-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
tibitron #42680 üzenetére
Pedig pont rajzolásnál kellene a nagyobb frissítési ráta, hogy ahogy húzod a tollat a kijelzőn, minél hamarabb jelenjen meg az eredménye, ugyanis az agyat így (még)jobban át lehet verni, és "papírszerűbb" lesz az élmény. De biztos megszokás kérdése. Ha van rá kereted, én mindenképp a 120Hz-et javaslom, megbánni nem fogod!
-
Mátésum
aktív tag
válasz
tibitron #42669 üzenetére
Nekem air 5 van, és egy 14 pro. Korábban egy 120 Hz-es Samsungot váltottam 13-ra, de annyira nem volt éles a különbség visszafelé, mint a Samsung esetén 60-ról 120 Hz-es váltáskor. Szerintem eleve nagyon jó a kijelző minősége, és valahogy kevésbé tűnik fel a váltás az Apple esetén, mint az volt más markánál. Az air 5 és a 14 pro között sem zavaró nekem a különbség, a feleségem 13 minijét sem fáj használni. Nyilván jobb a 120 hz, de véleményem szerint nem olyan eget rengető a különbség. Az air 5 pedig nagyon erős. Én korábban már leírtam, lehet hogy nem itt - egy ryzen 7es ultrabookot hagytam el az air 5-el. A porondmesterrel külső kijelzővel számomra mindenre elég. Az asztali gépemet is most adtam el, egyszerűen nincs rá szükség, főleg Apple eszközök között már.
-
moleculez
veterán
válasz
tibitron #42658 üzenetére
Magam nem próbáltam, de úgy néz ki lehet.
Kellemes méret ez a 10.5" amúgy, én max 20 perces videókat szoktam összerakni és alap szerkesztésekre bőven jó, összedobálni pár klippet, vagdosni, időzíteni . Nyilván komoly prod. ready anyaghoz nem ezt választanám. Export sem horror (nyilván a kategóriájában), nekem 18 perces 4K 24fps videót valami 12 perc alatt exportált. -
válasz
tibitron #42652 üzenetére
Azon is megoldható, de vágásra a davinci resolve a legprofibb, bár én kezelni nem igazán tudom.
Az pedig M1 vagy M2-es Prokkal megy a legjobban. Rajzolni és vágni is kényelmesebb a nagyobb kijelzőn.Persze áruk is van. El kell dönteni mekkora méret ami neked megfelel aztán mérlegelni milyen funkciók kellenek. Pro: 120hz kijelző, négy hangszóró, 12.9-nél miniled kijelző, sőt akár 16gb rammal is elérhető.
Mondj egy árat megmondjuk melyik, az a legegyszerűbb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest