Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
válasz
szpeti40
üzenetére
Köszönöm, illetve a többieknek is!

Igazából a gépen menő játszadozást úgyse váltaná le semmi, tényleg nekem annyira kellene, hogy este lefekvés előtt tudjak nézni valamit, TV-t nem kapcsolom be ilyenkor, asszonyka aludjon nyugodtan

Konkrétan fel van ragasztva most is adapterrel a szekrényre.
Nagyon ritkán venném/veszem ki onnan.
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Most hogy lassan 1 éve almás vagyok, kezd megdögleni a droidos tabom is (végre..
) így indokolt lesz egy új tablet beszerzése és elkalandoztam, hogy iPad-et kellene vennem.99.9%-ban streamelt tartalmakat nézek, osztott netflix nem sokáig lesz, úgyhogy kb NAS-ról a Plex appot fogom a legtöbbet nézni.
Jó lenne egy Pro-t venni a 12.9" miatt, de erre a felhasználásra nem biztos, hogy a legoptimálisabb lenne.. Esetleg használtan egy korábbi pro modell mennyire lenne jó nekem?
Vagy vegyek simán egy idei iPadet?
Air valamiért megérné nekem a többletet? Annyit olvastam, hogy az tudja az újabb Apple Pen-t kezelni, de nem hiszem, hogy ha vennék is sűrűn használnám.
Köszi a tippeket!
Robi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ingatlanos topic!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) így indokolt lesz egy új tablet beszerzése és elkalandoztam, hogy iPad-et kellene vennem.