- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Hát, az "új" és "fóliás" sajnos nem fér össze iPadeknél
Nameg ha már be van regisztrálva, akkor használva is volt - nálam az új azt jelenti, hogy én csomagolom ki, de ez lehet csak az én defektem.Apropó regisztrálás: hogyan lehet? Mikor megcsináltam az Apple ID-m, megkérdezte, hogy csatolom-e az Airem a profilomhoz, ez egyenértékű a gép beregisztrálásával?
@Kalandor: igen, ez a elgalapabb bölcsesség, de sokszor csak így lehet megvenni a terméket a térbeli szakadék miatt, továbbá egy régóta üzletelő és rengeteg pozitív visszajelzéssel (ahol mondjuk említik, hogy utaltak és rendben volt minden) rendelkező tag nagyobb valószínűséggel nem fog meglépni a pénzzel. Én is utaltam már, nekem is utaltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Pro 11" M5 256GB + Apple Care+
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nameg ha már be van regisztrálva, akkor használva is volt - nálam az új azt jelenti, hogy én csomagolom ki, de ez lehet csak az én defektem.