Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Na, akkkor már értem! Köszönöm! Tökéletesre csiszolták, és ennek megfelelően lőtték be az árát is. Nem gondoltam ilyenre, hogy döntés, meg nyomáserő....
#33645 peterkeT - gondolhattam volna, hogy az ördög a részletekben rejlik és nem véletlen a nagy árkülönbség.
#33644 tl-x: sokkal jobban szeretem ezeket a valós képeket, kézzelfoghatóbb, szemléletesebb, mint a propagandaképek. Frankó így látni.
Én azt szorgalmazom, hogy a gyermekem rakja össze az árát és legyen egy tok és billentyűzet, mint apránként Aliról meg mindenféle rokon oldalakról legyenek a kiegészítők megrendelve egyesével, aztán egy év alatt ugyanannyi pénzt költünk el f@szságokra, amik amúgy meg majd a fiókban végzik.
Az mindenesetre eklszomorító, hogy a HUF/EUR/USD ráta miatt egyre elérhetetlenebben leszenk ezek a dolgok. Elég húsba vágó árak nekünk, akiknek konvertálni kell a kinti árakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Társasjáték topic
- sziku69: Szólánc.
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- Óvodások homokozója
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest