Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
válasz
sasa134
üzenetére
Szia!
Igen az a 499 USD a nettó ár (és tudomásom szerint ez minden boltban így van), az államnak megfelelő adót még rá kell számolni. Pl californiában ez így néz ki.Persze még ez is jobb mint itthon megvenni..
-
skiny83
aktív tag
Az új pencil 46k

Azért kár, hogy nem kompatibilis a régebbi modellekkel.
-
skiny83
aktív tag
Köszi a válaszokat!

@matthew@: Legújabb 8.3 volt rajta kb 2 napja amikor produkálta. Igaz abban a két napban nem nagyon használtam. És a két frissítés között, hogy használtad a telót? Amúgy visszaraktam a 8.2-őt de továbbra is fenn áll.
z67: ez szuper tehát lehet a telenor még azért megy mert ott még nem ment végbe a process. A szolgáltató kiad ilyen információt, hogy tiltva van-e az adott IMEI?
Wlac: de ha hardver probléma lenne akkor a telenoros hálózat sem jönne be nem?
-
skiny83
aktív tag
Sziasztok!
Vettem itt PH-n egy sok pozitívval rendelkező kollégától egy iPad minit kb egy éve. T-Mobilos mobilinternettel használtam, egészen tegnapig, amikor is egyik pillanatról a másikra kirta, hogy nincs szolgáltatás. Amiket próbáltam: másik tmobile sim be= nincs szolgáltatás. telenoros sim be= azonnal hálózatot talál. Tmobilos sim másik készülékben tökéletesen megy. Restore megvolt kétszer de semmi változás. Gyári függetlenként vettem, én regeltem be.
Lehetséges, hogy tiltották a tmobile-nál (teszem azt nem fizetés miatt) de telenoros simmel attól még megy?
Ilyen kombó létezik egyáltalán?
Hogyan bizonyosodhatnék meg erről?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest