- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Bluetooth-headsetekről általában
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Lassan 3 éve iOS user vagyok, iPhone fertőzött meg és most nagyon elgondolkodtam egy fehér (?
)32 gigás iPad Air-en is. Sejtéseim vannak a képességéről, de még lenne egy két részlet ami érdekelne, mielőtt beruháznék rá. 
- Gyakorlatban mennyit bír? Mennyi ideig filmezhetek rajta, miközben Wi-Fire csatlakozik és mennek rajta a szokásos im programok?
- Mennyire kompromisszummentes (srt feliratok, avi, mkv...) otthoni hálózatban a filmstreamelés? Barátnőm notebookján megnyitok egy hálózati mappát és már nézhetem a sorozatom. Ha nem is ebben a formában, de hasonló "bonyolultságot" várnék el egy iPadtől is. Tudom, telefonon is kipróbálhatnám, de az egérmozi nem vitt rá, hogy utánajárjak.
- Mennyire jól futnak párhuzamosan az egyes programok? Értsd.: kapok egy Facebook üzenetet, telefonon jelöli. Ott megnézem, akkor iPaden még vár a kis szám az ikonon, vagy viszonylag hamar észleli, hogy ezt már máshol megnéztem?
- Hülye kérdés, de iMessagen gondolom csak azokat az üzeneteket kapom meg amit iTermékről írtak nekem? SMS-t továbbra is csak telefonon nézhetem.
- Nem kritérium, de ha egyszer hosszas írásra adnám a fejemet, mennyire megbízhatóak ezek a BT-s billentyűzetek? eBay-en elég sok használtan van ár alatt, ez általában nem jót jelent.
- GPS még mindig csak a 4G-s modellben van? Vagy egyébként is benne van, mindössze a hálózati "rásegítés" hiányzik a Wi-Fisből?
- Létezik olyan app amivel ékezetes karakterekkel írhatok? Nyilván arra gondolok, hogy adott appban megírom a saját szövegemet és átmásolom emailbe, notesba, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tényleg felkerült a 200 megapixel egy hajlítható telefonra
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- PlayStation 5
- Bluetooth-headsetekről általában
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Samsung Tab A9 4/64GB "ÚJ" közel 1 év jótállás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)32 gigás iPad Air-en is. Sejtéseim vannak a képességéről, de még lenne egy két részlet ami érdekelne, mielőtt beruháznék rá.