- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz
szabogabor10 #204270 üzenetére
Miért nem ezt?
-
natë
nagyúr
Hát mi van a devekkel?
-
natë
nagyúr
A héten nem jött ki beta?
-
natë
nagyúr
Az Itunes shift+restore és a 3utools ipsw flash ugyanaz : clean flash, ugye?
-
natë
nagyúr
Gyári iphone töltő 5W-os?
-
natë
nagyúr
válasz
markknight #203618 üzenetére
While iOS 13 beta 4 has fixed a number of bugs, it is still not good enough for use as a daily driver. Some of the lingering bugs make the device very frustrating to use and hamper usability. The good thing is that with the public release of iOS 13 a couple of months away, Apple is now likely focusing only on bug fixes and the next few beta builds of iOS 13 should be a major step up in terms of stability.
-
natë
nagyúr
A vezeték nèlküli töltés van valamilyen negatív hatással az akkura?
-
natë
nagyúr
ipsw flash előtt ki kell jelentkezni az iphone-ból, vagy egyből mehet rá?
-
natë
nagyúr
Hát...megy vissza a 12-es. A 13 beta kamerája bugos, a Smart HDR eléggé érdekes jelenségeket produkál
-
natë
nagyúr
ios 13 beta-nál hogyan tudom visszaállítani a "widgetek" (háttér)színét fehérre?
-
natë
nagyúr
válasz
TheBikerider #201059 üzenetére
Ez de morbid 😂
-
natë
nagyúr
Köszönöm! Már ki is próbáltam, frankó!
-
natë
nagyúr
Hogyan tudok fizetni vele? Simán, mint a paypass-szal? El kell előtte indítanom valamit?
-
natë
nagyúr
Érdemes bétázni?
-
natë
nagyúr
Thx. Apple Music lemondva.
YT Music csak blackben fut?
-
natë
nagyúr
válasz
MasterMark #200414 üzenetére
Basszus, elfelejtettem.
A Youtube premium része a youtube music premium? Magyarul ha arra fizetek elő, megkapom mindkettőt?
-
natë
nagyúr
Hilfe!
Külföldön vagyok. 2 iPhone-om van, egy céges és egy privát, adatkártyával. A céges 6s újraindult, SIM pin-t kér, amit sosem jegyeztem meg, mert nem volt rá szükség. Otthon megvan, itt nincs. Az Xr-em újraflasheltem beta-ból kilépve, viszont nem tudok belépni az apple id-mmal, mert a kétlépcsős azonosítás a cégesre van beállítva...(oda jönne az sms). Iszonyat láma vagyok, de van valami megoldás, vagy megszívtam a hazaútig?
-
natë
nagyúr
A FB app még mindig akkugyilkos? Friendly Pro-t használok helyette, de annyira nem jön be..
-
natë
nagyúr
-
natë
nagyúr
válasz
MasterMark #198512 üzenetére
Így igaz
-
natë
nagyúr
Jól tévedek, hogy Xs/Xr-en nem kapcsolható állandó aktívra a hdr? Nem kicsit jobb a hdr fotók részletessége...
-
natë
nagyúr
Sziasztok, ha a smart HDR-t kikapcsolom, akkor manuálisan "always on"-ra kapcsolható hdr ugyanazt nyujtja?
-
natë
nagyúr
Sziasztok, van a store-ban olyan app, amivel Apple Music-ből letöltött zenéket tudok csengőhangnak beállítani PC nélkül?
-
natë
nagyúr
Megéri még újonnan I7 Plus-t venni?
-
natë
nagyúr
Public beta még nincs a 11.3.5-ből ugye?
-
natë
nagyúr
Bedobom ide is, hátha már más találkozott a dologgal :
Ha a home gomb jobb szélen érintve aprót kattan (mint egy mikrokapcsoló), de lenyomva nem ropog, tökéletesen működik, sőt gyorsabban, mint a régebbi SE-m gombja, normális?
Vigyem szervízbe vagy értelmetlen vele foglalkozni? (iPhone SE) -
natë
nagyúr
11.2 public beta online.
-
natë
nagyúr
válasz
California1 #173387 üzenetére
Feloldásnál van némi lag. Néha.
(#173389) B-L-A-C-K : majd jön az
-
natë
nagyúr
Mi a build?
-
natë
nagyúr
válasz
Ron Swanson #173054 üzenetére
Abszolút nem használhatatlan.
-
natë
nagyúr
A görgetéskor fellépő mikro lagot az időjárás widget okozza, próbáljátok ki, hogy leveszitek.
-
natë
nagyúr
A 11.1 béta ritka tré SE-n.
-
natë
nagyúr
Feldobtam a 11.1 public beta-t, ami több, mint 1 Gb. Nem nagyon látom mi változott (ami indokolná ezt a méretet).
Az apró (iOS 11) lagtól eltekintve hozza amit a 10.3.3. -
natë
nagyúr
válasz
agabe #170465 üzenetére
Ezt nem osztom. Semmivel nem jobbak a 7-es széria fotói, mint az SE vagy 6S produktumai.
Alapvetően rossz amit az automatika összemosdob. Talán a 8-asnál felfedezhető némi fejlődés, de SE/6S/7 egál. Vakteszten sosem jönnél rá melyik fotó melyikkel készült.
Raw-ban pedig mindhárom viszonylag erős. -
natë
nagyúr
Jól értem, hogy a telefonon található fotók “rontott” minőségűek és az iCloud menti az eredeti fotót?
-
natë
nagyúr
Kamera bug még megvan elfordításkor.
-
natë
nagyúr
Érdemesebb restore file-ból (új készülék) felrakni vagy jó az update is?
-
natë
nagyúr
-
natë
nagyúr
Anyám de lassú
-
natë
nagyúr
Rákérdeztem az Apple fórumon a GM-re :
"The GM is still a beta release. If beta testers report issues, they will be addressed before the public release. The stable release does not exist until Apple releases it to the public. So the GM may be the same as the public, but it may not. The beta program is not over until Apple closes it and releases the public version."
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest