Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nagyon össze vannak csúszva egyébként a használt iPad árak. Van aki a 6-os IPad -ot is 100-ért árulja. Nem vagyok naprakész a piacon, de szerintem sokáig kell így árulgatni mire valami hozzá nem értő megveszi. Na most ha van 100-ért mondjuk egy 7-es és 115-ért egy Air 3 nem kérdés melyiket veszem. Ahogy írtam én már decemberben is tudtam venni garis Air 3-at 115-ért.
tl-x: nem tudom megmondani. Nézd meg mikor fel akarod rakni milyen árak vannak és mindig ahhoz igazítsd a tiédet. Én úgy csinálnám hogy a pencil és a billentyűzet külön is eladó lenne. Egyben meg lenne egy kicsit kedvezőbb csomagár. Tényleg sokat számít milyen a kínálat éppen akkor. Én volt hogy vettem egy Pixel 4XL-t de amikor kerestem túlkínálatos volt a piac. 150-ért vettem. 2 hónap múlva mikor úgy döntöttem kipróbálok valami mást akkor volt egy darab eladó 185-ért. Feltettem 180-ért és másnap elvitték.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest