Hirdetés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Kompaktabb lesz a Honor 400 a vártnál
Aktív témák
-
iamthesonar
aktív tag
Hali!
nem regen lettem iphone tulajdonos. a telefonomon nagyjabol mar mindent "meghekkeltem" amit akartam... a gondom a kovetkezo:
online macbookrol regeltem egy apple ID-t. megadtam mindent amit kert es sikeresen ervenyesitettem is az ID fiokot. amikor le akarok tolteni iphone 3gs 32gb.s keszulekemre appstore-on kerresztul es kiirja hogy ez az ID meg nem lett hasznalva stb. es hogy toltsem ki a kovetkezo hianyzo adatokat a fiokomhoz. egy adat hianyzik a bankkartya szamom. megadom meg minden csak a baj az hogy nem visa es nem master card sem a harmadik es nem fogadja el...
a kerdesem hogy nem lehet e ezt valahogy kikerulni hogy ne kerje? mert ugy is csak free app-okat szeretnek letolteni.. mit lehet tenni?
Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest