Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zsolt,72 #40865 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hátha valaki más is úgy járt mint én, hogy amikor új típusú személyit kapott valaki, akkor adtak hozzá egy papírt, amivel ezt el lehet online intézni. Ha valaki elhagyta a papírt, mert akkor nem tűnt fontosnak, és nem csinálta meg a regisztrációt, nyugodtan menjen be egy kormányablakba, és pár perc alatt le lehet tudni a dolgot. Elméletileg soron kívüli ügyintézés van, gyakorlatilag meg én TB-t intéztem, és a végén kérdeztem a hölgyet, hogy meg tudjuk-e ezt csinálni, vagy kérjek rá egy sorszámot a gépből. Jó fej volt, nem kellett külön, és utána már működött a DÁP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Drón topik
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Black Myth: Wukong
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- Asus Rog Strix Gamer laptop szép állapotban(RTX 2070 Super, i7 10750h, 32G RAM)
- Apple iPhone 16 Plus
- Steam Deck 256GB LCD Kiváló/Karcmentes állapot
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest