Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
HardRic
üzenetére
Engem spec nem zavar a légrés (volt előtte Air is nálam szóval nem azért mert nem próbáltam még lamináltat). Amire használom teljesen jó, sőt az emberek 90%-ának szerintem mindenre is elég lenne. A telefonos dologhoz meg annyit, hogy valóban sokan használnak hatalmas telefonokat, de azért azt tegyük hozzá, hogy szerintem nagyon sok iPhone használónak van iPadja. Sokan pedig még a mai napig használnak régebbi (7-es, 8-as, SE, SE2020) telefonokat vagy éppen az újak közül a Minit. Hidd el, hogy nagyon sok embernek ez egy remek ajánlat ár/érték arányban. Az, hogy te nem ezek közé tartozol nem gond, mert szerencsére neked is van miből választani.
-
tuzpenge
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Lehet hogy nincs (amúgy ez se igaz, nézz csak utána), de stabilabb meg fluidabb se nagyon mint az ipad (akármelyik, még az 5 éves is ide értve)...szóval a kijelentésed kicsit erős. Meg ne felejtsük el hogy nem mindenki engedheti meg magának a +100 ezret egy air-ért, viszont szeretne egy friss de stabil és gyors pad-et....szóval vacaknak nevezni egy sima ipad-et barokkos túlzás.
-
milkabrams
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Az apám igyekszik minimális fejlesztésekkel megoldani a dolgait, pont mint korábban az Intel (lásd egy M1 agyonveri a sokszor annyit fogyasztó i5-öt is, de az A14 is simán erősebb mint egy 8. gén i7u) mindezt azért mert megtehetik, ha az Android törődne a tabletekkel, kénytelenek lennének többet fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- További aktív témák...
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest