Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bostone
    addikt

Sziasztok!
    légyszi győzzetek meg. Mivel nagyon viszket a tenyerem valami új cuccra sokat hezitáltam, hogy milyen Apple terméket érdemes vennem idén. A watch-ot elvetettem, mert nem tudnám elengedni a hagyományos órákat. Az m1-es mb air a felhasználásomra így is túl jó. A 14 pro meg az első telefon 6 év után ami nem mozgat meg, főleg nem 13 pro-ról. Így amivel szemezek az egy ipad air. Oktatási kedvezménnyel, ami ha jól tudom már csak holnaputánig él és ajándék airpods-al. Jelenleg egy ipad 9-et használok csak és kizárólag tartalomfogyasztásra. Tudom, hogy semmi ésszerű döntés nem lenne a csere mellett, de próbálom magam meggyőzni, hogy jövőre akár mesteren jól jöhet jegyzetelésre, egyetemi munkákra. Ha jól számolom miután eladnám a kilencest és az airpodsot kb. 100 ezret kéne ráfizetnem. Megéri ezt az árat? Volt valaki hasonló dilemmában? :D

Az első iPad után, amit egy évig használtam m1 pro-ra váltottam. Nem bántam meg, de valójában nincs hatalmas különbség működésben. Átkozottul kitalálták ezt a rendszert, én mondom. Hiányzik az a nagy űr, amely az androidnál létezik az alsó és felső kategória között. Egyszerűen csak jók az iPad-ek. Nem tudsz mellé lőni, ha szigorúan hétköznapi használatról van szó.
    Bennem is motoszkál valami, hogy még most venni kellene egy 9-est vagy egy minit, de nekem már hiányozna a 120 fps.

Új hozzászólás Aktív témák