Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskacsa
csendes tag
Helo, nem tudok belénpi az Ipadembe, mert folyton az icloud aktiválását kérte de mindig a ne most-ra mentem, viszont a biztonsági kérdésnére a választ nem tudom, és letiltották átmenetileg a fiókot és az ipadbe se tudok beléni.
"Ez az Apple ID biztonsági okokból zárolva van.
A bejelentkezés előtt fel kell oldania a fiókját."Nem tudom feloldani mert a biztonsági kérdésre válaszra nem emlékszem

Mit lehet ilyenkor csinálni?az iforgot.apple.com-on megpróbáltam visszaállítani a biztonsági kérdést, de arra az emailre küldi az emlékeztető amit emiatt zároltak hogy nem tudtam a biztonsági kérdést :/
-
macskacsa
csendes tag
helo,
rátettem egy csomó albumot különböző előadóktól ipadre viszont amikor ott megnéztem csomó albumnak/előadónak ugyan az lett a képe/borítója pedig itunesben más.

~70 albumnak ugyan az lett a borítója mint egy teljesen más előadó albumának borítója. Ezt hogy lehet visszacsinálni?

-
macskacsa
csendes tag
Ipad Airhez milyen lightninget lehet venni párezerért ami működik?
A gyári apple már füstöl 
-
macskacsa
csendes tag
Helo,
Ipad Airem gyári kábelénak a vége kicsit elhasználódott és füstöl ha bedugom

Milyen strapabíróbb kábelt ajánlotok lehetőleg pár ezer forintért ami kompatibilis vele?

Új hozzászólás Aktív témák
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Utolsó raktáron! Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD - 27% ÁFA
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest