Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Az üzemidö a beállításoktól függ!Nekem pl 38%-on van a fényerösseg igy 10-12órát bír!(10-et akkor ha játszok is vele 2-3órát)
A filmstreamelés egyszerü pl n-Player el..Igaz fizetös,de megeri az árát!Vagy ha ingyenes arra ott a VLC...Ez a FB üzenet engem mondjuk nem igazan erdekel hogy most mutassa e vagy nem...

Sms továbbra is telefonon!
BT-s billentyüzet fölösleges!Itt is többen írták hogy megvették,de nem használják!Eleg lesz a kepernyös...
GPS csak a 4g ben van...Wi-fi sen is megy többen mondtak hogy eleg pontosan,de nalam pl egyaltalan nem megy...de gondolom epnekem azert mert falusi vagyok itt nincs annyi wifi halozat.
Az ejezeteket nem értem hogy minek hozza app...vagy nem tudom pontosan mire gondolsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest