Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibitron
tag
Üdv. Új ipadra vettem pár programot az appstoreban, előtte csináltam applei-id. Később mikor kérte az ellenőrzést, nem tudtam belépni, azt írta nincs ilyen id...csináltam újat, az már működik de a régivel vettem a storeból. ha veszek uj ipadet(tervezem az m2est) akkor érzékelni fogja a vásárlásokat az uj id-vel?
-
tibitron
tag
Ha otthon munka kozben halozartra,van dugva az ipadpro gondolom gyorsabban "kieg"? Vagy lehet, bem okoz akkorq gondot? Mikor erdemes tolteni, le lehet e meriteni full, vagy ez is olyan mind a telefon aksi? Se 100% se 0%. 90%ra toltsem es kb 10% ig meritsem?
-
tibitron
tag
Ket versenyzo maradt. Air5 64 giga 10.5 os vadivuj 275k. Vagy hasznalt 3 hobap bolti garis 100%aksis 2018 qs pro 128 giga,12,5 315k. Foleg razjra animalasra, es nehe 4k videok vagasara hasznalnam. A 120 hz frissites es a meret ami szamithat a jetto kozott. Szamit ennyit a,60 hz neg a meret hogy inkabb a prot valasszam?
-
tibitron
tag
300000 ezer penciellel együtt max. Lehet használt is nyilván.A vágás, meg inkább csak kisebb kiegészítő project lenne meló helyen, a nagyobb effekteket stb otthon csinálnám after effectsel pl. Lumafusionnal meg lehet 4k ban vágni lméletileg. Igen nyilván minél nagyobb a kijelző annál jobb rajzolni, de igy könnyebb vinni ide oda, meg rá lehet kapcsolni monitorra is.. Tehát ha van jobb tipp az air 4-nél kb ennyiért erre, szívesen veszem

-
tibitron
tag
Sziasztok. Főképp rajzolásra, de néha videóvágásra keresek ipadet, ahová át tudom néha tölteni egy fényképezőről a nyers fotókat, videókat, és tudom vágni, szerkeszteni őket, közel zökkenőmentesen. Tehát tudja kezelni az usb adattárolót, kártyaolvasót pl, vagy közvetlenül a gépről tudjam áttölteni. Milyen ipadet ajánlotok erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest