Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
válasz
szpeti40 #43536 üzenetére
Köszönöm, illetve a többieknek is!
Igazából a gépen menő játszadozást úgyse váltaná le semmi, tényleg nekem annyira kellene, hogy este lefekvés előtt tudjak nézni valamit, TV-t nem kapcsolom be ilyenkor, asszonyka aludjon nyugodtan
Konkrétan fel van ragasztva most is adapterrel a szekrényre.
Nagyon ritkán venném/veszem ki onnan.
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Most hogy lassan 1 éve almás vagyok, kezd megdögleni a droidos tabom is (végre..
) így indokolt lesz egy új tablet beszerzése és elkalandoztam, hogy iPad-et kellene vennem.
99.9%-ban streamelt tartalmakat nézek, osztott netflix nem sokáig lesz, úgyhogy kb NAS-ról a Plex appot fogom a legtöbbet nézni.
Jó lenne egy Pro-t venni a 12.9" miatt, de erre a felhasználásra nem biztos, hogy a legoptimálisabb lenne.. Esetleg használtan egy korábbi pro modell mennyire lenne jó nekem?
Vagy vegyek simán egy idei iPadet?
Air valamiért megérné nekem a többletet? Annyit olvastam, hogy az tudja az újabb Apple Pen-t kezelni, de nem hiszem, hogy ha vennék is sűrűn használnám.
Köszi a tippeket!
Robi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Apple iPad Pro 11" Magic Keyboard - White - Magyar - Bontatlan
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Go
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!