Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
Nordik
üzenetére
Nekem 12 mini mellé jött, (9.genes ipad) nagyon szeretem, sok dologra inkább ezt veszem elő mint a laptopot. A jegyzetelés fantasztikus, imádom, hogy egy helyen vannak a jegyzetek, meg a PDF-re jegyzetelés is nagyon korszakalkotó - számomra. Nem mellékesen van rá photoshop és lightroom is amit így végre rendesen használok, mert a gép elé sokszor nem volt időm/erőm/kedvem visszaülni PS-elni. (A lightroom szerintem tök korrekt, a PS azért nem ugyanaz mint az asztali...)
-
moleculez
veterán
válasz
Nordik
üzenetére
A probléma kétoldalú: egyrészt, ha szükséged van egy iPadra, akkor azt tudod. ( pl én 2018-ban vettem iPad Pro-t és fogalmam sem volt minek, kerrstem az alkalmat hogy használjam, de inkább eladtam amíg alacsony bukóval megtehettem, 2020ban elkezdtem az egyetemet, akkor tudtam hogy KELL, és igazam volt.)Ugyanakkor, sokszor addig nem tudod, hogy szükséged van rá, amíg nincs (az Airpods Proval voltam így). De legtöbbször az első állítás az igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest