Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Erre én is keresgettem a választ, többek között azt kutatva, hogy pl a multitasking milyen benne manapság. Sokan dícsérik, mert korszerű és gyors masina (jelenleg), tehát jó vétel lehet, főleg a mostani áráért (PH-n újonnan Apple garival 90 alatt megvan, német Media 80 körül).
Vacillálok rajta én is, nekem az Air már túl nagy, én ölbetett tablettel nem tudok gépelni pl.
De van, aki azt mondja, h Mini 4 vagy Air 2, mert annak "most indul" az "élete, ciklusa", vagy hogy is mondjam, és jelenleg is állati gyors, a multitasking is hibátlan, tehát ezekkel elvileg nem lesz gond 1-2 éven belül, míg a Mini retina akkor már 3 éves körül lesz, és nem kizárt, h már kevés lesz a szufla benne...
Remélem, érthetően fogalmaztam
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest