- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
2019-es 4TB portos pro, a Touch Bar jobb széle az ujjlenyomat olvasó mellett villog amikor tétlenség miatt kikapcsol. Használat közben semmi gondja ezért nem gondolnám hw hibának. Találkozott már valaki ilyesmivel? Neten nem igazán találtam infot, de persze lehet rossz helyen kerestem. Esetleg arra van valakinek megoldása, hogy a Touch Bar folyamatosan bekapcsolva maradjon (lehetőleg úgy, hogy nem a funkcióbillentyűk hanem a Control Strip legyen rajta)?
-
Bkrisz9
őstag
válasz
lockdown90
üzenetére
jogos
-
Bkrisz9
őstag
válasz
lockdown90
üzenetére
Nagyjából ezt gondoltam én is alap felállásnak. Esetleg aki használ pencilt, van különbség a toll érzékenységében, használhatóságában az ipad 9-10. és az air 10. generációja között?
-
Bkrisz9
őstag
Sziasztok!
Egy kedves barátom tetoválónak készül (készül, tehát még nem az ultra profi szint az elvárás, de azért vannak elég bonyolultnak tűnő rajzai). Szeretne rajzokat digitálisan is készíteni és szerkeszteni, ehhez keres eszközt. Ezek alapján gondolom valami tollas megoldás lenne a megfelelő. A kérdésem az lenne, hogy melyik a legolcsóbb ipad+toll kombó ami megfelelhet? Érdekelne az új és a használt verzió is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad Pro 13" M4 (2024) Wi-Fi 256GB - Újszerű, 100% akku / 47 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest