- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
-
gomsadi#
tag
válasz
máyköl #13482 üzenetére
Nekem is volt az retek 2000ft 500MB csomag(keldor papa: ugyan ez a csomag van a vodanak, csak jobban lassit). Nekem most internet easy van, 2GB es ugy lassit vissza mint az elofizeteses mobilnetek. Igy turheto, de ez nekem flottaban volt elerheto, sajnalom azon embereket akik kenytelenek a fent emlitett mobilweb profival szivni
Nem is ertem, a bongeszes egyaltalan miert szamit bele???? A letoltes, youtube meg hagyjan, de az, hogy itt forumozok az MA-n...
Amugy opera minivel, kepek nelkul, lassitva is lehet turhetoen netezni. -
Totheground
addikt
válasz
máyköl #13487 üzenetére
Abban azért igaza van, hohy akinek 2k Ft sok, az valszeg nem iPhonnal mászkál.
Azt meg, hogy a lassított go!net (500Mb/2k) használhatatlan, tapasztalatból mondom. Bevezethetnék végre nálunk is - emberi áron - a korlátlan data plan-eket.
@manchester85
A SB-os példa pont én vagyok, bár az is hozzátartozik, hogy mobilitás miatt nem is akarok házat venni. -
keIdor
titán
válasz
máyköl #13461 üzenetére
T-Mobile-nál 2000Ft 500MB net és ha elfogy akkor korlátoznak, de gyors marad. Menj át hozzájuk.
Egyébként nekem csak itthon van WiFi, bárhol máshol tartózkodom nincs, nekem ezért kell a mobilnet. Az iPhone4-et meg pont azért adtam el, mert netre kicsi volt a 3.5, meg írni se szerettem rajta. Ismét 4.3-on viszont jó, noti, tablet meg nincs. Itthon PC meg WiFi van, de nem is otthonra kell a mobilnet. -
manchester85
veterán
válasz
máyköl #13461 üzenetére
Nem tudom, miről beszélsz...
Vodáról volt szó? Nem!
T-ről volt szó? Igen!
Ugyanannyira lassít a T, mint a voda? Nem. Saját tapasztalatból tudom, ugyanis nekem is most csak 50MB-os netem van, like díjcsomagban, és lassítás után is teljesen tűrhető. De mivel T-ről van szó, ezért beszéltem pont a T-ről.
"Az 1000Ft. még beleférne havonta, de egy normális mobilnet 3-4-5ezer Ft"
2000ft az 500MB-os csomag. Már megint miről beszélsz? Az egyébként kb. pont elég mindenre. Persze egy szóval nem mondtam, hogy mindenki fizessen ki havi 2k-t mobilnetre, hisz elfogadom, hogy ez már meggondolandó, és nem mindenki akar rá áldozni. Csak a miheztartás végett mondom, mert fogalmam sincs, honnan jössz ezekkel az 5 ezrekkel.
"Szóval azért az a három gombóc fagyi ára tulzás"
Nem, nem túlzás, ugyanis én a T-ről beszéltem, és a T-ről volt szó, nem a vodáról. Ott pedig 600ft-ért van 30MB-os net. Ráadásul lassítás után asszem 4x olyan gyors lesz a net "magentáéknál", mint a vodánál. És saját tapasztalatból mondom, hogy pl. operával lassítás után is egészen tűrhetően lehet netezni.
Vodánál én nem tudom, hogy mit csinálnék, valószínűleg mindenképp előfizetnék a mobilweb profira.(2000ft=500MB) pont azért, mert lassítás után használhatatlanná válik a net. Persze, elfogadom, hogy 2000ft-ot már meggondol az ember, csak épp nem a vodáról volt szó, ezért se értem, mit akartál ezzel megcáfolni.
-
válasz
máyköl #13463 üzenetére
Lehet tovább tartott volna opera minivel, ha van JB, "browser changer"-el alapértelmezetté lehet tenni, így mindig mindent abban nyit meg a safari helyett.
Persze, értelem szerűen, nem youtube videókat kell böngészni 100 Mb korlátos nettel. Kispolákkal se tépethetsz 250-el, de legalább olcsó. Valamit valamiért. -
_adaml21_
őstag
válasz
máyköl #13436 üzenetére
T-Mobile-os, és 4 (de ez utóbbi információ ott van az aláírásomban is).
Áprilisban a telefon videofelvétel közben nem vett hangot, fődarab csere. Júniusban a füllhallgató halt meg, tartozék csere. Én úgy gondolom, hogy most is ki fogják cserélni, mert folyamatosan fóliázva volt, tokban tartottam, ennek megfelelően mondhatni újszerű állapotban van.
És a backupnál mit kell tennem???? -
törölt tag
válasz
máyköl #13396 üzenetére
Persze mindenkinek mások az igényei, de én az i4 -től nagyobb képernyős telefonra biztos nem cserélnék, ha meg ez a telefon méretének növekedésével is jár, akkor meg főleg nem. Vékonyabbra sincs szükségem, mert már ez is éppen a használhatóság határán van. Ezek persze szigorúan csak az én szükségleteim
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #13128 üzenetére
Rámész az iTunes store-ra, jobb felső sarokban lesz az email címed (ami másnéven apple ID) beírod a jelszavad, nyomsz egy entert, és bejön az account info. Vertikálisan haladsz lefele, majd lesz egy olyan pont, ahol a computer authorization-ről lesz szó. Ott rá tudsz menni arra, hogy deauthorize all. Innentől már csak authorizálni kell a géped.
-
manchester85
veterán
válasz
máyköl #13119 üzenetére
Nyilván nem tudod deauthorizálni, ha még nincs authorizálva a géped.
Ellenben "elfogyott" az 5 authorizálási lehetőséged, tehát a teendőd:
Belépni az account informationbe, amire az Apple ID-den keresztül van lehetőség és ott, ahol látod az adatokat, lesz egy olyan, hogy deauthorize all.
Utána pedig authorizálod a gépedet.
-
válasz
máyköl #12996 üzenetére
Mondjuk ez azért érdekes. Mivel én is olyanokat mondok, amik nálam tuti működtek, de ha ezek nálad nem jönnek be, akkor számodra én is egy tippembernek számítok...
Nem is ez a lényeg, próbálkozz, én is úgy tapasztaltam ki az évek alatt mindent. Pont az ilyenek miatt, mert ami másnál működött nekem nem ment például. -
válasz
máyköl #12988 üzenetére
Tudom én, hogy neked nem egyszerű ez sosem, hisz mindig ezen lovagolsz, de ha egy dolog az emberek 99%-ának jól megy, 1%-nak meg nem, akkor ott nem a nagyobb résszel van a baj (most nem emberileg értem feltétlen, mielőtt még magadra veszed
).
Az okát sajnos nem tudom, hisz (pár itteni felhasználóval ellentétben) nem vagyok médium.
Egyébként meg cseszheti az ember a backupot, ha az iTunes el van konfigolva, mert az első sync-nél felülír mindent. Gondolok itt a kontaktokra, stb-re.iOS 5 iCloud miatt sokkal könnyebb kellene hogy legyen, mint a mostani rendszer.
-
Ragnar95
félisten
válasz
máyköl #12814 üzenetére
Nem azt írja ki,h this computet is not authorized v azt,h this account is already authorized with 5 other computers? Ha előbbi, akk csak írd be a jelszavad és authorizáld, ha pedig utóbbit, akk Store fül és ott lesz h deauthorize all computers (lehet h a view my account alatt lesz).
-
JamesHun
addikt
válasz
máyköl #12792 üzenetére
ha újra restore-t nyomsz se teszi fel a progikat
nekem bétánál 2x volt olyan, hogy backupot visszanyomta, telszámok minden megvolt, csak a progik közül kb 1-2 ment fel és abbahagyta
de újrakezdve feltette 2. alkalommal eddig mindigoff
idataspy val egy bajom van
Always remember to run iDataSpy BEFORE rebooting or shutting down, otherwise traffic generated between last app start and the reboot may not be computed and data usage could be underestimated!
miért nem lehet egy fasza gyárit beletenni amihez nem kell ilyenekre figyelni
sűrűn ugyan nem restartolom a telefont, de a legutolsó az idata lesz ha megteszem amire figyelni fogok, hogy valamit tennem kéne ilyenkorIOS5 frissítése gond nélkül befrissül, progid, mailed nem veszik el, mint sima frissítéskor
-
válasz
máyköl #12765 üzenetére
Akkor mikor az iTunes-ra teszed a telefont, megkérdezi, hogy áttegye-e az appokat (transfer). Enélkül persze, hogy nincs rajta, de nem is értem, ugye nem gondoltad, hogy ha a telefonra szedsz le mindent, az iTunesba is csak úgy odavarázsolódnak maguktól anélkül, hogy bármit is tennél?
-
-
madarasz92
őstag
-
madarasz92
őstag
válasz
máyköl #12678 üzenetére
Az iPhone -t féltem nehogy valaki lenyúlja tőlem igy gondoltam veszek egy táccsot az nem olyan drága de mégis hozza az Apple érzést (játékok ,zene stb,)
Bling95: Azokat én is nézegettem csak nekem torx-os csavarok viritanak az i4-embe.
Én úgy tudom ha a hátlapot lecseréled nem ugrik a gariicecave: Én is hallottam már hogy valakinek nem jött be lehet valami gagyi cucc lehet vagy nem tudom .
-
válasz
máyköl #12634 üzenetére
Én a biztosnág kedvéért, kimásolgatnám máshova is innen a file-okat, hogy vissza lehessen másolni, mert sok próbálkozásra ezeket felülírogatja az újabb cuccokkal és már pápá is a régebbi fontos backupoknak:
c:\Users\"felhasználónév"\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\
Ha van JB sms mentés manuálisan csak pár kattintás, google megmondja.
Kontaktok: syncelni kell mindig google contascts-al, és kész is. Meglesz mindig. Ha el isz cseszed a backupot, belövöd, hogy onnan syncelne, és meglesz újból, ugyanaz. Hisz ha írsz hozzá nevet, vagy törölsz, minden iTunes-ra dugásnál (de szépen hangzik) frissíteni fogja.
-
nrbi001
senior tag
válasz
máyköl #12622 üzenetére
Home gomb szintúgy, néha meghülyült a digitizer szerintem mert ide oda lépkedett. Aztán kaptam egy 0 perces 3gs-t amit nagyon jo árban elsikerült adni. Nem tudom sajnos,hogy mennyi a bevizsgálati idő úgy emlékszem hétfőn bevittem és péntekre új telefonom volt.
Bocs,hogy az előbb nem fejtettem ki csak rohanoba vagyok.
-
Jojo5
őstag
válasz
máyköl #12603 üzenetére
a bőrtok meg hasonlóan nem védő dolgokból elegem lett... miután a telóm megkarcolódott szal valami tartós cucc kell rá... IS sajna a hő hatására illetve a sarkain feljött 1 kicsit majd később lejött szóval az nem járja... marad az ilyen "duplabiztosítás"
Ocarina: Thx! Csekkolom is őket
szerk: vicces mert a T-nél 6990 a bumper... applestoreba meg 8290
-
Jojo5
őstag
válasz
máyköl #12600 üzenetére
az első verzió nekem is jobban bejön, de amit utoljára raktam az se vészes szerintem...
icecave: jajj ne legyél már p*nci... 50 kilós futógyerekkel edzem akkor szerinted mellettem, hogy néz ő ki...
Remélem már szólnak mert lassan agyf*szt kapok.. amúgy westendbe lehet valamerre tokot venni majd a telóra ? meg kéne bumpert is vennem... azt gondolom a T pontba lehet, de carbon hátulja cummót ?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest