Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
SharpSA
üzenetére
sorry, a 90es evek elejetol gepelek igy, ez mar igy marad
sose hasznaltam magyar layoutot es billt.kenyszeruen felraktam a 26ot, mert kerdes nelkul frissitette telepiteskor. monitoron probaltam regen, de csak kivancsisagkepp, mert van macbookom.
mi hianyzik? minden ami egy gepes os szintu dologhoz kell
konzol, hogyan futtatok pl egy dockert. az os nem csak egy ablakozo, foleg hogy aki melyebb szinten hasznalja, az ablakozo csak egy reteg vmi felett. most nem mondom, hogy linux szeru buzerelast szeretnek, de a macos epp azert nepszeru a fejlesztok kozott, mert egyfajta bridge a linux es a wines vilag kozott. vagy a hwek alacsonyabb szintu elerese, stb. ez valasztja el a gepes ost az iostol, mert ott ez mind takarva van. technikailag siman megoldhato lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
sose hasznaltam magyar layoutot es billt.