Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
volandy
üzenetére
Ahogy az előttem szólók is nyilatkozták, a cerka inkább kézírásra és rajzolásra van, mint navigálásra. Sajna a kézírásom nem a legszebb és rajztudásom sincs, így nekem egyik se igaz, viszont vektorozásra és fotószerkesztésre rengeteget használom.
Néhány héten belül teljesen leváltom a notit iPadre, ha nem itthon vagyok, akkor erről fog menni a cikkírás és a fotószerkesztés (heti 1-2 nap), kicsit azért félek a dologtól, de kíváncsi vagyok, mennyire lesz megszokható.

-
kchris78
veterán
válasz
volandy
üzenetére
a ceruzaval rajzolni lehet, jegyzeteket kesziteni. persze lehet tapizas helyett is hasznalni, az pontosabb. Egerrel nem lehet rajzolni viszont tapizas helyett mukodik, pontosabban, nem a kepernyot bizergalva.
viszont ezek a dolgok nem orokeletuek - ceruzat, smart keyboardot es airpodsot is az vegyen aki 1-2 ev hasznalat utan le tudja irni az arat es ujat venni - ha tonkre epp nem is mennek, de az aksi jo sokat veszit a kapacitasabol (airpodsom 2 eves most es erzem), es azok cserelhetetlenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux Mint
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Warships
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest