- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Google Pixel topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Viz-vitamin bevitel ami a Health appba szinkronizal
Direction, amire ha rakattintok feljonnek az elore elmentett cimek es egybol oda navigal Google Maps-ban
Toggles, amiben tudom ki-be kapcsolni a Bluetooth-ot, Wifi-t, Airplane-t, modilnetet, zseblampat
Battery, amiben tobb lehetoseg is van. Csinaltam egy normal, low power es ultra power modot. Illetve itt tudom meg megnezni a battery health-et vagy a battery hasznalat-ot. Tehat egybol bevisz a settings azon reszebe ahol ezek vannak.
System Volume, ahol tobb level-ben tudom allitani a hangerot
Shazam it, itt ugye megmutatja milyen zene szol es a dalszoveget is megkeresi nekem. Egybol felvisz a netre es ott mutatja meg. Ez ugye azert jo, mert nem kell ehhez a Shazam app, hogy mukodjon.
Gif kereso
QR code generator, barmit QR kodda tud alakitani
Google translate ez is megy app nelkul
Resize image, lemeretezi a kepet ahogy szeretnem
Convert photos to GIF, kepbol tudok GIF-et
Es meg van jopar.
Eleg hasznosak. Megkonnyitik, gyorsitjak a minden napjaim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nyomtató topik
- BestBuy topik
- Politika
- Sharepoint
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest