- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple Watch
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
senior tag
válasz
fery02
üzenetére
Egy 4 eves Xiaomi Pad 5 pro-n siman jo allo modban. Ha ennyi ido alatt nem sikerult rendesen megirni ipad-ra, akkor nem hiszem, hogy ez barmikor is valtozna.
Parom meg pont lexarja, hogy ios v. android. Vagy mukodik rendesen vagy nem.
En csak ajanlottam neki az ipad-ot, mert elvben tovabb birja lassulas nelkul mint egy androidos gep illetve szerintem a kep formatuma jobb.
Egyebkent altalanossagban a fax kivan azzal, hogy minden xart ki kell probalni, mert barhol barmikor erhetnek meglepetesek, pedig annyira alapveto lenne, hogy egy masik gyarto rendszeren is jol mukodjon egy app, foleg egy agyon hypeolt markanal.
TV vasarlasnal is ez volt a helyzet. Majdnem megvettem egy samu tv-t. Kategoriajahoz kepest evidens volt, hogy mindent is tud, minden kepformatumot tamogat. Aztan kiderul, hogy ja, dolby visiont nem tudja.
wtf ? Es top kategoriarol beszelunk.
Mind1, majd eldonti, hogy android vagy ios legyen, mert en mar nem fogom erre a xarra rabeszelni. Most meg megprobalja fektetett modban, hatha tetszik neki igy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest