- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
-
oszi666
őstag
válasz
kutkut #12359 üzenetére
Esetleg kiprobalhatod az iAnnotate nevu appot. Fizetos de marha jo. Megeszi a pdfet ppt docot. Igaz kepet meg excelt nem, de azokra ott a fotok, meg a numbers. Ja es iAnnotateben lehet mappazni, plusz full szinkron dropboxxal, boxxal, google driveval, skydriveval. Szoval csak ajanlani tudom. Feltolsz vmit a felhobe, onnan barmikor le tudod hivni ami epp kell, es amit modositasz rajtuk, azt tolti vissza. Szerintem ennel jobb nem nagyon van jelenleg
-
erdoke
titán
válasz
kutkut #12370 üzenetére
Nem látok különbséget a helyi WiFi, ill. az internet bevonása között. Legalábbis időben alig van, pedig csak 20 Mbps a feltöltésem. Természetesen az érzékeny fájlokat be szoktam csomagolni valami brutális 256 bites jelszóval megspékelve, de a forgalom döntő többsége nem kritikus.
-
erdoke
titán
válasz
kutkut #12364 üzenetére
Csak kábelen? Elvileg nem, talán csak az első párosításhoz:
"DiskAid transfers iPhone files to any computer. DiskAid accesses the iPhone, iPad or iPod file system whether via Wi-Fi or lightning fast USB connection. This feature allows you to use your iPhone, iPad or iPod touch as a mass storage device and enjoy fast and reliable file copy to your iPhone, iPad or iPod touch.DiskAid also connects directly to all installed Apps on the device and lets you browse their whole contents. All Apps’ files and folders are directly readable on Mac (OS X) or PC (Windows) computers and from there you can easily transfer files, folders and documents both ways between Apps and computer."
-
Keksz
senior tag
-
erdoke
titán
válasz
kutkut #12359 üzenetére
A FileApp (iOS 6-ig FileApp Pro néven külön alkalmazás) szerintem tud ilyet a saját PC-s alkalmazásával (DiskAid?), illetve FTP szerveres megolással. Ha minden igaz, a böngészős másolás is drag&drop rendszerű, de te ezt valamiért elveted.
Nem próbáltam, de ha minden igaz, a fapados verzió ingyenes, aztán in-app vásárlással lehet okosítani. Ehhez ugye nem kell JB.Ha sokat jegyzetelsz, valamelyik nagy tudású, saját fájlkezelő résszel felvértezett jegyzet app lenne még talán jó megoldás számodra.
-
norbi2010
őstag
válasz
kutkut #12355 üzenetére
iFile vagy pl. iFunBox-szal is lehet.
-
erdoke
titán
válasz
kutkut #12355 üzenetére
Neked nem fájlok kellenek, hanem dokumentumok, képek, filmek, stb.
Egy iOS eszköz alapvetően így működik, és ha ragaszkodsz a fájlok másolgatásához, nem fogod magad jól érezni vele. Ha hajlandó vagy megismerni a lehetőségeket, akkor viszont nem lesz komoly gondod.
Tehát mit szeretnél csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest