- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
A képek elforgatását illető jelenséggel én pl. találkoztam. Nekem levágásnál csinálta: ha a Camera Rollban kijelölt képre a Szerkesztés menü alatt alkalmazok valamilyen műveletetet, az esetemben ez levágás volt, akkor a Camera Rollban a szerkesztett kép előnézetét mutatja. Ugyanakkor Win alatt kimásolva az eredeti, szerkesztetlen (vágatlan) kép jelenik meg.
Én nem gyakran használtam így és nem zavart, mert háttérképnek vágtam ki egy részletet, de tök jó, hogy a többi részlet sem veszett el. Csak megjegyeztem, hogy így volt, mert meglepett.
Hogy ez beállítás kérdése-e vagy valamelyik OS verzió csinálta csak, hogy én nyomtam rá valamire vagy alapértelmezett, azt nem tudom, mert amikor tényleg képet akarok szerkeszteni, azt külső alkalmazásban csinálom és más néven mentem el, nem írom vele felül az eredetit.
A jelenség mindenesetre létez(ik?)ett.
Gyanítom, sőt, talán még régebben tapasztaltam, hogy az elforgatást is így kezeli.
-
Chrystall
senior tag
Ja, tehát úgy gondolod, akinek betelik az iPad, az az évek során készített képeit és videót fogja és letörli. Valóban, ilyet tényleg nem szokott senki sem csinálni. Észre sem vettem mennyire egyedül vagyok ezzel. Hát bocsánat...
Képzeld el, lehet furán hangzik, nálam az ilyen dolog viszont alapvető, hogy a képeimet elteszem későbbre, hátha meg akarom őket nézni a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest