Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Lassan 3 éve iOS user vagyok, iPhone fertőzött meg és most nagyon elgondolkodtam egy fehér (?
)32 gigás iPad Air-en is. Sejtéseim vannak a képességéről, de még lenne egy két részlet ami érdekelne, mielőtt beruháznék rá. 
- Gyakorlatban mennyit bír? Mennyi ideig filmezhetek rajta, miközben Wi-Fire csatlakozik és mennek rajta a szokásos im programok?
- Mennyire kompromisszummentes (srt feliratok, avi, mkv...) otthoni hálózatban a filmstreamelés? Barátnőm notebookján megnyitok egy hálózati mappát és már nézhetem a sorozatom. Ha nem is ebben a formában, de hasonló "bonyolultságot" várnék el egy iPadtől is. Tudom, telefonon is kipróbálhatnám, de az egérmozi nem vitt rá, hogy utánajárjak.
- Mennyire jól futnak párhuzamosan az egyes programok? Értsd.: kapok egy Facebook üzenetet, telefonon jelöli. Ott megnézem, akkor iPaden még vár a kis szám az ikonon, vagy viszonylag hamar észleli, hogy ezt már máshol megnéztem?
- Hülye kérdés, de iMessagen gondolom csak azokat az üzeneteket kapom meg amit iTermékről írtak nekem? SMS-t továbbra is csak telefonon nézhetem.
- Nem kritérium, de ha egyszer hosszas írásra adnám a fejemet, mennyire megbízhatóak ezek a BT-s billentyűzetek? eBay-en elég sok használtan van ár alatt, ez általában nem jót jelent.
- GPS még mindig csak a 4G-s modellben van? Vagy egyébként is benne van, mindössze a hálózati "rásegítés" hiányzik a Wi-Fisből?
- Létezik olyan app amivel ékezetes karakterekkel írhatok? Nyilván arra gondolok, hogy adott appban megírom a saját szövegemet és átmásolom emailbe, notesba, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)32 gigás iPad Air-en is. Sejtéseim vannak a képességéről, de még lenne egy két részlet ami érdekelne, mielőtt beruháznék rá.