Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Lassan 3 éve iOS user vagyok, iPhone fertőzött meg és most nagyon elgondolkodtam egy fehér (?
)32 gigás iPad Air-en is. Sejtéseim vannak a képességéről, de még lenne egy két részlet ami érdekelne, mielőtt beruháznék rá. 
- Gyakorlatban mennyit bír? Mennyi ideig filmezhetek rajta, miközben Wi-Fire csatlakozik és mennek rajta a szokásos im programok?
- Mennyire kompromisszummentes (srt feliratok, avi, mkv...) otthoni hálózatban a filmstreamelés? Barátnőm notebookján megnyitok egy hálózati mappát és már nézhetem a sorozatom. Ha nem is ebben a formában, de hasonló "bonyolultságot" várnék el egy iPadtől is. Tudom, telefonon is kipróbálhatnám, de az egérmozi nem vitt rá, hogy utánajárjak.
- Mennyire jól futnak párhuzamosan az egyes programok? Értsd.: kapok egy Facebook üzenetet, telefonon jelöli. Ott megnézem, akkor iPaden még vár a kis szám az ikonon, vagy viszonylag hamar észleli, hogy ezt már máshol megnéztem?
- Hülye kérdés, de iMessagen gondolom csak azokat az üzeneteket kapom meg amit iTermékről írtak nekem? SMS-t továbbra is csak telefonon nézhetem.
- Nem kritérium, de ha egyszer hosszas írásra adnám a fejemet, mennyire megbízhatóak ezek a BT-s billentyűzetek? eBay-en elég sok használtan van ár alatt, ez általában nem jót jelent.
- GPS még mindig csak a 4G-s modellben van? Vagy egyébként is benne van, mindössze a hálózati "rásegítés" hiányzik a Wi-Fisből?
- Létezik olyan app amivel ékezetes karakterekkel írhatok? Nyilván arra gondolok, hogy adott appban megírom a saját szövegemet és átmásolom emailbe, notesba, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)32 gigás iPad Air-en is. Sejtéseim vannak a képességéről, de még lenne egy két részlet ami érdekelne, mielőtt beruháznék rá.