Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android szakmai topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
válasz
sasa134
üzenetére
Szia!
Igen az a 499 USD a nettó ár (és tudomásom szerint ez minden boltban így van), az államnak megfelelő adót még rá kell számolni. Pl californiában ez így néz ki.Persze még ez is jobb mint itthon megvenni..
-
skiny83
aktív tag
Az új pencil 46k

Azért kár, hogy nem kompatibilis a régebbi modellekkel.
-
skiny83
aktív tag
Köszi a válaszokat!

@matthew@: Legújabb 8.3 volt rajta kb 2 napja amikor produkálta. Igaz abban a két napban nem nagyon használtam. És a két frissítés között, hogy használtad a telót? Amúgy visszaraktam a 8.2-őt de továbbra is fenn áll.
z67: ez szuper tehát lehet a telenor még azért megy mert ott még nem ment végbe a process. A szolgáltató kiad ilyen információt, hogy tiltva van-e az adott IMEI?
Wlac: de ha hardver probléma lenne akkor a telenoros hálózat sem jönne be nem?
-
skiny83
aktív tag
Sziasztok!
Vettem itt PH-n egy sok pozitívval rendelkező kollégától egy iPad minit kb egy éve. T-Mobilos mobilinternettel használtam, egészen tegnapig, amikor is egyik pillanatról a másikra kirta, hogy nincs szolgáltatás. Amiket próbáltam: másik tmobile sim be= nincs szolgáltatás. telenoros sim be= azonnal hálózatot talál. Tmobilos sim másik készülékben tökéletesen megy. Restore megvolt kétszer de semmi változás. Gyári függetlenként vettem, én regeltem be.
Lehetséges, hogy tiltották a tmobile-nál (teszem azt nem fizetés miatt) de telenoros simmel attól még megy?
Ilyen kombó létezik egyáltalán?
Hogyan bizonyosodhatnék meg erről?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs