Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem egyszerű műfaj ez az EKG
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szőröscica #40494 üzenetére
Ugyan így agyaltam, játsszani etc is 3 évet még fog tudni utána meg jöhet a 12-es.
Érzésre rendesen el fog szállni a 10-es ára.
-
Parson
addikt
válasz
szőröscica #40478 üzenetére
Lehet én is taktikáznék a helyedben, mint ahogy g@abo is irja... igazából én is ezt tettem a mostai iPhone bevásárlásaimmal. (Én összesen 3-at vettem most a családba, ugyhogy megérte okosan taktikázni, bár nálam már stabil elképzelés volt, ami végül szimplán bejött.)
Ha nem tudod Német mediamarktból megvenni (vagy nem akarod), akkor a magyar árak miatt nagyon megéri ügyesen, idöben rendelni / venni, hogy ha úgy alakul, akkor megérje az ujabbra cserélni iziben, amig meg lehet lépni az iPad9 visszaadását.
Én tuti azt csinálnám, hogy megvárnám, amig jön a hir, hogy oktoberben mikor lesz az apple event (addig nagy valoszinüséggel nem változik az ára csendben sunnyogva a háttérben, ha igen, az is elöször csak az apple-nél, és csak utána azt késéssel lereagálva a mediamarkt meg hasonló helyeken), és az elött pár nappal berendelném az iPad 9-et. Ha korábban megjön az iPad, akkor bontatlanul megvárnám az uj iPad bejelentését (a technikai fejlödés miatt) és az árak alakulását. Ez után el lehet dönteni, hogy megéri-e visszadobni a berendelt iPad-et (bontatlanul tuti nem gond visszavenni, persze a határidöre figyelni kell), vagy megtartani a tulzott áremelkedések miatt...
Nem egyszerü a helyzet, de ha szépen van kezelve a szitu, akkor a végén nyerhetsz vele. Legrosszabb esetben a nyakadon marad egy még jó áron vett iPad 9-es, amivel még mindig tutira kihuzod az 5-6 évet mostantól számitva.
Bocs, ha kicsit hosszú lett az irás.
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz
szőröscica #40478 üzenetére
ha megveszed pl media, nem bontod ki.... 30 napig visszaviheted... mire megjelenik az ipad 10th gen, és elkerülheted a megjelenés utáni pofátlan áremelést, a 9 esnél.
ha a 10 es aránytalanul drága lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz
szőröscica #40465 üzenetére
Pontosan. Az iPad 5 évet lazán kihúz. Még ha a 9-est is vennéd akkor is. Aztán meg váltasz, és h pontosan mikor, azt akkor is ráérsz eldönteni. Viszont h a 10-esre érdemes-e várni, azt a mostani (magyar) gazdasági helyzetben nem tudom eldönteni…
[ Szerkesztve ]
-
féldekás
aktív tag
válasz
szőröscica #40465 üzenetére
Várható, elvileg végre USB-C lesz, illetve frissül a dizájn is.
Viszont az szinte fix, hogy drágább lesz, mint 135. Én 180 környékére saccolnám. -
Parson
addikt
válasz
szőröscica #40436 üzenetére
Én is azt mondom, mint a többiek: ilyen célra inkább két alap iPad, félidöben vásárolva a második, anyagilag és technikailag is jobban jársz vele.
-
válasz
Ha 10 évre kell akkor 16 giga ramos Pro. De az nagyon drága. (1 terás kell hozzá.)
Nekem van egy 10 éves ipad-em, egy ipad 2. Azon már évek óta szinte semmit sem lehet csinálni, ha minden app ki van lőve, akkor talán valamennyire megy a böngészés. A 10 év 10 ios főverzió a dolgok jelenlegi állása szerint, ha valóban ez a követelmény, akkor csak a legfelső kategóriások lesznek jók szerintem.
Ugyanakkor én inkább azt mondanám, hogy anyagilag jobban kijössz ha félidőben veszel egy másik középkategóriásat, és most is egy közepet. Pl az airt. -
consono
nagyúr
válasz
Ilyen időtávra a lehető legjobb gépet érdemes megvenni és még akkor is lehet, hogy 6-7 év után frissíteni kell. A 9 nem fog 10 évet kihúzni.
-
válasz
szőröscica #37591 üzenetére
Átérzem, én is ritkán cserélem az iPad-et, egy 2012-es iPad 2 lett tavaly lecserélve az aktuális modellre.
-
válasz
szőröscica #37588 üzenetére
Böngészőből nem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad (2017) 9,7 Wi-Fi + 4G Cellular 32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Ipad Pro 11 2024 Wifi+Cellular
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- iPad Magic Keyboard 12.9-inc A2480/3/4/5/6 generation/1 hónap gar./