- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Ha nem akarod magad szivatni akkor inkább egy androidos vagy windowsos táblagéppel váltod ki a laptopot, ha a torrentezés a cél. Én anno iPad4 -en torrenteztem, sorozatokat töltöttem, még feliratot is töltöttem, és meg is néztem őket, mindenféle külső eszköz nélkül, de nagyon macerás, kell jailbreak, kell egy jó fizetős videó lejátszó (én talán nPlayer -t használtam), cydiaból kell az iFile teljes fizetős verziója, kell egy normális böngésző amivel feliratot tudsz lementeni. És akkor még ott van hogy iFile -ban a betű-számsor mappa nevek között találd meg egyrészt az iTransmission letöltési mappáját, találd meg a böngésző letöltési mappáját a felirat miatt, találd meg a videó lejátszó library mappáját ahová át kell helyezned a fájlokat. Ha a letöltött tartalom zipelve vagy rarozva van az újabb sz*pás... stb.stb.stb. És ez csak film/sorozat. Ha mást akarsz jönnek az újabb nehézségek. Más tabletes oprendszeren ez sokkal sokkal könnyebb. Androidon egy torrent kliens, total commander, böngésző, vlc, és készen is vagy. Mindegyik alkalmazás látja a teljes fájlrendszert, nem kell mókolni semmit. Ráadásul tudsz sd kártyával bővíteni tárhelyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M2 8GB/256GB
- ÚJ AKCIÓS RTX 3080 10Gb GDDR6 PC DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ RTX 3070TI AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13.Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV
- ÚJ ASUS AKCIÓS! DDR5 10 Magos 13. Genes Intel Core I5-13400/16GB/512Gb Nvme SSD/RTX 2060 6GB/2ÉV
- ÚJ AKCIÓS! DDR5 10 Magos 14. Genes Intel Core I5-14400/16GB/512Gb Nvme SSD/GTX 1660 Super 6GB/2ÉV
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest