Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Ezen gondolkoztam én is, hogy megéri nem éri, 120ért adnák, annyiért tudnék venni "tiszta" forrásból sima WiFi modellt.
Vodafone-os készülék, képeken bontatlan, ott van rajta a vodafone-os garanciajegy, de hogy részletes vagy teljes vagy hogy vették. Az tuti, hogy nálunk soha nem kerülne bele vodás kártya, t-sek vagyunk, de szerintem még T-s se. Viszont a GPS csip miatt vonzó lenne, egyforma árban nagyobb tudást venni.A sima AIR-ünk utolére egy akksihalál, 20-35között cserélnének benne akkut. Így marad az, hogy veszek egy AIR2-t és rendelek e-bayről akkut meg matricát, és ha megjön egy hónap múlva akkor magam nekiesek, vagy összejön vagy nem. iPhone-t már javítottam 5-6db-ot ismerősöknek, de az inkább csavarozós "easy" ez a ragasztós téma egy kicsit kakásabbnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest