaradt kábelem.
---
Beállítottam újként a telefont (i5), de sok beszélgetés közepette ismét megszakadt a kapcsolat a legutóbbi hívásnál. Pedig már kezdtem örülni. Ilyen hibával vitte már vissza valaki Apple szervizbe?
-
oszy
veterán
válasz
univerzita #82898 üzenetére
szokok???????????
-
oszy
veterán
Azt gondoltam, hogy már elég jó.
Nekem most a 7.1.1 van. 7.1.2 egy 5-ösön nem érzékelhető változásokat tartalmaz ugye? néha az a baj, hogy nem hallanak beszélgetés közben!Ezért jött elő most ez a frissítéses dolog.
-
oszy
veterán
Érdemes feltenni az iOS 8 Beta 4-et iPhone 5-re? Vagy várjam már meg a véglegeset? A következő beta mikor jön ki?
-
oszy
veterán
ha valaki backupolt egy üres telefonkönyvet az iCloudra a "teli" telkönyv után, akkor az összes adat oda van? nincs semmi lehetőség a visszaállításra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest