Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaguny
tag
válasz
Mátésum
üzenetére
Köszi!
Egyelőre még megvan a cucc. Néhány napja tokban van, azóta annyira valóban nem zavaró a jelenség…bár még így is előidézhető azért. Szóval lehet, hogy együtt lehet ezzel majd élni, mert amúgy többnyire megfelel az igényeimnek az eszköz……de azért még mindig azt kell mondjam, hogy menjenek valahova ezzel a build quality-vel
-
vaguny
tag
Sziasztok,
Döbbenetemben írok
.
A napokban vettem egy iPad Air 5-öt.
Elkezdtem belakni, aztán a használat közben azt vettem észre, hogy mikor egy kézzel emelem (teszem azt a jobb sarkánál), kissé nyekereg a hátlap. Szóval csak nézek mi ez a build quality. Na de ez még hagyján, a kijelző is képes elszíneződni a hátlap jobboldali részének enyhe nyomására/feszülésére is az adott helyen.
Azóta rákeresve ezekre a problémákra elég sok hasonló bejegyzést találni különböző fórumokon…csak azt sajnálom, hogy nem vásárlás előtt találtam rá ezekre. Első iPad-em, de nem gondoltam volna, hogy ilyen ebben a kategóriában létezik…
…14 napon belül vagyok még, így lehet elállok inkább a francba, mert ahogy látom sokaknak a csere cucc is ugyanilyen “retek”…
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- sérült házas - 2 db
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.