- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
SharpSA
üzenetére
Na most ne haragudj, de az, hogy neked vmi nemtetszik, vagy nincs rá szükséged, mert te úgy használod az adott eszközt, ahogy, az még nem jelenti azt hogy csak és kizárólag az a tökéletes megoldás mindenkinek.
1. Ha tetszik ha nem, nálam van fólia a kijelzön (paperlike), és nem csak hasznos, hanem nekem kényelmesebb is . Hadd ne részletezzem az elemi indokokat.
2. Igen, bizony, én tokban szeretem tudni és használni az iPad-et, mert mert. Legyen az biztonsági, kényelmi, akármilyen indok. Én igy szeretem és kész.
3. Az apple billentyüzete szép-szép, de lényegében csak asztalon vagy ölben használható, én meg pl háton fekve is szeretek gépelni úgy (a fizikai billentyüzeten), hogy a felhuzott térdemen fekszik az iPad, meg ugy amblokk szeretem hogy vizszintbe is bármikor kihajtható - mert jó. Ja és olcsóbb is a Logitech...Itt most lehet fikázni, de nem kéne elfelejteni amit az elején irtam. Az, hogy neked mi jön be, az nem maga a tökély mindenki számára, különbözöek vagyunk, fogadd el, és tiszteld másnak más jellegü igényét.
Remélem nem volt túl bántó, de unalmas, hogy azt kell magyarázni, hogy miért kell nekem vmi, és nem azt, hogy mi - és nem azért mert szimplán érdekel vkit, hanem mert le akarnak beszélni arról, amit szeretnék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest